Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Volter said:

Uhapšeno više osoba u vezi sa slučajem "ubačeni snajperisti"

https://n1info.rs/vesti/uhapseno-vise-osoba-u-vezi-sa-slucajem-ubaceni-snajperisti/

Sutra svi režimski mediji ekskluzivno - Uhvaćeni snajperisti koji su planirani da ubiju predsednika naredne nedelje tokom skupa u Novom Sadu.

Navodno Kavacki klan.

Pa i arentat  je morao da iskopira.

Jedino orginalno sto radi je redovno maltretiranje onog balvana zaduzenog za puteve, Drobnjaka.

Posted

Kaze Zaharova:

Ona je naglasila da odbija čak i da razmatra ne samo mogućnost, nego uopšte, temu, da ruski vojnici, „koji su istorijski davali svoje srce, u svakom smislu te reči, dajući svoje živote ili pokazujući svoju ljubav i odanost svojoj srpskoj braći, budu poraženi ili ubijeni upravo srpskim oružjem, municijom, granatama“.

Na stranu sto je pridaja granata Ukrajini jedan od retkih dobrih poteza Zvale( mada je verovatno bio nateran na to)

ovo je najsterotipniji obrazac ponasanja svako naslnika. U porodici, u skoli, na poslu.

Sve sam ti dao, srce sam ti dao, ljubav sam ti dao, zivot sam ti dao a ti meni tako vracas.

Nista nisu dali nego samo maltretirali ali tako mora da ide igra nasilnika i zrtve.

• Like 2
Posted

Ne znam da li je bilo, sad sam tek video vest da je preminuo Vladimir Vukčević, bivši (i prvi) tužilac za ratne zločine. Čovek koga sam imao prilike da upoznam i padnem na dupe kakav je to pravnik i čovek. Večno hvala za svaku optužnicu. Od Sjeverina, trgovine organima na Kosovu, gnjilanske grupe, slučaja Štrpci pa sve do akrivnog učešća u grupi koja je tragala i na kraju uhvatila Mladića.

Čovek koji je više uradio na pomirenju u regionu nego svi kurčevi političari iz svih zemalja, kojima su usta puna pomirenja samo dok ne dođe sledeća kampanja pa se zavrti nova tura nacionalističkih sranja.

Počivaj u miru.

• Like 10
Posted
19 hours ago, Clash said:

Navodno Kavacki klan.

Pa i arentat  je morao da iskopira.

Jedino orginalno sto radi je redovno maltretiranje onog balvana zaduzenog za puteve, Drobnjaka.

Nema od hapšenja ništa, jedan je pobegao beogradskim metroom, drugi letećim autom (via IG 😌).

Posted

Ukratko (nadam se da sve prenosim kako treba): 

- dokumentacija je i dalje nekompletna, nedostaju radne sveske nekoliko podizvođača 

- sve je išlo na jednu građevinsku dozvolu (i rekonstrukcija pruge i staničnih objekata, gde spada i glavna železnička stanica), što je presedan i najverovatnije je urađeno radi dodatnog ubrzavanja procesa

- nije moguće utvrditi da li je sama nadstrešnica rekonstruisana ili je na njoj urađena adaptacija (ovo zavisi od toga da li se izmenama zapravo menja betonska konstrukcija)

- pre početka projekta nije odrađena analiza trenutnog stanja objekta, što je neophodno da bi projektant znao šta da radi

- najverovatniji uzrok pada je korozija oko zatega/kotvi, zbog čega je vremenom popustila prednapregnuta čelična konstrukcija koja je držala beton 

- pre same rekonstrukcije/adaptacije, objekat svakako nije održavan kako treba, zbog čega korozija nije ni primećena na vreme...