DJ_Vasa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Stiletto said: Pošto nemaju dovoljno vojnika pod ugovorom da voze kamione i tenkove jure sve živo što ima kategoriju i tenkiste iz JNA (moj drugar iz srednje, 55 godina, dobio poziv) da to provozaju po ulicama NBG. Sad moraju ljudi da se podsete kako to beše ide, pa voze po ulicama gde će biti parada. Zatvoreno za saobraćaj pola Novog Beograda, gužve su svemirske. Pošto Nepalci već rade u gradskom saobraćaju, zanima me hoće li i njih angažovati da voze nešto od tih sokoćala. Pitam za druga. 2
303 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mora žvalega da bude bitan u vestima posle takozvane putaljske vežbe "zapad 2025".
Drug Crni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 46 minutes ago, DJ_Vasa said: Pošto Nepalci već rade u gradskom saobraćaju, zanima me hoće li i njih angažovati da voze nešto od tih sokoćala. Pitam za druga. Ne sme on sad da angažuje Nepalce da mu voze tenkove..može biti opasno 9
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kad se vojska na prajd vrati. Nego kakvi su putevi posle ove igranke?Video sam slike i nisu bas najbolje...
Perkos2 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Umesto Vulevića SAJ če predvoditi šurak košarkaša Jokića
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Izašlo mi na iksu, vredi pogledati. Udari jako iako sam sve to već znao.
DJ_Vasa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 46 minutes ago, Don Dusko said: Nego kakvi su putevi posle ove igranke?Video sam slike i nisu bas najbolje... Ma uopšte nisu loši. Ako to još malo uzoru, moći će da se sadi pšenica. Dole je ionako plodna sremska zemlja.
MeanMachine Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, Stiletto said: Vežbaju za vojnu paradu 20. septembra. Pošto nemaju dovoljno vojnika pod ugovorom da voze kamione i tenkove jure sve živo što ima kategoriju i tenkiste iz JNA (moj drugar iz srednje, 55 godina, dobio poziv) da to provozaju po ulicama NBG. Sad moraju ljudi da se podsete kako to beše ide, pa voze po ulicama gde će biti parada. Zatvoreno za saobraćaj pola Novog Beograda, gužve su svemirske. Ne znam vise koji face palm da stavim. Pa jel kod njih išta više funkcioniše? Mislim na ove na vlasti. Sve im je Potemkinovo selo.
DJ_Vasa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 14 minutes ago, MeanMachine said: Ne znam vise koji face palm da stavim. Pa jel kod njih išta više funkcioniše? Mislim na ove na vlasti. Sve im je Potemkinovo selo. Ali rezervisti u trećem dobu koji voze tenkove...
Recommended Posts