Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Stiletto said:

Ala hulja jede govna na TV, ovo je za neverovati. Koji sam ja mazohista što sam rešio ovo sa slušam, treba me tući bezbol palicom.

Spoiler

image.png.b0b4777c87187ac301cb51a6b673a39d.png

Hahahahahahahhahahahahah

• Ha-ha 1
Posted
4 minutes ago, Stiletto said:

Ala hulja jede govna na TV, ovo je za neverovati. Koji sam ja mazohista što sam rešio ovo sa slušam, treba me tući bezbol palicom.

Obećaj da nećeš i sutra da pogrešiš i opet slušaš hulju kako laže

• Like 1
Posted

Pa da to sam i ja pomislio da su mu malo jajca u procepu pa ne moze agresivno.Cim odu vratice se on na radikalsu retoriku.

Dok on ne moze tu su njegovi verni psi.

Posted

Ima verovatno doprinos i to sa stranim izveštačima, ali ja ovo više čitam kao to da fokus grupe nisu dobro prihvatile ono od juče 'Jel to neka utakmica' i da zapravo i njegovi glasači blagonaklono gledaju na ovu akciju studenata, pa sad glumi nekog mirotvorca.

A istovremeno ima ovu predstavu sa Bačulovim za onaj deo njegovih glasača koji su potpuni umobolnici.

Posted (edited)
6 hours ago, Volter said:

Piše u tekstu da je kum Vladimir (Vlada) Jovanović, moguće da je u pitanju onaj krimos - Vlada Japanac.

Ne verujem da je taj Vladimir.

Pre bih rekao da je ovaj ali nisam siguran

https://n1info.rs/vesti/a384037-Pucnjava-na-ulici-u-Pancevu/

Pripadnik ozloglasene Srpske Sparte iz Panceva. Jedna od glavnih batinaskih ekipa.  Likovi su zaposleni po javnim preduzecima u kojima se uopste i ne pojavljuju.

Edited by Leo
Posted

Hahaha Pink, Informer i Prva zajedno imaju emisiju oko Baculova da skrenu ove njihive zaludjenike o tome sta se radi u NS🤣🤣🤣

O gostima ne treba trositi ni rijec. Mihajlivicka, Maric, Babic itd dno dna

Posted
4 hours ago, Stiletto said:

Ala hulja jede govna na TV, ovo je za neverovati. 

Totalno razobliceno ludilo. Volela bih da je to kapitulacija u najavi. 

• Like 3
Posted
7 hours ago, Klotzen said:

Pogledao sam ovo za Bačulova. Ako nije AI, čovek je 100% idiot ili radi za hulju. Neverovatno glup način na koji je on mislio da privuče pažnju na sebe.

Ma ovo je izrežirano 100%. Ko normalan priča ultra poverljiv razgovor ispred kuće a kad se završi razgovor ulazi se u zgradu. 🙄

• Like 1
Posted (edited)

Zagrljaji i suze radosnice u Preljini: 1.500 Čačana dočekalo heroje sa KiM

Uz snažne emocije, zagrljaje, suze radosnice, više od 1.500 Čačana večeras je u Preljini dočekalo Srbe sa Kosova i Metohije koji već tri dana pešače na veliki narodni skup u Novom Sadu protiv blokada. 

:cry::cry::cry:Naravno, nije ih bilo ni 200.

Pogledajte u spojleru tu mladost, tu budućnost njihove Srbije:

Spoiler

2415048?ts=2025-10-31T20:06:32

2415040?ts=2025-10-31T20:06:25

183141_whatsapp-image-2025-10-31-at-1332

Edited by Volter
Posted
13 minutes ago, Volter said:

:cry::cry::cry:Naravno, nije ih bilo ni 200.

Pogledajte u spojleru tu mladost, tu budućnost njhivoe Srbije:

Reveal hidden contents

2415048?ts=2025-10-31T20:06:32

2415040?ts=2025-10-31T20:06:25

183141_whatsapp-image-2025-10-31-at-1332

https://www.instagram.com/reel/DQe34DEDdTS/?l=1&fbclid=IwY2xjawNyGxdleHRuA2FlbQIxMQABHpXdgbmL8Gj0imMBoV_4Q7Tw5Yhb_oBx-Dif0sxKbdlIqRi9hSLYUcfay9xT_aem_RjTB03xmliexpyGrgDU3AA&utm_source=ig_embed

Inače,bagra sa fantomkama na glavi polupala je autobuse u Čačku koji su trebali da prevezu ljude na sutrašnji skup.

• Like 2
  • Ruke su vam krvave! 2
Posted

jasno je da se on obraca svojim orcima i dize im samopouzdanje. ne treba biti milostiv prema njima. bukvalno drzi vodu da sve ne pukne.

• Like 5
Posted

Danas preko cele naslovne strane Frankfurter Allgemeine Zeitung-a fotka kako studenti spavaju na ulici u Indiji.

Niko ne pumpa ni blizu kao sam Vučić 

• Like 14
Posted (edited)

Biznis sportista koji podržavaju vlast

Predsednikovi asovi i trgovina imenom

https://radar.nova.rs/drustvo/sportisti-u-sluzbi-sns-a/

Opraštaju im se milionski dugovi, daju im se milionske pare, dobijaju ekskluzivne lokacije, grade tako što se proširuju više od planiranog i ne jebu živu silu jer im se može. Dušan Borković, Dejan Tomašević, Željko Rebrača, Janko Tipsarević, Dušan Tadić, Dejan Stanković, Aleksandar Kolarov, Vladan Milojević. Ovo je grupa ološa. Neki od njih imaju taman dovoljno pameti da ukapiraju da je Kukavica zlo, al jok, najvažniji je njihov interes. Uzimaj, uzimaj i samo uzimaj, sve im je malo, uzimaj i od naroda. Stanković još dozvolio batinašima da budu na njegovoj zgradi, da mogu i sa visine da gađaju ljude. Pu, idiote.

Gospodin Ivan Golac: :smiley53:

Ivan Golac, nekadašnji igrač i trener Partizana, za Radar kaže da za ulazak u takve vode treba biti posebna sorta ne sportista, već ljudi, jer je materijalizam zaslepio i ljude i vlast, zbog čega se gubi kompas. „Toliko ih ima koji su u takvim situacijama, poslovima, a neki nastradaju finansijski i porodično. Neću reći da mi je čudno, jer ništa ne sme da nas iznenadi, znam, čujem da ne samo ovde, već i na drugim destinacijama, investiraju, rade, da se bogate, a životna filozofija nas uči uvek da ne možemo spavati u dva kreveta, ni jesti iz dva tanjira. Verovatno su u određenim šemama, to bez daljega, jer prosto ne bi mogli da se upuste u tako nešto, a sve to iziskuje određene usluge, a onda već niste svoji i ne komandujete svojim životima i poslovima“, kaže Golac.

Naglasio je da je sve manje principa, ideologije i da mu je žao što je u prethodnih, kako kaže, nesretnih 35 godina, video mnogo ulaska u politiku iz interesa, dok plemenitost i lepotu vidi u mladim ljudima na ulicama Srbije.

Edited by Volter
  • Like 12
  • Ruke su vam krvave! 1