fancy Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Javiće se oni da odgovaraju za 3 ne sumnjam, možda i da im se zaključi 4 za kraj. Al sumnjam da će da prođu. Jebe ih pored srpskog i matematike i fizičko.
Sen Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 4 hours ago, Div said: Ili gradima institucije ili menjamo vladara, hoćemoli vladavinu prava ili vladavinu plenuma, zborova, kriznih štabova, letećih patrola, prekih sudova? Tako je, međutim, mnoge institucije ne mogu da se grade, a da se prethodno kompletno ne "očiste", jer u njima ima mnogo prljavštine. A to zavisi isključivo od buduće vlasti i želje i pritiska javnosti. Međutim, ako po brzom postupku ne bude "seče", odnosno ako ekipe sa Informera i Pinka nastave da rovare, biće "pojeo vuk magarca".
Sen Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 hours ago, McLeod said: E da, jos nesto na konto ovoga, Slavija Info je klasican SNS kvazimedij. Taj voditelj deluje kao wannabe Milomir Marić, bez frizurice. Ima malo taj "debeovski vajb". Ponekad uleti neki interesantan gost, pa kad mi na YouTube iskoči - pustim ga da "vrti" u pozadini...
Clash Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Žvalavi zna da on svoj bazen glasova ne može proširiti, nego da mora da sačuva ono što ima i da na sve načine proba da rascepka i razjebe protivnike. Da razjedini opoziciju, studente, ubaci crv sumnje gde god može, napravi milion kombi stranaka sa kojima može manipulisati, da smanji izlaznost igrajući na kartu svi su isti zašto onda da glasam... I onda se ničim izazvan pojavi Nenad Čanak sa ovim twitom. Znači niko ništa o nezavisnoj Vojvodini ne spominje odavno, ideja koja postoji još u tragovima osim kod SNS-a koji jedini baljezga o autonomašima i odvajanju. I sad se gosn Čanak odjednom setio da malo to prodrma. A on je inteligentan tip, nije nimalo naivan ni glup i plus je odavno u politici. Pa jebem mu miša. Edited 6 hours ago by Clash 4 1
DJ_Vasa Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 31 minutes ago, Clash said: I sad se gosn Čanak odjednom setio da malo to prodrma. Čanak? On je obična budala koja ne bi mogla da skupi glasove ni u bližoj familiji.
Tex_Willer Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, DJ_Vasa said: Čanak? On je obična budala koja ne bi mogla da skupi glasove ni u bližoj familiji. Nebi, ali daje narednih dana da se opet tema oko Vojvodine provlači kroz trovacnice i da se on plasira kao vodja blokadera gledaocima tih trovacnica. 3
Clash Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 4 minutes ago, DJ_Vasa said: Čanak? On je obična budala koja ne bi mogla da skupi glasove ni u bližoj familiji. Ma kakvi njegovi glasovi, poenta je kako uvek ima pravovremeni tajming da nabaci savršen pas Informerima i sns kerovima
Chaos Is Me Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ovaj adv Kokanović je mentalno oboleo čovek. Moj dobar drug (takođe advokat) je imao baš ozbiljnih problema sa njim, maltene holivudska priča. U svakom slučaju, relevantan je kao Željko Pantić za sport. 1 1
duško matić Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 41 minutes ago, Clash said: Žvalavi zna da on svoj bazen glasova ne može proširiti, nego da mora da sačuva ono što ima i da na sve načine proba da rascepka i razjebe protivnike. Da razjedini opoziciju, studente, ubaci crv sumnje gde god može, napravi milion kombi stranaka sa kojima može manipulisati, da smanji izlaznost igrajući na kartu svi su isti zašto onda da glasam... I onda se ničim izazvan pojavi Nenad Čanak sa ovim twitom. Znači niko ništa o nezavisnoj Vojvodini ne spominje odavno, ideja koja postoji još u tragovima osim kod SNS-a koji jedini baljezga o autonomašima i odvajanju. I sad se gosn Čanak odjednom setio da malo to prodrma. A on je inteligentan tip, nije nimalo naivan ni glup i plus je odavno u politici. Pa jebem mu miša. Nije odjednom, meni ćale svaki put spominje Čanka kad se svadjamo o politici, kako oće da odcepi Vojvodinu...vrte oni njega na informeru već duže vreme. Dinko Gruhonjić je i dalje državni neprijatelj broj 1, a mogao bi da se opkladim da moj ćale ne zna ni kako izgleda lik.
DJ_Vasa Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 15 minutes ago, Tex_Willer said: Nebi, ali daje narednih dana da se opet tema oko Vojvodine provlači kroz trovacnice i da se on plasira kao vodja blokadera gledaocima tih trovacnica. 13 minutes ago, Clash said: Ma kakvi njegovi glasovi, poenta je kako uvek ima pravovremeni tajming da nabaci savršen pas Informerima i sns kerovima Oni koji veruju u takve gluposti su ionako izgubljeni slučajevi. Prema tome, šteta ne postoji. Sve i da potroše dan ili dva baveći se ovom masnom šunkom u ljudskom obliku, jedino što može da se desi jeste da ga neko pljune na ulici.
Volter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ma Nepomeniku ja sada važno da drži na okupu svoje biračko telo. Sećate se da je u toku ovih protesta krenuo sa pričom o pojavi separatizma u Vojvodini, niko ih sa naše strane nije jebo dva posto i brzo im se priča ugasila. Ima da koriste sada Čanka dva ili tri dana, pa onda nova priča i nova doza ludila za biračko telo. Mora se svakog trenutka biračko telo držati pod kontrolom i redovno ga špricati.
fancy Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, Sen said: ako ekipe sa Informera i Pinka nastave da rovare Rovariće kraće od 5 minuta te nedelje uveče, a posle vatrogasaca od rovarenja ostaće samo da se rovari po zgarištu.
Klotzen Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Čanak se povukao, više i ne znam ko vodi LSV. On je tamo na režimskim medijima sada džak za udaranje.
Sen Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 36 minutes ago, fancy said: Rovariće kraće od 5 minuta te nedelje uveče, a posle vatrogasaca od rovarenja ostaće samo da se rovari po zgarištu. 🤞 Spoiler Neka im ovo ponovo bude naslovna - ali ovog puta poslednja. A onda da se ovaj veliki beli naslov zaista i ostvari...
Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Nepomenik - Izbori za dva do šest meseci. Reko ja da je to manijak koji će maksimalno odlagati izbore, voli i da dodatno nervira i iritira. Inače, nekada je govorio kako će oni ubedljivo pobediti, zatim da su studenti pali na 15% podrške, a sada i po njegovim istraživanjima da imaju i više od 30%. Ana Brnabić govori kako ako bude egal, blokaderi spremaju nasilje na ulicama. Znaju oni dobro šta im sledi, to im pokazuju i njihova istraživanja. Edited 2 hours ago by Volter 1
le piaf Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 16 minutes ago, Volter said: Nepomenik - Izbori za dva do šest meseci. Reko ja da je to manijak koji će maksimalno odlagati izbore, voli i da dodatno nervira i iritira. Inače, nekada je govorio kako će oni ubedljivo pobediti, zatim da su studenti pali na 15% podrške, a sada i po njegovim istraživanjima da imaju i više od 30%. Ana Brnabić govori kako ako bude egal, blokaderi spremaju nasilje na ulicama. Znaju oni dobro šta im sledi, to im pokazuju i njihova istraživanja. To je u redu ako ih raspiše za dva do šest meseci , pogotovo ako se odluči za septembar/oktobar. Iz moje perspektive, idealan termin. 1
Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 2 minutes ago, le piaf said: To je u redu ako ih raspiše za dva do šest meseci , pogotovo ako se odluči za septembar/oktobar. Iz moje perspektive, idealan termin. Ma u redu je samo se radi o manijaku koji će uskoro reći izbori najverovatnije u septembru, a posle mesec dana najverovatnije u decembru. Edited 2 hours ago by Volter
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Volter said: Ma u redu je samo se radi o manijaku koji će uskoro reći izbori najverovatnije u septembru, a posle mesec dana najverovatnije u decembru. A u decembru bice u martu.
40Wins Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Spoiler Es pe es 5%, sve sto hoces kazi, nema frke vazi. 🎶 Sps max 2.5%, i moguce da je SNS verovatno na jedva 40%. Obrni okreni, moguce da ce manjine da odlucuju ko ce preko 126. Ako Madjar ne izvrne madjionicare, bitno je da oni osvoje sto manje i da DB opozicija kao sto su Nestor, Poksy, Francuz ne predju cenzus. Zavetnici su svoje svakako odsvirali.
Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Wins, mi u 9 proglašavamo pobedu i većinu, izlazimo na ulice da to proslavimo i pobedu odbranimo.
40Wins Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 minutes ago, Volter said: Wins, mi u 9 proglašavamo pobedu i većinu, izlazimo na ulice da to proslavimo i pobedu odbranimo. Ja sam to jos posle ovih lokalnih pisao, sve i da nije tacno moraju rezultati da se objave pre Senesea, i da pocnemo da se okupljamo na Slaviji jos od 20h. Pa sta i ako nije pobeda, toliko je krao i lagao, sad mi ne mozemo da lazemo. 1
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jedna od priča je da ako prodaju NIS u naredne dve nedelje biće izbori u julu a u suprotnom se sve odlaže. 19 minutes ago, 40Wins said: DB opozicija kao sto su Nestor, Poksy, Francuz ne predju cenzus Imaće cenzus bez problema, dovoljno je ruskih/antivax/Ković fanatika da im to bude najbliža lista. Nadam se da to neće biti odlučujuće.
40Wins Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 13 minutes ago, Barkley#34 said: Jedna od priča je da ako prodaju NIS u naredne dve nedelje biće izbori u julu a u suprotnom se sve odlaže. Imaće cenzus bez problema, dovoljno je ruskih/antivax/Ković fanatika da im to bude najbliža lista. Nadam se da to neće biti odlučujuće. Mislis da mogu pojedinacno da prodju ili samo kao jedna lista ruskih antivakcinasa? Msm i jedno i drugo ne valja, ali ako prodju u dve grupacije ne pomazu nam ni Madjari.
Dzo23 Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago Studenti trenutno imaju oko 400-500 hiljada glasova više od koalicije okupljene oko sns-a. Na svakom koraku se osjeti miris promjena, a to je najbolji indikator. Nikakvi ipsos, faktor plus i druge režimske agencije ne mogu to da promjene. Vučića čeka sudbina Orbana, nema nikakve dileme. Što se tiče ostalih..Jovanovic, Nestorovic, Aleksic, PSG, Ponoš...Niko od njih neće dobaciti do cenzusa. Svi su skontali da su izdajnici i režimski sateliti. Sps je tu negdje oko cenzusa.
Recommended Posts