Edinburgh Posted yesterday at 08:22 PM Posted yesterday at 08:22 PM 4 hours ago, freethrow said: A dobro sad, ova je imala manje više iste kvalitete kao Jovanov, očigledno, tako da kapiram da je to ta linija uspona. Mislis da su i Jovanova zveknuli kao ovu? 🙂
Edinburgh Posted yesterday at 08:41 PM Posted yesterday at 08:41 PM 5 hours ago, Volter said: SNS posle gubitka izbora još malo će se koprcati i brzo upokojiti. Čak neće ni biti potrebe da ih gasimo, ugasiće se sami, pogotovo kad im Ludak završi u prdekanu. Nema ko ni da ga zameni, narodski rečeno sve moj do moga. Za SPS ostaje nada da će ih Dačić sahraniti zbog svog odnosa sa Ludakom koji ga redovno ponižava, u Kosjeriću i Zaječaru ni cenzus nisu uspeli preći. Bilo bi dobro da tako bude i na parlamentarnim izborima, lakše ćemo onda poslati SPS na đubrište istorije, ako pređu cenzus, biće onda malo teže. Čak se može dogoditi da SPS sa svojim poslanicama odlući ko će imati većinu. Zar stvarno ocekujemo da ce SPS imati poslanike i kad ovo prodje? Ako to dozvolimo, onda i nismo za bolje od ovog danas. 1
Koca Popovic Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 4 hours ago, Edinburgh said: Zar stvarno ocekujemo da ce SPS imati poslanike i kad ovo prodje? Ako to dozvolimo, onda i nismo za bolje od ovog danas. Ocekujemo. 2
MarkoKep Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 15 hours ago, Volter said: SNS posle gubitka izbora još malo će se koprcati i brzo upokojiti. Čak neće ni biti potrebe da ih gasimo, ugasiće se sami, pogotovo kad im Ludak završi u prdekanu. Nema ko ni da ga zameni, narodski rečeno sve moj do moga. Ludak svakako nije predsednik SNS, predsednik je Vučević koji realno nema nikakvu moć i zavisi od poslušnosti ludaku. Tako da je SNS već odavno irelavantan, jer većina njegovih glasača ne voli SNS ali voli vođu jer "ne krade on, kradu ovi oko njega". Otud i one ideje o osnivanju pokreta da bi pokazao da je i stranka zamenjiva samo on nije. Tako da Srbija pod psihom više nije ni partijska država jer je čak i to devastirano i obesmišljeno u sklopu sveopšteg uništavanja institucija. Čisto sumnjam da su ovi mafijaši iz Ćacilenda i zaposleni po državnim službama zvanično članovi stranke. Ako radiš sta ti se kaže nema potrebe da budeš u stranci. 5
Stiletto Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ma za stranke se u Srbiji još od 1990. jako retko glasa. Uvek je bilo "za Slobu ili za Vuka", "za Slobu ili za Koštunicu", "za Borisa ili za Tomu", sad će biti "za Vučića ili protiv njega". Da Firer iz našeg sokaka svoju izbornu listu nazove "JebaćuVasJaUDupe - Aleksandar Vučić" opet bi svi njegovi glasali za njega. 14
ras kass Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Павловић: Купца за НИС нема, нити Руси имају намеру о продаји; рафинерија стаје, али ће деривата бити из увоза | Економија | РТС https://share.google/GEz2fcB3v5fjt81Q6 Napokon neko da kaze javno i da prestanemo sa budalastinama.....kakav adnoc kakav mol... 2
fancy Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 8 hours ago, Koca Popovic said: Ocekujemo. Realan si, a sa druge strane ni oni sâmi ne očekuju 4
Tex_Willer Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Pa sps veliko je pitanje da li ima i 150k glasova trenutno, to na neku ogromnu izlaznost i moglo bi značiti da su ispod 3%, s druge strane ako idu zajedno sa nepomenikom( a verovatno hoce), verujem da deo glasaca sps i neće izaći na izbore( to neko Ruzicevo krilo). Oni bas biološki odumiru, njih jedino drže pozicije koje su njihovi dobili širom Srbije, pa takvi agituju na svoju okolinu oko glasanja za sps.
fancy Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Nego bistrim jutros Twitter (X) i primećujem poplavu inostranih medija i organizacija koje su se (konačno) dosetile Vučićeve uloge u ratu u Bosni i opsadi Sarajeva. Čak ga povezuju i sa onim bolesnim snajper-turama gde su bogati plaćali velike novce da sa okolnih brda ubijaju sarajlije snajperom... Ovo je nešto što mi je trenutno aktuelno na lajni, ali toga ima baš puno i s raznih strana. Deluje mi poprilično koordinisano.
McLeod Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 3 minutes ago, fancy said: Nego bistrim jutros Twitter (X) i primećujem poplavu inostranih medija i organizacija koje su se (konačno) dosetile Vučićeve uloge u ratu u Bosni i opsadi Sarajeva. Čak ga povezuju i sa onim bolesnim snajper-turama gde su bogati plaćali velike novce da sa okolnih brda ubijaju sarajlije snajperom... Ovo je nešto što mi je trenutno aktuelno na lajni, ali toga ima baš puno i s raznih strana. Deluje mi poprilično koordinisano. To ti je reciklaza clanka Dejli mejla, kasnis jedno nedelju dana. A oni kasne tri godine. Jer taj dokumentarni film je izasao 2022, i niko nije podigao obrvu. Zasto se sad pise o tome je pitanje za milion dolara. 3
Barkley#34 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 14 minutes ago, McLeod said: Zasto se sad pise o tome je pitanje za milion dolara. 19 minutes ago, fancy said: Deluje mi poprilično koordinisano. Eto odgovora. Odavno pričam da ga napadaju i slabe sa raznih strana, a ovo je jedan od talasa. Pritom je Margetić idealna budala da ovu staru vest plasira na nov način pa dalje priča živi svoj život. 1
fancy Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 31 minutes ago, McLeod said: kasnis jedno nedelju dana. Kasne oni jedno 30 godina, a ja sam tek jutros zapazio da s više strana pišu o tome... 14 minutes ago, Barkley#34 said: napadaju i slabe sa raznih strana, a ovo je jedan od talasa. Nisam neki Tviter ovisnik, ali nisam ovakvu sinhronizovanu količinu prozivanja Vučića sa te (zapadne) strane nikad video. 1
Barkley#34 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago To je u ovom talasu, u prethodnim su bili rezolucija, izjave zvaničnika, novinski tekstovi o korupciji i protestima, pa NIS, pa još pre blamaža na Floridi i 'bem li ga šta sve ne. 1
fancy Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago OK, sve 5, ali ne čini li ti se da je ovo stepenik iznad svih prethodnih kampanja? Ono, snajperi oko Sarajeva, sa njegovim slikama sa i bez Šešelja s lica mesta, figuriše i neka mrtvačka glava na haubi automobila (?!?) pa onda video onoga "100 Muslimana za 1 Srbina" etc... možda tripujem. Jbmlga... baš temeljno izvlačenje kostura iz ormara. 4
Barkley#34 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Slažem se, zanimljivo je. Možda je to način da mu se kaže da ne mogu baš da mu serviraju čaj ali da imaju druge načine da ga pritisnu. 1 1
Edinburgh Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 10 hours ago, Koca Popovic said: Ocekujemo. Jel' to zato sto ti je drag pesimisticki pristup ili mislis da se ne moze unistiti crvena ideja zla?
Edinburgh Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 hours ago, ras kass said: Павловић: Купца за НИС нема, нити Руси имају намеру о продаји; рафинерија стаје, али ће деривата бити из увоза | Економија | РТС https://share.google/GEz2fcB3v5fjt81Q6 Napokon neko da kaze javno i da prestanemo sa budalastinama.....kakav adnoc kakav mol... He, he, morace da je nacionalizuje, juhuuuu!! (znamo da ce i tada NIS propasti, ali bar da opali samar Rusima i da znaju njegovi da njega interesuje samo licna korist).
Perkos2 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 46 minutes ago, Barkley#34 said: Slažem se, zanimljivo je. Možda je to način da mu se kaže da ne mogu baš da mu serviraju čaj ali da imaju druge načine da ga pritisnu. Sve zavisi ko je bio učesnik tih organizovanih poseta Sarajevu i ko je pucao po građanima Sarajeva. Ako je među njima neko od bitnih i bogatih onda će hulja imati još jedan adut u rukama i pretiti da će da progovori ko je sve pucao
40Wins Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 36 minutes ago, Edinburgh said: He, he, morace da je nacionalizuje, juhuuuu!! (znamo da ce i tada NIS propasti, ali bar da opali samar Rusima i da znaju njegovi da njega interesuje samo licna korist). Pitanje je da li ce i do toga doci. Ako je Kurcic stvarno sklonio pare u Moskvu i/ili Rusi imaju nesto bas ozbiljno socno protiv njega on nece smeti da odradi nacionalizaciju. Pre ce se preci na uvoz derivata pa makar litar dizela otisao i na 250 dinara. 1
NMX Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 56 minutes ago, Edinburgh said: He, he, morace da je nacionalizuje, juhuuuu!! (znamo da ce i tada NIS propasti, ali bar da opali samar Rusima i da znaju njegovi da njega interesuje samo licna korist). Opcija u kojoj nacionalizujemo NIS na način da pre (odmah) ili kasnije (arbitraža) ne platimo tržišnu vrednost NISa ne postoji. Pa u tom uvaljivanju kurca Rusima čisto da vidimo malo i naše interese. Koji su svakako bitniji od patke Putleru i drugarima. 1
HAMMER Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Svaka transakcija za nis mora ići preko računa koji će nam dati ameri a sa tog računa pošto su pod sankcijama automatski ide na gomilu sa onih 300kkk koji su već pod blokadom i verovatno će biti iskorišćeni za obnovu Ukrajine. Zato Russi odbijaju bilo kakav vid prodaje.
Volter Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Studentkinja FDU pala s unutrašnjeg stepeništa u domu Studentski grad https://n1info.rs/vesti/hitna-pomoc-tesko-povredjena-devojka-pala-s-visine-u-studentskom-gradu/ 4
Edinburgh Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 hours ago, NMX said: Opcija u kojoj nacionalizujemo NIS na način da pre (odmah) ili kasnije (arbitraža) ne platimo tržišnu vrednost NISa ne postoji. Pa u tom uvaljivanju kurca Rusima čisto da vidimo malo i naše interese. Koji su svakako bitniji od patke Putleru i drugarima. Cini mi se da Rusima niko nista nece placati bar sledecih 15-ak godina, sankcije ce sigurno trajati jos dugo - tako je uvek bilo. Sigurno je da sada ne mozemo da platimo nista, jer bi se to tumacilo kao finansiranje rata. Sto se tice arbitraze, mi ne znamo da li je ona ugovorena, ako nije onda bi morao biti ugovoren nadlezni sud. U tom slucaju bi placanje opet bilo na dugackom stapu.
NMX Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Edinburgh said: Cini mi se da Rusima niko nista nece placati bar sledecih 15-ak godina, sankcije ce sigurno trajati jos dugo - tako je uvek bilo. Sigurno je da sada ne mozemo da platimo nista, jer bi se to tumacilo kao finansiranje rata. Sto se tice arbitraze, mi ne znamo da li je ona ugovorena, ako nije onda bi morao biti ugovoren nadlezni sud. U tom slucaju bi placanje opet bilo na dugackom stapu. Svaki spor između investitora i druge ugovorne strane (u ovom slučaju NIS i Država Srbija) može da se reši pred sudom zemlje u kojoj je investicija ili pred arbitražom. I to već nakon 6 meseci od spora. Sve lepo piše u BIT. Pa ti sad vidi da li će Rusi da izaberu sud ili međ. arbitražu po UNCITRAL. Pa ti zato u prethodnom postu kažem, da vidimo samo kada ćemo platiti tu tržišnu vrednost tih 56%. Sada ili po okončanju arbitraže. Plus, pare ne moraju direkt Rusima. Moja poenta, manite se snova o otimačini privatne imovine (makar i krvave kakva je Gaspromova) bez sankcija za otimanje (a da li ce pre ili kasnije, 56% NISa danas vredi neuporedivo više nego investicija iz 2008.) 3
Stiletto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Mene zanima, ako NIS ostane pod sankcijama, kako će država da prodaje svoje zalihe benzina i dizela građanstvu, budući da svoju mrežu pumpi nema. Preko NIS pumpi? Opet Rusi zarađuju i država pada pod sekundarne sankcije. Preko MOL, EKO, OMV i ostalih ne-NIS pumpi? Niti ih ima dovoljno (znači svemirske gužve), niti te privatne firme uopšte moraju da se cimaju time kad imaju svoje gorivo iz svojih rafinerija. Iskreno, ja ne umem da rešim taj rebus.
Recommended Posts