fancy Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 10 minutes ago, Volter said: Nisam spavao cele noći, povraćanje nekoliko puta. Malo što sam zadremao sanjao sam čudne snove, odveli me u bolnicu, stavili na operacioni sto, a doktori mi prilaze sa nekim kuhinjskim noževima. Usro sam se. Izdrži, znaj samo da ima jedan kome je takav svaki dan zadnjih godinu dana. Spoiler 2
Volter Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ne mogu da vidim sliku ali pretpostavljam o kome se radi. 1
DameTime Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 15 minutes ago, Barkley#34 said: Da nisi slučajno sanjao da si pečeno prase? Ili Goran Vesić. 4
Drug Crni Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Da. ^ Pred samu posetu, pokrajinska vlast je smenila neposlušni školski odbor u Pivnicama, selu 90% nastanjenom Slovacima i imenovala je privremeni školski odbor bez jednog jedinog Slovaka u njemu. Bilo bi zanimljivo da neko pita predsednika Pelegrinija o ovome, da čujemo šta on, kao predsednok Slovačke, misli o tome, jesu li to standardi zaštite nac. manjiina koje EU propisuje itd. O odnosu radikalske Srbije prema Vojvodini, prema manjinama niko ne treba ništa da mi govori, ali bih voleo da čujem mišljenje slovačkog visokog zvaničnika. Čak i ako je možda u pitanju neki kgb kadar, čisto da ga čujem.
djura.net Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Drug Crni said: Bilo bi zanimljivo da neko pita predsednika Pelegrinija o ovome, da čujemo šta on, kao predsednok Slovačke, misli o tome, jesu li to standardi zaštite nac. manjiina koje EU propisuje itd. Pelegrini je iz tog milijardersko nacionalistickog miljea, prakticno iz istog sesira kao i Fiko ili Orban (ko je rekao Trump?), tako da ce bas puno da se potrese oko EU standarda. 1
Helena Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Možda i gori, Orban je vojvođanskim Mađarima ipak omogućio pasoš EU.
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Gospodin se juče već oglasio izjavom da crva nije ni bilo: Quote On je nakon sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Beogradu kazao novinarima da ide sutra u Bački Petrovac da razgovara sa Slovacima o jeziku, kulturi i istoriji i da njegova poseta „ne treba da ima nikakve veze sa unutrašnjom politikom“. „Neki Slovaci podržavaju Srpsku naprednu stranku (SNS), a neki ne. Ne mogu ja da ulazim u to. To su stvari koje se tiču države“, rekao je Pelegrini https://www.nedeljnik.rs/predsednik-slovacke-incident-u-backom-petrovcu-se-desio-zbog-razlicitih-politickih-stavova/ Edited 2 hours ago by Barkley#34
Recommended Posts