Don Dusko Posted October 31 Posted October 31 1 minute ago, Stiletto said: Ala hulja jede govna na TV, ovo je za neverovati. Koji sam ja mazohista što sam rešio ovo sa slušam, treba me tući bezbol palicom. Spoiler Hahahahahahahhahahahahah 1
Perkos2 Posted October 31 Posted October 31 4 minutes ago, Stiletto said: Ala hulja jede govna na TV, ovo je za neverovati. Koji sam ja mazohista što sam rešio ovo sa slušam, treba me tući bezbol palicom. Obećaj da nećeš i sutra da pogrešiš i opet slušaš hulju kako laže 1
DJ_Vasa Posted October 31 Posted October 31 9 minutes ago, Stiletto said: Ala hulja jede govna na TV, ovo je za neverovati. Koji sam ja mazohista što sam rešio ovo sa slušam, treba me tući bezbol palicom. Misliš na ovo? Vučić: Izvinjavam se zbog stvari koje sam govorio o studentima, demonstrantima, svima sa kojima se nisam slagao Nasrao se samo tako.
Stiletto Posted October 31 Posted October 31 12 minutes ago, Perkos2 said: Obećaj da nećeš i sutra da pogrešiš i opet slušaš hulju kako laže Cross my heart and hope to die... 7 minutes ago, DJ_Vasa said: Misliš na ovo? Vučić: Izvinjavam se zbog stvari koje sam govorio o studentima, demonstrantima, svima sa kojima se nisam slagao Nasrao se samo tako. Baš to.
Don Dusko Posted October 31 Posted October 31 Pa da to sam i ja pomislio da su mu malo jajca u procepu pa ne moze agresivno.Cim odu vratice se on na radikalsu retoriku. Dok on ne moze tu su njegovi verni psi.
nemanjaol Posted October 31 Posted October 31 Ima verovatno doprinos i to sa stranim izveštačima, ali ja ovo više čitam kao to da fokus grupe nisu dobro prihvatile ono od juče 'Jel to neka utakmica' i da zapravo i njegovi glasači blagonaklono gledaju na ovu akciju studenata, pa sad glumi nekog mirotvorca. A istovremeno ima ovu predstavu sa Bačulovim za onaj deo njegovih glasača koji su potpuni umobolnici.
Leo Posted October 31 Posted October 31 (edited) 6 hours ago, Volter said: Piše u tekstu da je kum Vladimir (Vlada) Jovanović, moguće da je u pitanju onaj krimos - Vlada Japanac. Ne verujem da je taj Vladimir. Pre bih rekao da je ovaj ali nisam siguran https://n1info.rs/vesti/a384037-Pucnjava-na-ulici-u-Pancevu/ Pripadnik ozloglasene Srpske Sparte iz Panceva. Jedna od glavnih batinaskih ekipa. Likovi su zaposleni po javnim preduzecima u kojima se uopste i ne pojavljuju. Edited October 31 by Leo
Volter Posted October 31 Posted October 31 26 minutes ago, Leo said: Ne verujem da je taj Vladimir. Pre bih rekao da je ovaj ali nisam siguran https://n1info.rs/vesti/a384037-Pucnjava-na-ulici-u-Pancevu/ Pripadnik ozloglasene Srpske Sparte iz Panceva. Jedna od glavnih batinaskih ekipa. Likovi su zaposleni po javnim preduzecima u kojima se uopste i ne pojavljuju. Ne menja mnogo i da je ovaj, radi se o kriminalnim njuškama.
Stiletto Posted October 31 Posted October 31 Sutra dan žalosti, zvanično proglašeno. Misli bagra da savest može da se kupi.
Barkley#34 Posted October 31 Posted October 31 Proglašenje dana žalosti u poslednjem trenutku je priličan hevi momenat. 2
Don Dusko Posted October 31 Posted October 31 Just now, Geronimo said: To zbog neke utakmice...? Da jer mu uopste nije stalo. He he. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted October 31 Posted October 31 Hahaha Pink, Informer i Prva zajedno imaju emisiju oko Baculova da skrenu ove njihive zaludjenike o tome sta se radi u NS🤣🤣🤣 O gostima ne treba trositi ni rijec. Mihajlivicka, Maric, Babic itd dno dna
Cyber Posted October 31 Posted October 31 4 hours ago, Stiletto said: Ala hulja jede govna na TV, ovo je za neverovati. Totalno razobliceno ludilo. Volela bih da je to kapitulacija u najavi. 3
NikolaTest Posted October 31 Posted October 31 7 hours ago, Klotzen said: Pogledao sam ovo za Bačulova. Ako nije AI, čovek je 100% idiot ili radi za hulju. Neverovatno glup način na koji je on mislio da privuče pažnju na sebe. Ma ovo je izrežirano 100%. Ko normalan priča ultra poverljiv razgovor ispred kuće a kad se završi razgovor ulazi se u zgradu. 🙄 1
Volter Posted October 31 Posted October 31 (edited) Quote Zagrljaji i suze radosnice u Preljini: 1.500 Čačana dočekalo heroje sa KiM Uz snažne emocije, zagrljaje, suze radosnice, više od 1.500 Čačana večeras je u Preljini dočekalo Srbe sa Kosova i Metohije koji već tri dana pešače na veliki narodni skup u Novom Sadu protiv blokada. Naravno, nije ih bilo ni 200. Pogledajte u spojleru tu mladost, tu budućnost njihove Srbije: Spoiler Edited November 1 by Volter
sasha arsenal Posted October 31 Posted October 31 13 minutes ago, Volter said: Naravno, nije ih bilo ni 200. Pogledajte u spojleru tu mladost, tu budućnost njhivoe Srbije: Reveal hidden contents https://www.instagram.com/reel/DQe34DEDdTS/?l=1&fbclid=IwY2xjawNyGxdleHRuA2FlbQIxMQABHpXdgbmL8Gj0imMBoV_4Q7Tw5Yhb_oBx-Dif0sxKbdlIqRi9hSLYUcfay9xT_aem_RjTB03xmliexpyGrgDU3AA&utm_source=ig_embed Inače,bagra sa fantomkama na glavi polupala je autobuse u Čačku koji su trebali da prevezu ljude na sutrašnji skup. 2 2
Don Dusko Posted November 1 Posted November 1 (edited) 2 hours ago, Don Dusko said: Brate ne mogu vise hahahaha Edited November 1 by Don Dusko
HAMMER Posted November 1 Posted November 1 jasno je da se on obraca svojim orcima i dize im samopouzdanje. ne treba biti milostiv prema njima. bukvalno drzi vodu da sve ne pukne. 5
Marvin Posted November 1 Posted November 1 Danas preko cele naslovne strane Frankfurter Allgemeine Zeitung-a fotka kako studenti spavaju na ulici u Indiji. Niko ne pumpa ni blizu kao sam Vučić 14
Eddard Posted November 1 Posted November 1 @Don Dusko Nemoj više, ko boga te molim. Zdravije je i za tebe, a i za nas. Ozbiljno. Ne pridavaj im više ni sekund svoje pažnje. 9 1
Volter Posted November 2 Posted November 2 (edited) Biznis sportista koji podržavaju vlast Predsednikovi asovi i trgovina imenom https://radar.nova.rs/drustvo/sportisti-u-sluzbi-sns-a/ Opraštaju im se milionski dugovi, daju im se milionske pare, dobijaju ekskluzivne lokacije, grade tako što se proširuju više od planiranog i ne jebu živu silu jer im se može. Dušan Borković, Dejan Tomašević, Željko Rebrača, Janko Tipsarević, Dušan Tadić, Dejan Stanković, Aleksandar Kolarov, Vladan Milojević. Ovo je grupa ološa. Neki od njih imaju taman dovoljno pameti da ukapiraju da je Kukavica zlo, al jok, najvažniji je njihov interes. Uzimaj, uzimaj i samo uzimaj, sve im je malo, uzimaj i od naroda. Stanković još dozvolio batinašima da budu na njegovoj zgradi, da mogu i sa visine da gađaju ljude. Pu, idiote. Gospodin Ivan Golac: Quote Ivan Golac, nekadašnji igrač i trener Partizana, za Radar kaže da za ulazak u takve vode treba biti posebna sorta ne sportista, već ljudi, jer je materijalizam zaslepio i ljude i vlast, zbog čega se gubi kompas. „Toliko ih ima koji su u takvim situacijama, poslovima, a neki nastradaju finansijski i porodično. Neću reći da mi je čudno, jer ništa ne sme da nas iznenadi, znam, čujem da ne samo ovde, već i na drugim destinacijama, investiraju, rade, da se bogate, a životna filozofija nas uči uvek da ne možemo spavati u dva kreveta, ni jesti iz dva tanjira. Verovatno su u određenim šemama, to bez daljega, jer prosto ne bi mogli da se upuste u tako nešto, a sve to iziskuje određene usluge, a onda već niste svoji i ne komandujete svojim životima i poslovima“, kaže Golac. Naglasio je da je sve manje principa, ideologije i da mu je žao što je u prethodnih, kako kaže, nesretnih 35 godina, video mnogo ulaska u politiku iz interesa, dok plemenitost i lepotu vidi u mladim ljudima na ulicama Srbije. Edited November 2 by Volter 12 1
Don Dusko Posted November 2 Posted November 2 Nisam znao za Tadica Dusana arpskog sina da podrzava SNS.
Recommended Posts