DJORDJE Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Dragan Djilas odjednom gostuje na RTS-u zajedno sa Orlicem. Vise nije mafijas . 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 (edited) Pojavio se snimak na osnovu kojeg je jasno da su na suđenju za ubistvo na autoputu kod Boljevca policajci lažno svedočili: https://n1info.rs/vesti/iscurio-snimak-iz-doljevca-koji-je-prikazan-na-sudu/ POLICAJCI. LAŽNO. SVEDOČILI. Bukvalno throwback na vremena Čeke, Gestapoa, INFORMBIRO-a... Sve smo ovo pretpostavljali, ali sad kad imamo dokaz, ovo prelazi na novi nivo. Najstrašnija stvar koju sam pročitao o naprednjačkom zločinačkom udruženju do sada. Sigurno su radili i gore stvari (ubistvo Olivera Ivanovića, proglašavanje mrtvog Omera Mehića za pijanduru, pravljenje budalom Milana Milivojevića kome je sin poginuo u fabrici Milan Blagojević...), ali su to sve stvari o kojima još nagađamo i pretpostavljamo. Ovo je (koliko ja znam) prvi put da je nedvosmisleno ustanovljeno da zločinačko udruženje može da radi šta god hoće sa institucijama države i njenim službenicima. Ja ovo što pišem na ovom forumu pišem već godinama i pod svojim imenom i prezimenom na FB, sad sam se prvi put zapitao da li mi je pametno da dolazim u Srbiju dok su tamo ovi na vlasti. Edited January 27, 2023 by Beonegro 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladimirB Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 3 minutes ago, Beonegro said: Pojavio se snimak na osnovu kojeg je jasno da su na suđenju za ubistvo na autoputu kod Boljevca policajci lažno svedočili: https://n1info.rs/vesti/iscurio-snimak-iz-doljevca-koji-je-prikazan-na-sudu/ POLICAJCI. LAŽNO. SVEDOČILI. Bukvalno throwback na vremena Čeke, Gestapoa, INFORMBIRO-a... Sve smo ovo pretpostavljali, ali sad kad imamo dokaz, ovo prelazi na novi nivo. Najstrašnija stvar koju sam pročitao o naprednjačkom zločinačkom udruženju do sada. Sigurno su radili i gore stvari (ubistvo Olivera Ivanovića, proglašavanje mrtvog Omera Mehića za pijanduru, pravljenje budalom Milana Milivojevića kome je sin poginuo u fabrici Milan Blagojević...), ali su to sve stvari o kojima još nagađamo i pretpostavljamo. Ovo je (koliko ja znam) prvi put da je nedvosmisleno ustanovljeno da zločinačko udruženje može da radi šta god hoće sa institucijama države i njenim službenicima. Ja ovo što pišem na ovom forumu pišem već godinama i pod svojim imenom i prezimenom na FB, sad sam se prvi put zapitao da li mi je pametno da dolazim u Srbiju dok su tamo ovi na vlasti. Došlo je do problema sa internet konekcijom. Error Code: #40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 1 minute ago, VladimirB said: Došlo je do problema sa internet konekcijom. Error Code: #40 Ne shvatam. Link i dalje radi kod mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 (edited) Vidi se, ako rifrešuješ, tu je video. A Beo je u pravu 100%, samo možda nije prvi put nedvosmisleno, ali kapiram šta je poenta. Edit - glup sam, ovo jeste prvi put nedvosmisleno, lepo čovek napisao. Edited January 27, 2023 by freethrow 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Liči na preview Zapada Vučiću šta ga čeka ako bude pravio probleme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 A šta su ovi pijani vagoni i cisterne? Preview Istoka? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 34 minutes ago, Beonegro said: Pojavio se snimak na osnovu kojeg je jasno da su na suđenju za ubistvo na autoputu kod Boljevca policajci lažno svedočili: Kod Doljevca.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Just now, Constantin said: Kod Doljevca.... Hvala, trebao sam da provjerim, nego mi je nešto posao počeo da smeta forumskim aktivnostima. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 3 minutes ago, Beonegro said: Hvala, trebao sam da provjerim, nego mi je nešto posao počeo da smeta forumskim aktivnostima. Pa OK...jedno slovce, ljudi stalno mešaju...kao i Boljevac i Boljevci...ovo je čisto za zapisnik...ne menja se suština. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 9 minutes ago, freethrow said: A šta su ovi pijani vagoni i cisterne? Preview Istoka? Svedočanstvo o ekonomskoj snazi Srbije? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Nije loša ideja da se sendvičari od sada na dalje, na mitinzima, prevoze vozovima...????Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Popovic Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 1 hour ago, Beonegro said: Pojavio se snimak na osnovu kojeg je jasno da su na suđenju za ubistvo na autoputu kod Boljevca policajci lažno svedočili: https://n1info.rs/vesti/iscurio-snimak-iz-doljevca-koji-je-prikazan-na-sudu/ POLICAJCI. LAŽNO. SVEDOČILI. Bukvalno throwback na vremena Čeke, Gestapoa, INFORMBIRO-a... Sve smo ovo pretpostavljali, ali sad kad imamo dokaz, ovo prelazi na novi nivo. Najstrašnija stvar koju sam pročitao o naprednjačkom zločinačkom udruženju do sada. Sigurno su radili i gore stvari (ubistvo Olivera Ivanovića, proglašavanje mrtvog Omera Mehića za pijanduru, pravljenje budalom Milana Milivojevića kome je sin poginuo u fabrici Milan Blagojević...), ali su to sve stvari o kojima još nagađamo i pretpostavljamo. Ovo je (koliko ja znam) prvi put da je nedvosmisleno ustanovljeno da zločinačko udruženje može da radi šta god hoće sa institucijama države i njenim službenicima. Ja ovo što pišem na ovom forumu pišem već godinama i pod svojim imenom i prezimenom na FB, sad sam se prvi put zapitao da li mi je pametno da dolazim u Srbiju dok su tamo ovi na vlasti. Da sam na tvom mjestu poveo bih racuna gdje i sta pricam. Ovo ozbiljno mislim. Ova dogadjanja u Srbiji su van pameti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 36 minutes ago, koca popovic said: Da sam na tvom mjestu poveo bih racuna gdje i sta pricam. Ovo ozbiljno mislim. Ova dogadjanja u Srbiji su van pameti. Poznat je slučaj forumaša sa PPP, neki od njih su i ovde forumašili, koje je Malagurski tužio i dobio na sudu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Izgubio je Malagurski, a ne forumaši. https://www.vice.com/sr/article/8qnwqk/tri-godine-sudske-odiseje-oslobodjeni-forumasi-optueni-za-pretnje-borisu-malagurskom 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Nije loša ideja da se sendvičari od sada na dalje, na mitinzima, prevoze vozovima...????Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу ТапатокаSa amonijakom... Sent from my SM-A525F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 47 minutes ago, erwin said: Izgubio je Malagurski, a ne forumaši. https://www.vice.com/sr/article/8qnwqk/tri-godine-sudske-odiseje-oslobodjeni-forumasi-optueni-za-pretnje-borisu-malagurskom Interesantnije od sudskog epiloga je to kako je vlast dosla do identiteta, na forumu koji je hostovan u inostranstvu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Izgubio je Malagurski, a ne forumaši. https://www.vice.com/sr/article/8qnwqk/tri-godine-sudske-odiseje-oslobodjeni-forumasi-optueni-za-pretnje-borisu-malagurskomAha...ja sam stigao do 2014. a to je trajalo još koju godinu. Bejahu dvojica osudjena uslovno, a treći oslobodjen ??? Da.."zaštita zakonitosti"....izvinjavam se, u suštini...(y)Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 2 hours ago, DJORDJE said: Interesantnije od sudskog epiloga je to kako je vlast dosla do identiteta, na forumu koji je hostovan u inostranstvu. Vlast je uvek tu, nista ne prepušta slučaju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Popovic Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 3 hours ago, Constantin said: Poznat je slučaj forumaša sa PPP, neki od njih su i ovde forumašili, koje je Malagurski tužio i dobio na sudu. Nedje mi je neko rekao kako na viberu niko ne moze da pronadje ko si. Mislim da i ovde na forumu neki misle da su zasticeni kao anonimni. Ja sam totalni nepoznavalac elektronske komunikacije. Ali sam uvjeren da vlasti mogu da nadju koga hoce. Odmah da kazem onima koji ce me osporavati. Ovdje kod mene u Norveskoj je bilo u novinama da je kupovana specijalna aplikacija za ne znam sta od Izraela. Onda ne vidim razlog kako ne bi vlasti mogli da nadju nekoga ko im je zanimljiv (citaj onog ko mnogo kaki protiv vlasti). Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 A na današnji dan, sad već jučerašnji, kulminacija studenatskih protesta tada 1997.…...kakva je to energija bila. Nikada više se neće ponoviti. Srbija nema studente više. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džudi Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 8 hours ago, DJORDJE said: Dragan Djilas odjednom gostuje na RTS-u zajedno sa Orlicem. Vise nije mafijas . Da, bila je to debata sa Orlićem u jutarnjem programu RTS-a. Evo šta je Dragan Đilas rekao u toj debati: https://www.danas.rs/vesti/politika/sta-je-dragan-djilas-rekao-u-debati-sa-vladimirom-orlicem-na-rts-u/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 4 hours ago, JohnnyDragon said: A na današnji dan, sad već jučerašnji, kulminacija studenatskih protesta tada 1997.…...kakva je to energija bila. Nikada više se neće ponoviti. Srbija nema studente više. Ima, to samo su to generacije koje su odrasle uz Palmu i Pink, a za njih je ovo kako je danas sasvim normalno. U decembru sam bio u BG , udjem kod drugara u kucu i naravno Zadruga na TV-u. Pocnem ja da ga zajebavam, a on bukvalno ocajan, "nemoj da mi stajes na zulj". Pokusao da zabrani Pink i Happy u kuci, kad unuke u opsti plac i jad. Deca nece hteti sa njima da se druze ako ne prate parove i zadrugu. Imas pravo, nece se ponoviti jer je ta generacija delom otisla, povukla se u anonimnost jer se osecaju izdanim. Koliko god ona opozicija sa Draskovicem, Djindicem , Kostunicom delovala ocajno , ovo danas je mnoooogo gore. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 7 hours ago, koca popovic said: Nedje mi je neko rekao kako na viberu niko ne moze da pronadje ko si. Mislim da i ovde na forumu neki misle da su zasticeni kao anonimni. Ja sam totalni nepoznavalac elektronske komunikacije. Ali sam uvjeren da vlasti mogu da nadju koga hoce. Odmah da kazem onima koji ce me osporavati. Ovdje kod mene u Norveskoj je bilo u novinama da je kupovana specijalna aplikacija za ne znam sta od Izraela. Onda ne vidim razlog kako ne bi vlasti mogli da nadju nekoga ko im je zanimljiv (citaj onog ko mnogo kaki protiv vlasti). Da, evo i @DJORDJE se pita kako se došlo do podataka o forumašima s obzirom da je firma koja hostuje sa sedištem u inostranstvu. Prosto. Naši istražni organi ili policija, kome god treba, jednostavno pošalju zahtev za dostavu podataka o vlasništvu nicka i to ide redovnim putem. Kao što i meni, kada napravim saobraćajni prekršaj negde u EU i snimi me saobraćajna kamera, uredno dodje da platim kaznu, na kućnu adresu u Nišu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts