Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

Dnevnik N1 veceras: Sinisa Kovacevic kaze da je Nobelov komitet potvrdio kandidaturu studentskog pokreta  za Nobelovu nagradu za mir.

...

Danas u 11:55 na Radio Bg 2 u redovnom terminu za vesti, sasvim pristojan izvestaj o studentskom marsu na Novi Sad i blokadama u Bg, prvi put sam cula takvu vest na drzavnom radiju mada, ovih dana i nisam bas cesto slusalac njihovog programa, mozda su poceli da izvestavaju i ranija.

Edited by Pletilja

1 hour ago, Smrtokapa said:

Kao ktitor ima pravo na fresku.

To što nema ukusa i retardirana je seljačina je drugo.

Ima pravo na to ali castan covek a i pravi vernik nece to prihvatiti jer ce pomisliti da nije dostojan toga

Ovi novokomponovani koji su do love dosli ko zna kako i koji misle da ce time okajati grehe je druga prica

Ko ce ga znati bolje nego ljudi iz tog kraja 

• Like 1

2 hours ago, Drug Crni said:

Super su ovi studentski gandijevski metodi otpora,super se stvorila sinergija između njih i građana..raste njihova energija,raste i ta sinergija. Problem će na kraju biti - izbori. Ko će na kraju biti taj koji će pobediti zlikovca na izborima?

Još jednom ćemo ih morati srušiti. I da se ne lažemo ni mi ni studenti - nema ovde promene sistema dok SnS ne ode u istoriju. Neće je možda ni onda biti,ali postojaće makar prilika.

Ovo je prilika da se ide do kraja..ne nužno odmah..ne možda ni za par meseci,ali za najduže godinu dana ovo mora biti okončano kompletnim trijumfom. Inače definitivno ostajemo privatna država siledžija,lopova i popova.

Lustracija?

• Like 1

Prelepe scene u NS.Ovi mladi ljudi rade zaista neverovatne stvari.

Sutra se i Čačak pridružuje blokadi mostova.

Inače,sestra mi radi u centru za socijalni rad.Od njih 60,čak 40 je potpisalo da podržava studente i svaki dan izlaze da se pridruže blokadama.To je pre dva meseca bilo nemoguće.Ovo sve prevazilazi sva naša očekivanja.

• Like 6
  • Love 1

Nasi u Stockholmu spremili transparente za sutra. Moj favorit ”Ćaci nije kod tetke u Stockholmu”. Vise od stotinu ljudi u viber grupi je potvrdilo dolazak, a niko ne dolazi sam.

Ja ujutro letim za Novi Sad i osecam se ushiceno kao klinka koja ide na ekskurziju. Spakovala sam se 😊:

Spoiler

IMG-3529.jpg

• Like 22
  • Love 2