Cavani Posted Friday at 06:58 PM Share Posted Friday at 06:58 PM 44 minutes ago, srlepajce said: O ovoj slici zena govori Da li je realno da ovo sam nataknes? 🤮 Kakva seljacina Cekaj ovo nije zajebancija, ovo je stvarno? Koji manijak bi to uradio, pa ovo je neodbranjivo i za nih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted Friday at 07:05 PM Share Posted Friday at 07:05 PM Odabno ovo stoji na fresci..godinama. Samo ne znam gde se nalazi crkva. Pretpostavljam u Kruševcu? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted Friday at 07:07 PM Share Posted Friday at 07:07 PM (edited) Dnevnik N1 veceras: Sinisa Kovacevic kaze da je Nobelov komitet potvrdio kandidaturu studentskog pokreta za Nobelovu nagradu za mir. ... Danas u 11:55 na Radio Bg 2 u redovnom terminu za vesti, sasvim pristojan izvestaj o studentskom marsu na Novi Sad i blokadama u Bg, prvi put sam cula takvu vest na drzavnom radiju mada, ovih dana i nisam bas cesto slusalac njihovog programa, mozda su poceli da izvestavaju i ranija. Edited Friday at 07:08 PM by Pletilja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Friday at 07:10 PM Share Posted Friday at 07:10 PM 11 minutes ago, Cavani said: Cekaj ovo nije zajebancija, ovo je stvarno? Koji manijak bi to uradio, pa ovo je neodbranjivo i za nih. Kao ktitor ima pravo na fresku. To što nema ukusa i retardirana je seljačina je drugo. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted Friday at 07:13 PM Share Posted Friday at 07:13 PM 15 minutes ago, Cavani said: Cekaj ovo nije zajebancija, ovo je stvarno? Koji manijak bi to uradio, pa ovo je neodbranjivo i za nih. Nije zajebancija ☹️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted Friday at 07:15 PM Share Posted Friday at 07:15 PM Studenti stoje pred varadinskim mostom. Nešto se čeka da uđu i zvanično u NS. Gomila ljudi na mostu i posle mosta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted Friday at 07:16 PM Share Posted Friday at 07:16 PM Usli su, idu ka zeleznickoj stanici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted Friday at 07:25 PM Share Posted Friday at 07:25 PM vrhovni krimos: država napadnuta i spolja i iznutra Siniša Kovačević: prihvaćena kandidatura srpskih studenata za Nobelovu nagradu za mir 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted Friday at 07:27 PM Share Posted Friday at 07:27 PM (edited) Jbt place mi se Ovo su gradjani, studenti tek stizu ❤️ Edited Friday at 07:28 PM by srlepajce 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola Posted Friday at 07:28 PM Share Posted Friday at 07:28 PM 1 hour ago, srlepajce said: O ovoj slici zena govori Da li je realno da ovo sam nataknes? 🤮 Kakva seljacina Ćuti koliko su opičeni mogo je on biti i skroz levo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted Friday at 07:28 PM Share Posted Friday at 07:28 PM Evo i Djokovica na utakmici sa podrskom studentima. Al ga rasturaju 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henry Chinaski Posted Friday at 07:45 PM Share Posted Friday at 07:45 PM Auuuuu, od ovoga može da se rikne. Sada se vraćam sa dočeka, suzu sam pustio 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted Friday at 07:49 PM Share Posted Friday at 07:49 PM 1 hour ago, Kronostime said: Eh, nema vise starih, dobrih flasa od Coca-Cole. Ako se neko seca... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted Friday at 07:53 PM Share Posted Friday at 07:53 PM 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted Friday at 08:00 PM Share Posted Friday at 08:00 PM 22 hours ago, McLeod said: Direktor SaaS kompanije CAKE. Saradjivali smo kratko pre nekoliko godina, deluje da je ok lik. Cuo sam i druge price za njega doduse. Precrtajte ovog momka. Mek garantuje za njega... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Bombadil Posted Friday at 08:04 PM Share Posted Friday at 08:04 PM 52 minutes ago, Smrtokapa said: Kao ktitor ima pravo na fresku. To što nema ukusa i retardirana je seljačina je drugo. Bila je priča da je sličnu ponudu imao pokojni Palma od vladike, ali je čika Draganče još ispao skroman u poređenju sa braćom Gašić. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted Friday at 08:17 PM Share Posted Friday at 08:17 PM 2 hours ago, Kronostime said: Eh, nema vise starih, dobrih flasa od Coca-Cole. Čuj nema! Jel da šaljem par gajbi 😎? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Friday at 08:30 PM Share Posted Friday at 08:30 PM 4 hours ago, Drug Crni said: Karleuša rekla da će,ako se nastavi sa blokadama,lično braniti otadžbinu od izdajnika. Čime će braniti - sačmarom? (Ne znam piše li se zajedno ili odvojeno) Dovoljno je da zapeva i rastera drustvo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted Friday at 08:38 PM Share Posted Friday at 08:38 PM 1 hour ago, Smrtokapa said: Kao ktitor ima pravo na fresku. To što nema ukusa i retardirana je seljačina je drugo. Ima pravo na to ali castan covek a i pravi vernik nece to prihvatiti jer ce pomisliti da nije dostojan toga Ovi novokomponovani koji su do love dosli ko zna kako i koji misle da ce time okajati grehe je druga prica Ko ce ga znati bolje nego ljudi iz tog kraja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Friday at 08:40 PM Share Posted Friday at 08:40 PM 2 hours ago, Drug Crni said: Super su ovi studentski gandijevski metodi otpora,super se stvorila sinergija između njih i građana..raste njihova energija,raste i ta sinergija. Problem će na kraju biti - izbori. Ko će na kraju biti taj koji će pobediti zlikovca na izborima? Još jednom ćemo ih morati srušiti. I da se ne lažemo ni mi ni studenti - nema ovde promene sistema dok SnS ne ode u istoriju. Neće je možda ni onda biti,ali postojaće makar prilika. Ovo je prilika da se ide do kraja..ne nužno odmah..ne možda ni za par meseci,ali za najduže godinu dana ovo mora biti okončano kompletnim trijumfom. Inače definitivno ostajemo privatna država siledžija,lopova i popova. Lustracija? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted Friday at 08:57 PM Share Posted Friday at 08:57 PM Ovoga je i Đovak nastavio da trpa: Novak Đoković došao na evroligaški derbi u duksu sa natpisom “Studenti su šampioni” 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted Friday at 09:01 PM Share Posted Friday at 09:01 PM Prelepe scene u NS.Ovi mladi ljudi rade zaista neverovatne stvari. Sutra se i Čačak pridružuje blokadi mostova. Inače,sestra mi radi u centru za socijalni rad.Od njih 60,čak 40 je potpisalo da podržava studente i svaki dan izlaze da se pridruže blokadama.To je pre dva meseca bilo nemoguće.Ovo sve prevazilazi sva naša očekivanja. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Bombadil Posted Friday at 09:29 PM Share Posted Friday at 09:29 PM 28 minutes ago, DJ_Vasa said: Ovoga je i Đovak nastavio da trpa: Novak Đoković došao na evroligaški derbi u duksu sa natpisom “Studenti su šampioni” Nego, sprema li se Nole za kraj sportske i početak političke karijere… Link to comment Share on other sites More sharing options...
vilhelmina Posted Friday at 09:31 PM Share Posted Friday at 09:31 PM Nasi u Stockholmu spremili transparente za sutra. Moj favorit ”Ćaci nije kod tetke u Stockholmu”. Vise od stotinu ljudi u viber grupi je potvrdilo dolazak, a niko ne dolazi sam. Ja ujutro letim za Novi Sad i osecam se ushiceno kao klinka koja ide na ekskurziju. Spakovala sam se 😊: Spoiler 22 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted Friday at 09:38 PM Share Posted Friday at 09:38 PM rukavice ti nisu dovoljno crvene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts