Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kratak je put od golemog ćuteka do goleme boce za infuziju, očigledno.

9 minutes ago, Smrtokapa said:

tamošnja populacija koju to eventualno zanima

Većina ljudi tamo uglavnom gleda svoja posla, čak ni na svoje izbore ne izlaze u velikom broju (kao npr. na lokalne u HRV skoro) a kamoli da na dnevnoj bazi tranžiraju dešavanja u Srbiji. 

Posted

Kao sto sam ranije pricao, studenti su im toliko nabili pritisak i toliko toga promenili da ce im biti pravi blagoslov da odu sa vlasti i otpuste svakodnevni ekspres lonac. 

Danas Glisic, onomad Dacic koji izgleda kao sasusena sljiva sa secerom 20+.

Kada bi znali da ce sutra otici sa vlasti a da ne odu u corku i da zadrze navuceno, barem polovina bi pristala.

Zato saml dinstaj, pumpaj.

• Like 2
Posted
3 hours ago, Cyber said:

Prepoznavanje mozdanog udara nije znanje rezervisano iskljucivo za lekare. Dapace, laici mogu odigrati presudnu ulogu. Te informacije su dostupne i laicima upravo zato da bi na vreme mogli da reaguju u hitnim situacijama, jer vreme je jedan od vaznih faktora za ishod. Isto vazi i za kardiopulmonalnu reanimaciju – u mnogim zemljama se sprovode kratke obuke u skolama, firmama i raznim ustanovama. Tako se spasavaju zivoti, upravo na javnim mestima – tamo gde prisutni gradjani mogu brzom i reakcijom da pruze prvu pomoc dok se pacijent ne zbrine medicinski . U tim trenucima, osnovno znanje i prisebnost mogu da znace razliku izmedju zivota i smrti. 

Znaci mozdanog udara => zapamtiti skracenicu FAST:

F – Face: Da li jedna strana lica pada?

A – Arms: Moze li osoba da podigne obe ruke?

S – Speech: Da li je govor nejasan ili nerazumljiv?

T – Time: Odmah pozvati hitnu pomoc – vreme je mozak!

Bravo!

Ovo svi da pročitaju još jednom i pakuju negde u mali mozak, za ne daj bože.

• Like 4
Posted

Aj u sto marke, za deset dana na Informerima se pojavljuje neki analiticar sa tezom da su zapdni centri moci dostavili antisrpskim blokaderima neko specijalno zvucno-lasersko-nanotehnicko oruzje koje izaziva mozdani udar.

I onda Slinojed iz informera kaze ne kazemo da je to istina, ali ima tu nesto cim mediji pricaju o tome. I onda pusti screen shot iz Informera gde to pise.
I to je to.

Posted
1 minute ago, Clash said:

Aj u sto marke, za deset dana na Informerima se pojavljuje neki analiticar sa tezom da su zapdni centri moci dostavili antisrpskim blokaderima neko specijalno zvucno-lasersko-nanotehnicko oruzje koje izaziva mozdani udar.

Zato je i predsednik onoliko propao, da nije toliki nadljud otporan na sve već bi se jelo žito u glavnom odboru sns.

• Like 2
Posted
5 minutes ago, Clash said:

I onda Slinojed iz informera kaze ne kazemo da je to istina, ali ima tu nesto cim mediji pricaju o tome. I onda pusti screen shot iz Informera gde to pise.
I to je to.

A zbog čega je bitno šta će da trabunja taj ološ?

• Like 1
Posted
3 hours ago, Clash said:

Pa i Sarapa reagovao FAST. 

Nije vam dobro? Aj da pustimo šta kaže precednik Vučić.

Reko dal je moguće da sam samo ja ovo primetio

• Like 4
Posted
21 minutes ago, DJ_Vasa said:

A zbog čega je bitno šta će da trabunja taj ološ?

Pa naravno da nije bitno, nego da @Don Dusko i ja mozemo uzivati kad kmece na Informeru.

• Love 1
  • Pumpaj! 1
Posted

Nego koji je oblik života ovaj Sarapa? U životinjskom carstvu ovakvih beskičmenjaka nema. Sundjeri, mekušci i pljosnati crvi sigurno nemaju ovakav nedostatak karaktera. 

• Like 1
Posted
6 hours ago, nemanjaol said:

Da malo promenimo temu

Mogu da potpišem sve što je Voštinić ovde rekao.

https://n1info.rs/vesti/vostinic-tok-se-nalazi-izmedju-cekica-i-nakovnja-mora-im-se-olaksati-pod-velikim-su-pritiskom/

Reveal hidden contents

Konačno jedna odmerena i smislena izjava odgovornog političara

Локални фронт по мојим мерилима представља праву опозицију и неко кога бих волео да видим и на републичком нивоу једног дана, када се воздигнемо из овог блата, иншалах.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted (edited)
1 hour ago, Nikola said:

Nego koji je oblik života ovaj Sarapa? U životinjskom carstvu ovakvih beskičmenjaka nema. Sundjeri, mekušci i pljosnati crvi sigurno nemaju ovakav nedostatak karaktera. 

Gmaz. Ovu reč ne treba mešati sa rečju gmizavac, koja označava reptile, tj. guštere, zmije i sl.

Ne znam da li su ostali članovi kartela primetili, a naročito oni na nižim nivoima, da će čim onemoćaju poslužiti kao hrana za lešinare. Ovaj lubeničar je i dalje živ, a prethodnoj stranici smo videli da su ga već sahranili jer o njemu govore u prošlom vremenu. Osim toga, koriste ga i kao monetu za potkusurivanje, što su počeli praktično pre nego što su ga i primili u bolnicu. Ti koji u njemu govore u superlativima mu sigurno neće odneti pomorandže i sok u bolnicu, već će ga iskoristiti za svoje ciljeve, sažvakati i ispljunuti, pošto po svoj prilici neće moći da se vrati na posao.

Od glavnog izvršioca izborne krađe i organizatora batinaša spao je na hranu za hijene iz sopstvene stranke iako je tamo bio ozbiljan faktor. Šta li tek očekuje one koji imaju manju moć?

U pravu je Clash, skičaće oni.

Edited by DJ_Vasa
  • Like 3
Posted
57 minutes ago, Beonegro said:

Samo neka ide redom 

Vracaju se dve bake sa sahrane.

Kaze jedna samo nek ide redom.

kaze druga sto redom? Nek ide malo random.

• Like 1
Posted

Ovo je moja reakcija na ono što je napisao Clash, ne znam ono da to obeležim pa nastavim, zato mora ovako. Čini mi se da si nezadovoljan sobom što nemaš saosećanje za ovog lika ( Glišić?). Nemoj da brineš, ima nas mnogo koji mislimo isto. Saosećanje je osećaj kojim ne može da se upravlja, javlja se u situacijama kad poštuješ nekoga- za "ONO" nema poštovanja, samim tim ni saosećanja. Prekidam dok se ne zapetljam, pozdrav svima

• Like 1
Posted

Mišljenje o nekome i želje za budućnost tog nekog su jedno, a njihova javna formulacija nešto sasvim drugo. Neka vrsta Hajzenbergovog zakona o moralu. Što pre da se oporavi Darko i da se vrati svojim drugarima Milenku, Neši, Siniši i ostalima.

• Love 1
Posted
22 minutes ago, DJ_Vasa said:

Primio dve infuzije? Zar se tako piše vinjak?

Lik se slogira pored njega a on vice dajte Vucica . To ringerov rastvor ne leci.

• Ha-ha 1
Posted
2 hours ago, Nikola said:

Reko dal je moguće da sam samo ja ovo primetio

Ma i ja sam primetio. Neverovatno pustite Vucica pa cemo da vidimo sta cemo sa njim.

Prioriteti se znaju!