DJ_Vasa Posted Thursday at 06:42 PM Posted Thursday at 06:42 PM 1 hour ago, Stiletto said: Pošto nemaju dovoljno vojnika pod ugovorom da voze kamione i tenkove jure sve živo što ima kategoriju i tenkiste iz JNA (moj drugar iz srednje, 55 godina, dobio poziv) da to provozaju po ulicama NBG. Sad moraju ljudi da se podsete kako to beše ide, pa voze po ulicama gde će biti parada. Zatvoreno za saobraćaj pola Novog Beograda, gužve su svemirske. Pošto Nepalci već rade u gradskom saobraćaju, zanima me hoće li i njih angažovati da voze nešto od tih sokoćala. Pitam za druga. 3
303 Posted Thursday at 06:59 PM Posted Thursday at 06:59 PM Mora žvalega da bude bitan u vestima posle takozvane putaljske vežbe "zapad 2025".
Drug Crni Posted Thursday at 07:30 PM Posted Thursday at 07:30 PM 46 minutes ago, DJ_Vasa said: Pošto Nepalci već rade u gradskom saobraćaju, zanima me hoće li i njih angažovati da voze nešto od tih sokoćala. Pitam za druga. Ne sme on sad da angažuje Nepalce da mu voze tenkove..može biti opasno 12
Don Dusko Posted Thursday at 08:08 PM Posted Thursday at 08:08 PM Kad se vojska na prajd vrati. Nego kakvi su putevi posle ove igranke?Video sam slike i nisu bas najbolje...
Perkos2 Posted Thursday at 08:29 PM Posted Thursday at 08:29 PM Umesto Vulevića SAJ če predvoditi šurak košarkaša Jokića
Barkley#34 Posted Thursday at 08:44 PM Posted Thursday at 08:44 PM Izašlo mi na iksu, vredi pogledati. Udari jako iako sam sve to već znao.
DJ_Vasa Posted Thursday at 08:55 PM Posted Thursday at 08:55 PM 46 minutes ago, Don Dusko said: Nego kakvi su putevi posle ove igranke?Video sam slike i nisu bas najbolje... Ma uopšte nisu loši. Ako to još malo uzoru, moći će da se sadi pšenica. Dole je ionako plodna sremska zemlja. 1
MeanMachine Posted Thursday at 09:12 PM Posted Thursday at 09:12 PM 3 hours ago, Stiletto said: Vežbaju za vojnu paradu 20. septembra. Pošto nemaju dovoljno vojnika pod ugovorom da voze kamione i tenkove jure sve živo što ima kategoriju i tenkiste iz JNA (moj drugar iz srednje, 55 godina, dobio poziv) da to provozaju po ulicama NBG. Sad moraju ljudi da se podsete kako to beše ide, pa voze po ulicama gde će biti parada. Zatvoreno za saobraćaj pola Novog Beograda, gužve su svemirske. Ne znam vise koji face palm da stavim. Pa jel kod njih išta više funkcioniše? Mislim na ove na vlasti. Sve im je Potemkinovo selo. 4
DJ_Vasa Posted Thursday at 09:29 PM Posted Thursday at 09:29 PM 14 minutes ago, MeanMachine said: Ne znam vise koji face palm da stavim. Pa jel kod njih išta više funkcioniše? Mislim na ove na vlasti. Sve im je Potemkinovo selo. Ali rezervisti u trećem dobu koji voze tenkove...
fancy Posted yesterday at 02:11 AM Posted yesterday at 02:11 AM 4 hours ago, DJ_Vasa said: rezervisti u trećem dobu koji voze tenkove...
Clash Posted yesterday at 08:49 AM Posted yesterday at 08:49 AM 11 hours ago, DJ_Vasa said: Ali rezervisti u trećem dobu koji voze tenkove... Sasvim logicno, posto su i tenkovi priblizne starosti. Inace, ako Slovenci i Hrvati misle da napadnu sad je trenutak. Zvala je dovukao sve sto imamo u BG. 1 4
DJ_Vasa Posted yesterday at 09:16 AM Posted yesterday at 09:16 AM 25 minutes ago, Clash said: Sasvim logicno, posto su i tenkovi priblizne starosti. Inace, ako Slovenci i Hrvati misle da napadnu sad je trenutak. Zvala je dovukao sve sto imamo u BG. Ma pusti njih, kažu da se Luksemburg sprema za neko iznenađenje, a možda čak i Lihtenštajn. A sumnjivi su mi i Malta i Monako, jer kad se takve sile udruže... Još ako im se pridruže i Andora i San Marino, jebali smo čvorka
Čvarkov Posted yesterday at 09:18 AM Posted yesterday at 09:18 AM https://n1info.rs/vesti/protiv-smene-gradonacelnika-32-glasa-a-31-odbornik-vlasti-ko-je-iz-opozicije-glasao-kao-sns/
Geronimo Posted yesterday at 09:36 AM Posted yesterday at 09:36 AM Hm, veterani voze tenkove... Svakakve ideje mi padaju na pamet 2
fancy Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ovo razdrkavanje (Novog) Beograda vojnim vozilima je baš sadističko iživljavanje nad onima koji su mu okrenuli leđa i poručili da je nepoželjan. Plus ne mogu da zamislim "neutralnu" pojavu koja će ovo da gleda iz svog automobila ili dok šeta dete / psa s osmehom i ponosom... verovatno sam preoptimističan ali mislim da ovim manevrom samo dodatno okreće ljude protiv sebe ali istovremeno i šalje svima poruku "Mogu da vam radim šta hoću, koliko hoću i dokle hoću - ne možete mi ništa". E, sad dole ćemo to kolektivno da trpimo, videćemo... Kakva su iskustva s ljudima oko vas u vezi ove farse? (Sticajem okolnosti sam van Srb svih ovih dana i biću out do 21.09 tako da nemam first hand experience) 1
Perkos2 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Hulja želi da pokaže da je "bog" koji drži u ropstvu gražane Srbije, dosta se zezao sa kosovom, litijumom, rudnicima u boru, zemljištem po Vojvodini sad je rešio da "dovede u red" Beograd. Prvo ćacilend sad prekopavanje NBG a može se očekivati i još neki idiotluk a mi ćemo i dalje gledati košarkj i slušati dina merlina i breskvu. Nije do njega nego do nas. Edited 4 hours ago by Perkos2 2
fancy Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 25 minutes ago, Perkos2 said: Nije do njega nego do nas. Ima dosta do toga da ljudi žele da zadrže neki vid normalnosti u svojim mikrokosmosima u kojima žive. E sad, svaka ovakva njegova akcija sve više prodire i unosi haos i u te mikrokosmose... 2
Eddard Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 41 minutes ago, Perkos2 said: Nije do njega nego do nas. E moj perkose, kakvo je to vreme došlo da se nas dvojica slažemo 😁? Edited 3 hours ago by Eddard
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ako ce ubedljivo izgubiti onda raspisi izbore kukavico.
Clash Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) https://x.com/fermantwitt/status/1966780871903420671?s=46&t=82GmiA9uc9d7wW9szXcB2w Ja sam ovo pogledao svojom voljom i pri cistoj svesti. Drago mi je sto smo se druzili, sad idem u prasume Amzonije da lizem one zabe i da me pojedu dzinovski mravi, ne vidim drugi izlaz. Edited 2 hours ago by Clash 1
Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Don Dusko said: Ako ce ubedljivo izgubiti onda raspisi izbore kukavico. Nisi preneo Dule kada je novi kraj: Quote i dodao da će se "obojena revolucija" konačno završiti na izborima.
Recommended Posts