Stiletto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ala hulja jede govna na TV, ovo je za neverovati. Koji sam ja mazohista što sam rešio ovo sa slušam, treba me tući bezbol palicom. 2
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Stiletto said: Ala hulja jede govna na TV, ovo je za neverovati. Koji sam ja mazohista što sam rešio ovo sa slušam, treba me tući bezbol palicom. Spoiler Hahahahahahahhahahahahah 1
Perkos2 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 4 minutes ago, Stiletto said: Ala hulja jede govna na TV, ovo je za neverovati. Koji sam ja mazohista što sam rešio ovo sa slušam, treba me tući bezbol palicom. Obećaj da nećeš i sutra da pogrešiš i opet slušaš hulju kako laže 1
DJ_Vasa Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 9 minutes ago, Stiletto said: Ala hulja jede govna na TV, ovo je za neverovati. Koji sam ja mazohista što sam rešio ovo sa slušam, treba me tući bezbol palicom. Misliš na ovo? Vučić: Izvinjavam se zbog stvari koje sam govorio o studentima, demonstrantima, svima sa kojima se nisam slagao Nasrao se samo tako.
Stiletto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 12 minutes ago, Perkos2 said: Obećaj da nećeš i sutra da pogrešiš i opet slušaš hulju kako laže Cross my heart and hope to die... 7 minutes ago, DJ_Vasa said: Misliš na ovo? Vučić: Izvinjavam se zbog stvari koje sam govorio o studentima, demonstrantima, svima sa kojima se nisam slagao Nasrao se samo tako. Baš to.
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Pa da to sam i ja pomislio da su mu malo jajca u procepu pa ne moze agresivno.Cim odu vratice se on na radikalsu retoriku. Dok on ne moze tu su njegovi verni psi.
nemanjaol Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ima verovatno doprinos i to sa stranim izveštačima, ali ja ovo više čitam kao to da fokus grupe nisu dobro prihvatile ono od juče 'Jel to neka utakmica' i da zapravo i njegovi glasači blagonaklono gledaju na ovu akciju studenata, pa sad glumi nekog mirotvorca. A istovremeno ima ovu predstavu sa Bačulovim za onaj deo njegovih glasača koji su potpuni umobolnici.
Leo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 6 hours ago, Volter said: Piše u tekstu da je kum Vladimir (Vlada) Jovanović, moguće da je u pitanju onaj krimos - Vlada Japanac. Ne verujem da je taj Vladimir. Pre bih rekao da je ovaj ali nisam siguran https://n1info.rs/vesti/a384037-Pucnjava-na-ulici-u-Pancevu/ Pripadnik ozloglasene Srpske Sparte iz Panceva. Jedna od glavnih batinaskih ekipa. Likovi su zaposleni po javnim preduzecima u kojima se uopste i ne pojavljuju. Edited 6 hours ago by Leo
Volter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 26 minutes ago, Leo said: Ne verujem da je taj Vladimir. Pre bih rekao da je ovaj ali nisam siguran https://n1info.rs/vesti/a384037-Pucnjava-na-ulici-u-Pancevu/ Pripadnik ozloglasene Srpske Sparte iz Panceva. Jedna od glavnih batinaskih ekipa. Likovi su zaposleni po javnim preduzecima u kojima se uopste i ne pojavljuju. Ne menja mnogo i da je ovaj, radi se o kriminalnim njuškama.
Stiletto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sutra dan žalosti, zvanično proglašeno. Misli bagra da savest može da se kupi.
Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Proglašenje dana žalosti u poslednjem trenutku je priličan hevi momenat. 1
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Geronimo said: To zbog neke utakmice...? Da jer mu uopste nije stalo. He he. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Hahaha Pink, Informer i Prva zajedno imaju emisiju oko Baculova da skrenu ove njihive zaludjenike o tome sta se radi u NS🤣🤣🤣 O gostima ne treba trositi ni rijec. Mihajlivicka, Maric, Babic itd dno dna
Cyber Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 hours ago, Stiletto said: Ala hulja jede govna na TV, ovo je za neverovati. Totalno razobliceno ludilo. Volela bih da je to kapitulacija u najavi. 3
NikolaTest Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 hours ago, Klotzen said: Pogledao sam ovo za Bačulova. Ako nije AI, čovek je 100% idiot ili radi za hulju. Neverovatno glup način na koji je on mislio da privuče pažnju na sebe. Ma ovo je izrežirano 100%. Ko normalan priča ultra poverljiv razgovor ispred kuće a kad se završi razgovor ulazi se u zgradu. 🙄
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Quote Zagrljaji i suze radosnice u Preljini: 1.500 Čačana dočekalo heroje sa KiM Uz snažne emocije, zagrljaje, suze radosnice, više od 1.500 Čačana večeras je u Preljini dočekalo Srbe sa Kosova i Metohije koji već tri dana pešače na veliki narodni skup u Novom Sadu protiv blokada. Naravno, nije ih bilo ni 200. Pogledajte u spojleru tu mladost, tu budućnost njhivoe Srbije: Spoiler
sasha arsenal Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 13 minutes ago, Volter said: Naravno, nije ih bilo ni 200. Pogledajte u spojleru tu mladost, tu budućnost njhivoe Srbije: Reveal hidden contents https://www.instagram.com/reel/DQe34DEDdTS/?l=1&fbclid=IwY2xjawNyGxdleHRuA2FlbQIxMQABHpXdgbmL8Gj0imMBoV_4Q7Tw5Yhb_oBx-Dif0sxKbdlIqRi9hSLYUcfay9xT_aem_RjTB03xmliexpyGrgDU3AA&utm_source=ig_embed Inače,bagra sa fantomkama na glavi polupala je autobuse u Čačku koji su trebali da prevezu ljude na sutrašnji skup. 1
Recommended Posts