Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 49 minutes ago, McLeod said: To bi moglo da Vucic nije sve privatizovao i stavio u zapecak. Mnogo je logicnije, a i istorijski tacnije, je da ce ta mafija pokusati da nadje uporiste u novoj vlasti. Da se nadovežem. Oni nisu stranka nego kult jednog čoveka i organizovana kriminalna grupa. To funkcioniše samo u kompletu. Nema ko da zameni takvu ličnost u očima njihovih glasača, koji i po istraživanjima pokazuju da veruju samo njemu. Eventualno će u manjim sredinama neki likovi iz sadašnje vlasti zadržati uticaj ako ne završe u ćorci. Takođe mislim da će se mafija i biznismeni prebaciti na traženje lidera u novim vlastima ili poluopoziciji. Savo Manojlović mi je prvi pik za nekog oko koga bi služba i biznisi mogli da izgrade neki narodnjački magnet za sadašnje sns glasače. 5
DJORDJE Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago 17 hours ago, Klotzen said: Aleksić je aktivan i zato mislim da ima najbolji rejting trenutno. Takođe okružio se sa ljudima koji su takođe aktivni i nastupaju na lokalnim temama tako da nije ni one man stranka. Mislim da on kopira onog nesretnog "predsednika sveta" koji je okupio solidnu ekipu i onda "prosuo mleko" Neće biti simptoma SPO posle ovih izbora iz prostog razloga što studenti neće posle ni izlaziti na izbore, podeliće se na 3-4 grupe od kojih na kraju neke ni neće izaći na izbore. Pa kao lik ispred opozicije sasvim je prihvatljiv jer nije potrosen za razliku od ostalih. Neces valjda Djilasa ili Francuza da stavis kao zastupnika? On bi mogao da odradi posao spajanja svih lista u jednu.
Klotzen Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago 39 minutes ago, DJORDJE said: Pa kao lik ispred opozicije sasvim je prihvatljiv jer nije potrosen za razliku od ostalih. Neces valjda Djilasa ili Francuza da stavis kao zastupnika? On bi mogao da odradi posao spajanja svih lista u jednu. Ima i on putera, bio u koaliciji na lokalu sa SNS. No meni ne smeta jer vidim da on pokusava nesto da uradi za razliku od ssp koji se dobrano upasivio. Svida mi se sto nije iskljuciv i spreman je za saradnju.
Recommended Posts