Tex_Willer Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 14 minutes ago, Barkley#34 said: Samo se ne treba unapred razbacivati ciframa. Tek treba animirati te ljude. Inače, mislim da ti je prognoza za inostranstvo više nego preterana. Nije preterana, ima i on nekih 20-25k koje će dobiti, znam solidan broj osoba koje nikad nisu glasale, dok sad agituju našim ljudima širom Evrope da im ne bude teško da izadju I daju glas. Takodje i dalje naši odlaze preko, ti koji su otišli zadnjih 5-10g će izaći u solidnim brojkama i oni kroz priče sa drugima sigurno mogu animirati taj deo gastoza.
Barkley#34 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Sve je to lepo ali 100k je preozbiljna brojka. Nije lako to pokrenuti. Da mi dostignemo kod kuće one cifre koje si naveo pa da pevamo. Ali to je sve još uvek na dugom štapu.
Volter Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) TOK podigao optužnicu protiv Zorana Milivojevića Zelje: "Fiktivni radovi za Resavicu napunili račun preduzeća za 6,3 miliona" https://nova.rs/vesti/hronika/tok-podigao-optuznicu-protiv-zorana-milivojevica-zelje-fiktivni-radovi-za-resavicu-napunili-racun-preduzeca-za-63-miliona/ Ovo je sitna priča. Ostaju nam izbori, ne može ništa ozbiljno TOK uraditi. A neće se oprati ni oni koji su kasno počeli raditi svoj posao. Edited 11 hours ago by Volter
Volter Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 4 minutes ago, Barkley#34 said: Nije Zelja sitna riba ali je ovo sitna priča. 1
Tex_Willer Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Nakon pada sekte, ako se oseti bilo kakvo popuštanje prema njima odmah na ulicu kritična masa mora izaći, ne sme više Kustinica da se ponovi.
DameTime Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 4 hours ago, Tex_Willer said: Za mlade osobe istraživanje msm crte, a i ne treba mi istrazivanje da vidim da osobe i do 40g će apsolutno vecinski biti protiv njega. Treba ti ako misliš da se razbacuješ generalizacijama. Pretpostavljam da misliš na ovo istraživanje. Obrati pažnju: Da oni koji ga podržavaju nisu samo stariji ljudi. Imaš još 2 varijable koje se poklapaju, a mnogo su bitnije: slabo su obrazovani te prate samo medije naklonjene vlasti.
Tex_Willer Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 hours ago, DameTime said: Treba ti ako misliš da se razbacuješ generalizacijama. Pretpostavljam da misliš na ovo istraživanje. Obrati pažnju: Da oni koji ga podržavaju nisu samo stariji ljudi. Imaš još 2 varijable koje se poklapaju, a mnogo su bitnije: slabo su obrazovani te prate samo medije naklonjene vlasti. Vidi nemam ja nameru da ikog lažem, a po najmanje sebe, lako se sve proveri ako se želi. Ne želim nikog u nista da ubeđujem, ali naravno da osobe sa osnovnom školom prikovane uz tv i sa 70+ godina su za njega u ogromnom procentu, dok osoba prakticno i do 40 ne samo do 30g, koja je urbana bilo gde da zivi je apsolutno za studenti( za te grupacije nije bitno da li su u selu ili gradu). Ključ je 40-60 grupacija, da tu se uzme prednost i to rekao bi da studenti u tim grupacijama imaju nadmoć 60-40%, drugi ključ je mobilizacija svega što živi kako bi nepomenik rekao za Kosjerić, jer radikali 35g uspevaju praktično svakog čoveka koji je za njih da izvedu na glasanje, dok znamo koliko osoba koji su potencijalni glasači opozicije nije izlazilo godinama na glasanje( Tadic je tako i pukao izbore, mnogo nisu izašli jer je bio lep dan, kao i naravno zasicenost Ds, a gotovo sigurno je bilo da će Tadic uzeti drugi krug). 805 1
Bul-Kathos Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Brate, lud si ko struja sa ovim podacima i brojkama. BTW, zbog tvog nika sad moram da procitam ponovo trilogiju Ratni pozar, Bekatvo iz Andervila i Lik izdajnika, to je nesto najbolje ikada od Texa. 1 1
fancy Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Bul-Kathos said: zbog tvog nika sad moram da procitam ponovo trilogiju Ratni pozar, Bekatvo iz Andervila i Lik izdajnika, to je nesto najbolje ikada od Texa. Samo da nam posle izbora ne upadne Kit Karson
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, Tex_Willer said: Vidi nemam ja nameru da ikog lažem, a po najmanje sebe, lako se sve proveri ako se želi. Niko ti nije rekao da lažeš, postavila sam pitanje. Kad već decidno tvrdiš nešto, na tebi je da pružiš podršku za te tvrdnje, ne da mi ostali to radimo.
Tex_Willer Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago (edited) 47 minutes ago, DameTime said: Niko ti nije rekao da lažeš, postavila sam pitanje. Kad već decidno tvrdiš nešto, na tebi je da pružiš podršku za te tvrdnje, ne da mi ostali to radimo. Studentske proteste podržava skoro 90 odsto mladih u Srbiji a 92 odsto njih bi izašlo na izbore ukoliko bi bili održani u nedelju, od čega bi 27 odsto ispitanika izašlo na glasanje samo na poziv studenata, pokazuju preliminarni rezultati istraživanja o položaju i potrebama mladih koje je sprovela Krovna organizacija mladih Srbije (KOMS). Eto moja greška nije crta, nego krovna organizacija mladih Srbije. A nema on mnogo veći procenat ni u grupaciji 30-40g, vreme leti danas osoba rodjena 1990g ima 36g i naravno da su u ogromnom delu oni protiv njega. Sve je u ovoj zemlji postalo generalizacija i to ona najprizemnija nažalost. Edited 40 minutes ago by Tex_Willer 1
Barkley#34 Posted just now Posted just now 1 hour ago, DameTime said: Niko ti nije rekao da lažeš, postavila sam pitanje. Kad već decidno tvrdiš nešto, na tebi je da pružiš podršku za te tvrdnje, ne da mi ostali to radimo. Ovo ke jedno od istraživanja sa takvim podacima. http://www.nspm.rs/istrazivanja-javnog-mnjenja/srbija-mart-2025.-ii-litijum-ekspo-studenti-nadstresnica-vlast-opozicija-ukrstanje-sa-uzrastom-obrazovanjem-i-kablovskim-operaterom.html Prethodnih godina sam čitao i rezultate drugih istraživanja i slični su rezultati.
Recommended Posts