Stiletto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 9 minutes ago, Henry Chinaski said: Morao bi da bude bas dobar glumac da ovo odglumi, bukvalno svi simptomi mozdanog udara. Nisam lekar pa ne znam. Za tebe ne znam jesi li. @Eddard, @Helena, za vas dvoje znam da jeste lekari. Ako ste videli snimak, možda vi možete preciznije da nam kažete? Edited 8 hours ago by Stiletto
dali_man Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Glisicu zelim brz oporavak i da se zapita da li je, sve ovo sto je cinio do sada, vredelo...
wrach Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 35 minutes ago, DameTime said: Reklama je jeziva. U državi u kojoj se budi fašizam i postoji tendencija da se progoni sve što je drugačije (mislim na USA, naravno), ne iznenađuje ekspanzija ovakvih kreativnih rešenja u advertajzingu. Braaate, otislo sve u k... Poenta reklame je da jos jednom muska populacija prozbori sta bi hipoteticki radili kada bi bili sa Sidni i to je to. Ovu reklamu sam dobio u par muskih grupa (sto internacionalnih(sa USA clanovima), sto domacih) - niko niti jednom nije video nacizam nego sise i dupeta. Svako vidi ono sto zeli da vidi 2 1
Perkos2 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 29 minutes ago, Stiletto said: Bože mi oprosti, ali Darku Glišiću neću verovati ni da je mrtav, a kamoli bolestan, dok mu ne vidim mrtvo telo. A i tad ću da zakucam glogov kolac kroz njega, za svaki slučaj. Mnogo pre ću da verujem da je TOK krenuo po njega, pa ko i Vesić brže bolje u zaklon dok se bura ne smiri. I to pišem ja, koji ne veruje previše ni u ovu akciju TOK-a u poslednjih nedelju dana da je 100% iskrena. Kod nas je se obismišljeno do maximuma pa je tako pre par dana prostrujala vest da je umro otac onog monstruma Blažića što ubijao po okolini Mladenovca, onda je sve umuklo i prestalo je da se o tome piše i govori javno a teorija šta se stvarno dogodilo već ima stotinak, niko više ni u šta ne veruje i svako ima svoju jedino tačnu verziju. 1
Eddard Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 25 minutes ago, Henry Chinaski said: Morao bi da bude bas dobar glumac da ovo odglumi, bukvalno svi simptomi mozdanog udara. Apsolutno. 1
Cyber Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 11 minutes ago, dali_man said: Glisicu zelim brz oporavak i da se zapita da li je, sve ovo sto je cinio do sada, vredelo... Mozda je to i poceo da se pita pre nego sto mu se ovo desilo. Mnogi su sada u velikom strahu i pod velikim stresom. Zelim mu uspesan oporavak a posle pred lice pravde. 1
DameTime Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 minutes ago, wrach said: Ovu reklamu sam dobio u par muskih grupa (sto internacionalnih(sa USA clanovima), sto domacih) - niko niti jednom nije video nacizam nego sise i dupeta. Naravno, Sydney jeste odabrana kako bi privukla taj deo muške pažnje. Kao što je u drugoj reklami koju sam linkovala odabran zgodan mladi glumac koji gađa žensku publiku. Što ne umanjuje problematičnost poruke.
NMX Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) I kako čovek da nema milion pitanja i sumnji kad sama sekta pravi sprdnju i rijaliti uključujući i snimke kako ga unose u kola hitne. Neka se oporavi i u dobrom zdravlju sačeka suđenje i mardelj. A crni humor nikad ne izneveri Spoiler neko je na tviteru napisao: brnaba ovako stalno priča a niko da je pita kako je Edited 8 hours ago by NMX
Darko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, nemanjaol said: Sad sam video snimak, jebote desilo se uzivo u programu. U spojleru je za svaki slucaj Hide contents Pretpostavljam da mu je ovo najsmisleniji govor u javnosti.
nemanjaol Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Da malo promenimo temu Mogu da potpišem sve što je Voštinić ovde rekao. https://n1info.rs/vesti/vostinic-tok-se-nalazi-izmedju-cekica-i-nakovnja-mora-im-se-olaksati-pod-velikim-su-pritiskom/ Spoiler Quote Odbornik Lokalnog fronta iz Kraljeva Predrag Voštinić, komentarišući rad Tužilaštva za organizovani kriminal i tužioca Mladena Nenadića, a u vezi sa hapšenjima osumnjičenih da su koruptivnim radnjama koje se tiču rekonstrukcije pruge od Novog Sada do Subotice i Železničke stanice u glavnom gradu Vojvodine oštetili budžet za 115 miliona dolara, kaže da ne bi odmah osudio to što radi tužilaštvo i ističe da im se mora olakšati, jer su pod velikim pritiskom, da se trenutno "nalaze između čekića i nakovnja". "Sa jedne strane vlast im sve vreme preti nečim što zapravo nema, a to je oružje protiv sudske vlasti, a to znači da će da ih smenjuje ili na bilo koji način utiče na njihov život. A s druge strane naša po sto puta izneverena očekivanja u velikoj meri mogu biti i opravdana i ovog puta da je ovo samo deo sportskog ribolova na kriminalce. I svako od nas ima u velikoj meri i opravdanu sumnju da je ovo jedan od manevara vlasti da u letnjoj sezoni zapravo smanji pritisak kada nisu očekivali da će imati", ocenjuje on. Smatra da čak i da ovog puta tužilaštvo ne podlegne pritiscima vlasti, vlast će uz pomoć svojih poslušnika uspostaviti atmosferu, "hapsiće nas, hapsiće ljudi koji učestvuju u barikadama i blokadama... tek da nam pokažu da i ako postoji svest u tužilaštvu, postoje i poslušnici u tužilaštvu". Na pitanje kako gleda na reakciju stručnjaka UN koji su zabrinuti zbog pojačanog obračuna vlasti Srbije sa građanima koji traže promenu i zabrinjavajuće represije prema studentima, on kaže da veruje da u međunarodnoj zajednici ima očuvanih savesti, ali i da, kako kaže, koliko god želeo da se hrabri "kada nas neko sa strane tako ohrabri", da mora da kaže i da kad god je zatrebalo, ovde smo ipak bili samo oslonjeni na sebe i međusobno jedni na druge. "Pomoći su dobrodošle, ali stvarno nemojmo da se oslanjamo na to da će nam neko doći sa strane i reći ovo više nije vaša vlast, imate vi pametnije, bolje i zdravije delove društva koje treba da angažujete. To se neće desiti ne samo zbog toga što to niko tamo ne misli, nego zbog toga što ni mi ne bi trebalo na to da pristanemo da nam bilo ko uređuje društvo. Mi treba da sami sebi kažemo i jedni druge uveravamo ko je taj pametni i zdravi bolji deo društva koji bi trebalo da njime upravlja i da bude na njegovom čelu, odnosno da zauzme mesta autoriteta", kaže Voštinić. "Kada biste ušli u vladu i počeli da hapsite, verovatno niko ne bi ni pitao zašto" A propo najnovijih hapšenja u vezi sa prugom od Novog Sada do Subotice, kao i nekih mišljenja da cela vlada nije mogla da ne zna za ono što se ugovara, potpisuje i dogovara, kao i da bi cela vlada trebalo da bude pohapšena zbog onog za šta se terete, između ostalih, bivši ministri građevinarstva Tomislav Momirović i Goran Vesić, on ukazuje da "kada biste ušli u vladu i počeli da hapsite, verovatno niko ne bi ni pitao zašto". "Zato što, verovatno, svi imaju neku ucenu koja ih uopšte u toj vladi drži, a potom bi onda razgovarali o tome kako su i na koji način oštetili javni interes ili se ogrešili o budžet, ili uopšte o zakonskim pitanjima. Nisam uopšte ni na koji način uveren da tu među tim ljudima postoji ikakav osećaj pravde i pravednosti i da oni na ova tužilačka postupanja uopšte gledaju blagonaklono, jer nisu sasvim sigurno u stanju da se ne plaše. Ali s jedne strane je mnogo veći pritisak koji oni osećaju kao ucenjeni ljudi, budući da su deo tog aparata nego toga što se plaše nas. S druge strane, ne hrabrimo se ni mi previše. Da su stvarno toliko uplašeni, verovatno bi se razbežali odavno. Oni još imaju taj čaurasti stepen zaštite, istina malobrojan, ali kriminalci mogu da sačuvaju fizički ili na nivou ucene, a na nama je zapravo da činjenicu da ih je jako malo iskoristimo da svoju društvenu većinu pretvorimo u društvenu snagu i da im kažemo premalo vas je da biste ucenjivali ovoliki broj ljudi", ističe Voštinić. "Frustrira me rad lokalnih skupština" Komentarišući današnju konstitutivnu sednicu skupštine Zaječara i jučerašnju u Kosjeriću, on ocenjuje da u ovakvim okolnostima, ovako sprovedenim izborima i ovako uspostavljenom društvenom autoritetu, živimo civilizacijske sukobe koji su se rešavali isključivo na dva načina. "Taj sukob koji mi živimo oduvek se rešavao samo debatom ili fizičkom silom. A mi ni na jedno ni na drugo nemamo priliku i pravo u tim skupštinama. Taj stepen frustracije, baviti se tim poslom i istovremeno imati pritisak ljudi koji su za vas glasali i doveli do te skupštine da morate da ih zastupate, da morate da govorite u njihovo ime i da postupate u skladu sa njihovim očekivanjima, jedna je od najvećih frustracija koju sam ja lično osetio. I stvarno ne znam kako je ljudima i u Kosjeriću i u Zaječaru kada sada treba da donesu bilo kakvu odluku, unapred osuđenu na osudu i jednih i drugih. Vlast će učiniti sve, ne da ih obesmisli, nego da ih ismejava. A ljudi će učiniti sve da pokažu svoje veliko razočaranje u tih 20, odnosno 50 ljudi koji se tamo nalaze", navodi. Pojašnjavajući situaciju u kojoj se nalaze opozicioni odbornici u lokalnim skupštinama, kaže da smo zaboravili na sportska dešavanja. "Kada jedna reprezentacija ima milion ili milion i po selektora i onda svi znaju šta je trebalo ispred šesnaesterca, u reketu ili na sredini terena, to svi znaju, ali ne znaju kako je biti u reketu ili u 16 metara ili ispred gola. To ne znaju i istovremeno ne znaju kako se u tom trenutku zadovoljava milion i po saveta i nešto što je nemoguće, a to je da se na terenu igra nefer, da vam lome noge, da to nije sport, nego da je kriminal povezan sa fizičkim nasiljem na koje vi ne možete da odgovorite. Kažem vam, taj stepen frustracije, baviti se ovim poslom, je nešto što nas čeka i posle ovih izbora", ističe. Dodaje da ćemo se sa tim problemom suočiti i ako budu izbori i promeni se ova vlast. "Biće užasno veliki broj razočaranih selektora i užasno mali broj ljudi sa velikim očekivanjima, a ljudskim malim kapacitetima. To je ono što nam je rastureni sistem dao, jer će biti sve na njima, institucija nema. Ne može izabrani politički predstavnik ili bilo kakav predstavnik da reši nepostojanje države. Ne može bilo ko, kakav god da je, pa i nadljudskih sposobnosti i ne znam kakvih drugih kapaciteta, ne može zameniti državu. Mi moramo istovremeno, graditi državu i njene političke izabrane institucije, da osnažujemo ove koje sada pokazuju ikakve znake postojanja, kao što je sudstvo, tužilaštvo ili bilo šta čime se ne komanduje", naglašava. Sve veća podrška studentskoj listi Govoreći o studentskoj listi, kaže da ima sve veću podršku u Srbiji, što potvrđuju i najnovija istraživanja. I sami studenti su uradili svoje istraživanje, prema kojem ako bi izbori bili ovih dana, 54 odsto ispitanika bi podržalo studentsku listu, a oko 40 vladajuću koaliciju. Međutim, Voštinić ukazuje da se najtačnija istraživanja ne objavljuju, već se koriste, i vlast je u poslednjih 13 godina dosledna u tom smislu. "Čak i da znaju da pobeđuju, neće to objaviti, jer znaju da će to pasivizirati njihovo biračko telo", ocenjuje. Ističe da je od naših para mnogo potrošena na ta istraživanja i da je njihov cilj da se ispita da li izbora uopšte treba da bude, da li ih raspisivati ili čekati bolji trenutak. Konačno jedna odmerena i smislena izjava odgovornog političara 2
Mina D. Harker Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Pošto u Srbiji pravda odavno ne stanuje, bojim se da su ovakve stvari rijetka satisfakcija na koju može da se računa. Kao onomad kad je Palma crk'o. 4 2
Clash Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ja nemam kvalitete nekog sveca pa da ono, ljubi bljižnjeg svog a i neprijatelja svog. Ovaj čovek je toliko zla izgovorio u zadnjih par meseci da se ja ne mogu dalje pomaći od zabole me. Nije lepo, nije empatično, ali je iskreno. 17
DameTime Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Iskreno, I couldn't care less šta se dešava sa ovom imitacijom čoveka, sa te humanističke strane. Jedini problem će biti ako se izvuče za sve svoje kriminalne radnje. S treće strane, nekako je ispala poetska pravda ili sudbinski da se šlogira baš u trenutku kad se spremao da izgovori ko zna koju laž. Edited 7 hours ago by DameTime 3
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago A sto je najgore ovo dvoje sa njim uopste nisu skocili da mu pomognu.Nego pitaju da li je uredu....
Darko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 14 minutes ago, Clash said: Ja nemam kvalitete nekog sveca pa da ono, ljubi bljižnjeg svog a i neprijatelja svog. Ovaj čovek je toliko zla izgovorio u zadnjih par meseci da se ja ne mogu dalje pomaći od zabole me. Nije lepo, nije empatično, ali je iskreno. Baš htedoh da napišem - zabole me. Jedno je kada neko nešto radi iz neznanja, drugo je kada te neko namerno maltretira. Nije Glišić neki random forumaš koji veruje u poiitiku SNS-a niti neki paja sa ulice koji je naivan i neuk pa ne vidi da ga Vučko i co jebu u mozak. Za njih imam razumevanja i empatije, to što su tupavi ne znači da su i zli. Ali ovaj - on je vodeći deo te mašinerije koja ja spremna da uništi milione života i ukradu deci budućnost. Nevine šalju u zatvor, njihove porodice šikaniriju, kradu levo i desno i ispod i iznad a zlotvore oslobađaju presuda. Ovako nešto su i zaslužili. Edited 7 hours ago by Darko 1
Geronimo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Mislim da ste/smo vise nasekirali oko Glisica nego random SNSovac. To sve govori i o njima i o nama. Btw, covek je cisto zlo. 1
fancy Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ja mu ne želim da se oporavi. Jebe mi se da li će ili ne na sud, samo jednog ganjamo da završi na sudu, ostali mogu i da pocrkaju. U najgorim mukama bilo bi idealno. 3
nemanjaol Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Verovatno je velikom broju ljudi, ako ne i većini, svašta prošlo kroz glavu kad su videli ovo. Ali ne moramo sve što pomislimo i napisati ili izgovoriti, nevezano za to što je iskreno. Uostalom kontrola nagona je ono što nas razlikuje od životinja. Sve ovo je sada javni prostor i eno već kače skrinšotove po Informeru i zgražavaju se. A i neki opozicioni lideri su propustili dobru prliku da ćute. 2
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 2 minutes ago, nemanjaol said: eno već kače skrinšotove po Informeru i zgražavaju se Iskreno me zabole da li se oni zgrazavaju ili ne.Da je student neki ili iz opozicije 10x gore bi slavili nego svi mi ovde. Kad mi mi kacili sta sve oni napisu ili izgovore bilo bi ovde 10 miliona stranica. I oni se toga ne stide. Jbg i ja se slazem da ne treba svasta pisati ali ako cemo zbog tih licemera da se plasimo onda u pm. Edited 7 hours ago by Don Dusko
DameTime Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Dobro, Nemandža, ti si bolji čovek od nas. A to da se na Informeru zgražavaju nad bilo čim je paradoks samo po sebi. 4
fancy Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Dodao bih još... ako bi moglo da se taj niz nastavi i uživo, pred kamerama, na Pinkformeru, bila bi to višnja na šlagu na torti. 4 1
Урош19 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 hours ago, nemanjaol said: Sad sam video snimak, jebote desilo se uzivo u programu. U spojleru je za svaki slucaj Reveal hidden contents Jako sam žalosna. 1
fancy Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 10 minutes ago, nemanjaol said: velikom broju ljudi, ako ne i većini, svašta prošlo kroz glavu kad su videli ovo. Neki nisu stigli to da vide, prošle im tone betona kroz glavu prošlog novembra. 2
nemanjaol Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 18 minutes ago, DameTime said: Dobro, Nemandža, ti si bolji čovek od nas. A to da se na Informeru zgražavaju nad bilo čim je paradoks samo po sebi. Ne pišem to zato što hoću da pokažem da sam bolji čovek. Primetićeš da sam iskoristio prvo lice množine u onome što sam napisao. Ja samo biram da to što sam pomislio i kako sam odreagovao ne pišem javno. Jednostavno mislim da nije normalno što smo došli do stanja da tako reagujemo na vest da je neko dobio moždani udar, pa nekako ne želim i da doprinosim tome, ma kako se osećao. 3
DameTime Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, nemanjaol said: Ne pišem to zato što hoću da pokažem da sam bolji čovek. Nisam te ja optužila kako želiš da se pokažeš kao bolji čovek. 2 minutes ago, nemanjaol said: Primetićeš da sam iskoristio prvo lice množine u onome što sam napisao. Ja samo biram da to što sam pomislio i kako sam odreagovao ne pišem javno. Jednostavno mislim da nije normalno što smo došli do stanja da tako reagujemo na vest da je neko dobio moždani udar, pa nekako ne želim i da doprinosim tome, ma kako se osećao. Lično verujem da je bolje biti iskren, nego peglati reakciju zarad superega tj. urođenog osećaja moralnog kompasa, a prema ljudima koji nikada nisu pokazali da oni sami imaju moralni kompas.
Recommended Posts