Milenko Puzigaca Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 2 minutes ago, Maharaja said: Jbg, ne može se imati SNS na vlasti a da to bude besplatno. Cena će biti sve veća i veća, a već sad treba jedno 30 godina da se društvo vrati samo na 2012. godinu. Ne treba da se vraca, zato sto im je ovo prirodno stanje, a tad su glumili. Na primer, nisu im iz SNS rekli da lude sa ovim petardama, nego je to vec bilo u njima. Da li su im iz SNS rekli da u svakom "razgovoru" o bilo cemu "ucestvuju" tako sto krenu "ja ovo, ja ono, i ja ovako, i ja onako". Bolest. Nema tu nista. Uvek im je bio haos u glavama, kao i njihovim izabranim predstavnicima i ostalim glavatim gospodinima i gospodžama. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Kod Panceva se izlila cisterna sa amonijakom. 20 osoba u bolnici. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Jel to neko takmičenje, ko će lepše da izvrne cisternu 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Idioti su prvo javili da nema opasnosti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 hm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 https://n1info.rs/vesti/djordjevic-rzs-srbija-realno-ima-oko-760-000-stanovnika-manje-nego-2011-godine/ Sa druge strane, kao sto je i ocekivano, realan pad stanovnika je znatno veci od pocetnih pola miliona. Evo gospodja iz RZS-a sinoc na rts-u to i priznala. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 (edited) Okačio korisnik na PPP-u: I reakcija sa zaključanog naloga jedne epidemiološkinje, dozvolila je screenshotovanje pa smatram da je OK da prenesem i ovako: Quote Epilog prošle epidemije morbila 2017/2018. je 15 smrti posle 20 godina u Srbiji, među njima i blizanci iz n-te VTO koji su bili nevakcinisani jer su roditelji slušali avakse kao i trogodišnja Nađa koja nije smela da bude vakcinisana. Pa vi razmislite kakav ološ živi sa nama i, i dalje, bez srama i straha priča protiv vakcinacije i imunizacije generalno. Edited January 13, 2023 by erwin 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 16 hours ago, Milenko Puzigaca said: Nije samo to, i šarlah. Drugo i ne može da se očekuje od onih gde su od 5 miliona punoletnih, verovatno, mozda i više, ovu Moderna vakcinu kao prvu, ili kao buster, primila oko 2000 lica. Nema od njih ništa. Trogloditi obični i to je to. Da im nije bio Tito ni struju ne bi imali. Pa eto, šarlah. Od jednog rođaka dete donelo iz vrtića, pa i njega zarazilo, i bebu od oko pola godine, a on ima blizu 40, ne znam tacno. Sad verovatno slede buve, šuga, vaške, gliste... Prema svecu i tropar. Vracaju se korenima. Jedino ne znam, što bi rek'o Džordž Kostanca, čime su korenjari brisali dupe. Mozda onom slamom što je u 21 veku unose u kuće. Slama je do jaja. Do sad im je bila samo u glavama, a sad su rešili da je istaknu na vidnom mestu, da se vidi ko je ko. Nema trte mrte. U moje vreme roditelji su terali decu da se igraju sa zaraznima, bilo je bolje sada da dobijes boginje i zauske nego sa 30 godina. Jbg. vakcina nije ni bilo, sada ih ima, ali je Srbadija otkrila Youtube, Tik-tok i svi postali eksperti za vakcine. Najubedljiviji argument je obicno da eto i u Americi ima gomila onih koji su protiv vakcina. Nekada su se ujedinjavali proleteri svih zemalja, internet je to omogucio budalama. 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrediB Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 5 hours ago, Constantin said: iNdetitet bitniji i od zdravlja i kvaliteta zivota, sta ces. 18 hours ago, Drug Crni said: Pojavile se male boginje i tuberkoloza kod dece..jer..nebeski narod Sto samo pokazuje koliko se sjajno zivi u ''ekonomskom tigru'' (tuberkuloza je bolest mahom siromasnih i gladnih) + antivaksersko ludilo i negiranje postojanja citavih bolesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 (edited) 16 hours ago, Milenko Puzigaca said: Nije samo to, i šarlah. Povratak šarlaha je globalni fenomen već više godina, a naročito ove zime u Evropi. Edited January 13, 2023 by erwin Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 21 minutes ago, FrediB said: iNdetitet bitniji i od zdravlja i kvaliteta zivota, sta ces. Nek se spremi čika Jova Zmaj. Taj je bio austrijski špijun, a još je u 19. veku napisao ovu pesmicu: Pre i posle jela treba ruke prati, nemoj da te na to opominje mati. Prljavim rukama, zagadi se jelo, pa se tako bolest unese u telo. Šta on tu ima da se bori protiv tradicije prljavih ruku? Sram ga bilo, hoće da nam otme i dušu i srce. Neće tamo neki austrijski plaćenik da uvodi zapadnu modu i otima tradiciju. 5 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrediB Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Just now, DJ_Vasa said: Neće tamo neki austrijski plaćenik da uvodi zapadnu modu i otima tradiciju. E to je interesantno, ne smetaju im otvoreni fsb i gru placenici - zna se i koji (ali ovi ostali su im olicenje sotone), stavise fsb i gru placanje dozivljavaju kao cin braCke pomoci. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 49 minutes ago, FrediB said: E to je interesantno, ne smetaju im otvoreni fsb i gru placenici - zna se i koji (ali ovi ostali su im olicenje sotone), stavise fsb i gru placanje dozivljavaju kao cin braCke pomoci. I špijunski centar u Nišu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrediB Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 (edited) 10 minutes ago, Constantin said: I špijunski centar u Nišu.... E da, sta god se kojim slucajem desi lepo i pozitivno u Srbiji, to odmah pripisu svojim voljenim rujanderima i ''Vucku'' a sta god se desi lose (desava se daleko cesce), za to su odmah krivi ''zapad'' i opozicija. Edited January 13, 2023 by FrediB 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Ja koliko znam male boginje nikad nisu ni prestajale u Srbiji, šarlah tu i tamo a tuberkuloza je uglavnom bila pod kontrolomNe postoji vakcina protiv šarlaha. Postoji protiv "velikog kaslja" (to je u okviru DiTePer vakcine koja je još protiv difterije i tetanusa).Šarlah se leči antibiotski I ne bi trebalo da je problem u ovom veku. Sent from my SM-A525F using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Da vidimo sta ce sad vlast da uradi da se skrene sa ovoga sto se desilo u Pancevu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 2 hours ago, FrediB said: E to je interesantno, ne smetaju im otvoreni fsb i gru placenici - zna se i koji (ali ovi ostali su im olicenje sotone), stavise fsb i gru placanje dozivljavaju kao cin braCke pomoci. Postoji jos jedna interesantna pojava u Srbiji. Likovi koji se zaklinju na vernost Rusiji i Putinu vide sebe kao istinske patriJote. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 50 minutes ago, Don Dusko said: Da vidimo sta ce sad vlast da uradi da se skrene sa ovoga sto se desilo u Pancevu... To je prebajala Marinika nešto, garant... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 18 hours ago, Constantin said: 🤩 Kod Panceva se izlila cisterna sa amonijakom. 20 osoba u bolnici. [emoji848]Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Meni liči na Mel Gibsona 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 4 minutes ago, JohnnyDragon said: Meni liči na Mel Gibsona 😁 Meni na Hulk Hoogana. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milenko Puzigaca Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 (edited) Ne da lici nego je on Nema trte mrte sa "naucnicima" tu, a to su isti "naucnici" kao oni koji su objavljivali sliku Uroša Predića kao fotografiju dečaka iz okoline Srebrenice čiju su familiju pobili muslimani: Edited January 14, 2023 by Milenko Puzigaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Meni na Hulk Hoogana. Hulk Hogan, odnosno njegovi preci, su sa naših prostora. Poreklom su iz okoline Caribroda, današnji Dimitrovgrad, i prezivali su se Hoganov. [emoji1787] Tako da....ima smisla... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts