Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Stiletto said:

Ala hulja jede govna na TV, ovo je za neverovati. Koji sam ja mazohista što sam rešio ovo sa slušam, treba me tući bezbol palicom.

Spoiler

image.png.b0b4777c87187ac301cb51a6b673a39d.png

Hahahahahahahhahahahahah

• Ha-ha 1
Posted
4 minutes ago, Stiletto said:

Ala hulja jede govna na TV, ovo je za neverovati. Koji sam ja mazohista što sam rešio ovo sa slušam, treba me tući bezbol palicom.

Obećaj da nećeš i sutra da pogrešiš i opet slušaš hulju kako laže

• Like 1
Posted

Pa da to sam i ja pomislio da su mu malo jajca u procepu pa ne moze agresivno.Cim odu vratice se on na radikalsu retoriku.

Dok on ne moze tu su njegovi verni psi.

Posted

Ima verovatno doprinos i to sa stranim izveštačima, ali ja ovo više čitam kao to da fokus grupe nisu dobro prihvatile ono od juče 'Jel to neka utakmica' i da zapravo i njegovi glasači blagonaklono gledaju na ovu akciju studenata, pa sad glumi nekog mirotvorca.

A istovremeno ima ovu predstavu sa Bačulovim za onaj deo njegovih glasača koji su potpuni umobolnici.

Posted (edited)
6 hours ago, Volter said:

Piše u tekstu da je kum Vladimir (Vlada) Jovanović, moguće da je u pitanju onaj krimos - Vlada Japanac.

Ne verujem da je taj Vladimir.

Pre bih rekao da je ovaj ali nisam siguran

https://n1info.rs/vesti/a384037-Pucnjava-na-ulici-u-Pancevu/

Pripadnik ozloglasene Srpske Sparte iz Panceva. Jedna od glavnih batinaskih ekipa.  Likovi su zaposleni po javnim preduzecima u kojima se uopste i ne pojavljuju.

Edited by Leo
Posted
4 hours ago, Stiletto said:

Ala hulja jede govna na TV, ovo je za neverovati. 

Totalno razobliceno ludilo. Volela bih da je to kapitulacija u najavi. 

• Like 3
Posted
7 hours ago, Klotzen said:

Pogledao sam ovo za Bačulova. Ako nije AI, čovek je 100% idiot ili radi za hulju. Neverovatno glup način na koji je on mislio da privuče pažnju na sebe.

Ma ovo je izrežirano 100%. Ko normalan priča ultra poverljiv razgovor ispred kuće a kad se završi razgovor ulazi se u zgradu. 🙄

Posted (edited)

Zagrljaji i suze radosnice u Preljini: 1.500 Čačana dočekalo heroje sa KiM

Uz snažne emocije, zagrljaje, suze radosnice, više od 1.500 Čačana večeras je u Preljini dočekalo Srbe sa Kosova i Metohije koji već tri dana pešače na veliki narodni skup u Novom Sadu protiv blokada. 

:cry::cry::cry:Naravno, nije ih bilo ni 200.

Pogledajte u spojleru tu mladost, tu budućnost njihove Srbije:

Spoiler

2415048?ts=2025-10-31T20:06:32

2415040?ts=2025-10-31T20:06:25

183141_whatsapp-image-2025-10-31-at-1332

Edited by Volter
Posted
13 minutes ago, Volter said:

:cry::cry::cry:Naravno, nije ih bilo ni 200.

Pogledajte u spojleru tu mladost, tu budućnost njhivoe Srbije:

Reveal hidden contents

2415048?ts=2025-10-31T20:06:32

2415040?ts=2025-10-31T20:06:25

183141_whatsapp-image-2025-10-31-at-1332

https://www.instagram.com/reel/DQe34DEDdTS/?l=1&fbclid=IwY2xjawNyGxdleHRuA2FlbQIxMQABHpXdgbmL8Gj0imMBoV_4Q7Tw5Yhb_oBx-Dif0sxKbdlIqRi9hSLYUcfay9xT_aem_RjTB03xmliexpyGrgDU3AA&utm_source=ig_embed

Inače,bagra sa fantomkama na glavi polupala je autobuse u Čačku koji su trebali da prevezu ljude na sutrašnji skup.

• Like 1