Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ako je vest tačna, izgleda da se polako kreće u boljem pravcu:

Evropska unija uvodi nova pravila za privremeno ukidanje bezviznog režima trećim zemljama koje krše međunarodno pravo, ljudska prava ili zloupotrebljavaju putovanja u EU. Ograničenje bi najpre važilo za diplomate i zvaničnike i trajalo bi godinu dana, s mogućnošću produženja na ukupno tri.

Ovo bi bilo odlično ako se ostvari, mada moram priznati da nemam veliko poverenje u domaće novinare, ma koliko da su na našoj strani. Ionako je većina njih samo gomila prepisivača sa interneta.

• Pumpaj! 1
Posted

- U ovoj zemlji nemamo loših igrača, ni na terenu ni u životu, ali avaj, provukao se neki kukolj. Vidim da si zauzet blokadama, imaš gde i da protestuješ, ulice, pruge i putevi su sagrađeni. Kad ti se bude um razbistrio i kad se budeš setio koliko godina, truda, znoja i muke treba da se nešto stvori, vrati se u tim saboraca za vrednu i perspektivnu Srbiju.

Tek sad procitao sta je sve pisao Keselj

🤣 Kakav pavijan

• Like 1
  • Ha-ha 3
  • Tuzno 2
  • Ruke su vam krvave! 7
Posted
42 minutes ago, srlepajce said:

Kakav pavijan...

...pa procitah te Tomasevic/Tipsarevic izdrkotine.

Piksi je golemi caci, a zvakator moze da se slepa, jer to njega ne interesuje. Zasto Bogdan, kao kapiten reprezentacije cuti. Novace, cime li su te ucenili? Gde su ti, frajeri? Gde je, baja, veciti Zvezdin kapiten, zovu ga Brane? Kad treba gazdinog pigmejca da brani, eto ga sa sve celim rosterom... Mudonje, zato, kao sto rekoh, svi mogu Stimetu da se naguze!

Posted

Se sklapaju ekipe za EP u kosarci, sto je bila do jaja premijera neke gluposti od filma, ali, jebi ga dobio si i kokice uz taj CGI shit... Ili se bojkotuju sva ta sranja, ili da tim mladim covekovima pozelimo srecan put. Kakva korist od toga, sto ces u hali da pumpas?

Izadji diko navijacka, pa isamaraj siledzije... vejt!

Posted
Spoiler

Koliko sam puta svecano obecavao, nije ni cudo sto mi vise niko ne veruje, kad kazem da vise u radnje ne idem... 

Frisko odstampana tregerica "Za nasu decu", nosa je bakuta sa ponosom kao da je (sad zene ce to bolje znati koji stilista je majstor za torbice) neka azdaja iz Milana, koju joj je unuk poslao iz Kanade. A u korpi najeftinija pasteta u formi parizera od 70 dinara.

PS. Kontradiktornost, sta je to?

Posted
Spoiler

Ni slepa ulica se tvojim imenom zvati nece, cisto da znas. Pa, majku mu, taj PIK sto mi je prekoputa je bio tu  i za vreme Marsala i nikad ga na televiziji nisam video da se kurobesa kako ce iz inata da zasmrdi celo selo.
Gamadi, odvratna, da u spavacoj sobi imam osecaj kao da zivim u svinjcu!

Posted (edited)

Slika 1

Dobar dan, Javno komunalno, provera plinskih ventila...

Izvolite...

Bravo, u  svim stanovima u vasoj zgradi zamenjeni su plinski ventili po standardu EU..o vasem trosku...

Svakako, mi smo odgovorni gradjani, ne zelimo da jednog dana bude BOOM!

Slika 2

Dobar dan, Javno komunlno, zamena plinomera o nasem trosku...

Izvolite....bas lepo sto bar neko vodi racuna o  tako vaznoj infrastrukturi...da jednog dana ne bude BOOM!

Slika 3

Konacno, odavno nismo popili kafu i pitali se za zdravlje, pa, sta ima novo?

Da ne verujes,  ipak nesto radi u ovom gradu kako treba, zamenili smo ventile, zamenili su nam stare plinomere, bar mozemo mirno da spavamo, nece biti BOOM!

Boze, kako si ti naivna, plinska infrastruktura, ono sto je u zemlji trebalo je da bude zamenjena u Banatu jos pre 30 godina...

BOOM?

Edited by Pletilja
Posted

Sretnem danas poznanika za koga znam da je naprednjak. Vidim nešto ljut, pitam ga ko ga iznervirao a on kaže - u pravu si bio, govnar je Vučić. Žena mi bila da produži dečji dodatak, rekli joj da posle povećanja minimalca, cenzus za dečji je ostao isti i da sada nema više pravo na dečji. Nije jedina, mnogi su izvisili. Čak i ona na šalteru je bila iznervirana i psovala državu. Inače, on je jedan od mnogih koji ima minimalac, a ostalo prima na ruke.

Ovo mi samo govori da i Kukavici ponestaje vreća sa novcem. Sateran je u ćošak pa je morao smisliti novu prevaru sa minimalcem i penzijama, a uzeće ljudima više. 

Posted
6 minutes ago, Volter said:

Sretnem danas poznanika za koga znam da je naprednjak. Vidim nešto ljut, pitam ga ko ga iznervirao a on kaže - u pravu si bio, govnar je Vučić. Žena mi bila da produži dečji dodatak, rekli joj da posle povećanja minimalca, cenzus za dečji je ostao isti i da sada nema više pravo na dečji. Nije jedina, mnogi su izvisili. Čak i ona na šalteru je bila iznervirana i psovala državu. Inače, on je jedan od mnogih koji ima minimalac, a ostalo prima na ruke.

Ovo mi samo govori da i Kukavici ponestaje vreća sa novcem. Sateran je u ćošak pa je morao smisliti novu prevaru sa minimalcem i penzijama, a uzeće ljudima više. 

Zaboraviće to za nekolko dana, a još kad mu objasne da su zli i mrski blokaderi potrošili njihov novac i da su usput opljačkali banku, videćeš ga kako bejzbolkom mlati nekog maturanta koji se raspituje za upis na fakultet.

• Like 3
Posted
35 minutes ago, Volter said:

Sta ti je zli blokaderi spremaju da ostete ovu drzavu za milijardu evra.

• Like 1
Posted

Pre neki dan me komsinica castila tikvicama, domace  ne prskano, sa apetitom sam ih uvaljao u brasno i naravno domaca jaja. I, ja, kao pravi sused da pokazem zahvalnost odnesem kajsiju, Pojma nemam iz kog Egipta su je uvezli, ali socna i slatka kao med. Krenemo , je l' te, kao susedi pricu sta ko o ovome sto nam se desava. Bolje da nisam pitao, krenuse munje i gromovi, kako su ovi preostali setaci najobicniji narkomani. O roditeljima da ne pocinjem (dakle ako vam do sad nije bilo jasno, prosvetni radnik je u pitanju!)

PS. Ajde ti meni lepo vrati tu kajsiju, da te ubica ne bi za vrat kao macku 'vatao!

Posted

Ma ja ne znam sto se i dalje iscudjujem, kad je ovo moje malo misto oduvek bilo leglo najgoreg radikalizma. Nemam zvanicne podatke, ali sam kao jakuza spreman mali prst na katanu, da tvrdim da su i 2000. vecinski glasali za titin tron!

Posted

Promoter zla. Tako ga je najlakše definisati.

Od devedesetih na strani mržnje. Vođa paravojne formacije, optuživan za kidnapovanje ljudi i iznude. Vređao cele nacije. Umesto da odgovara i sedi u zatvoru, seo u fotelju predsednika UO Narodnog pozorišta.

Sramota za državu, sramota od države!!

• Like 1
  • Ruke su vam krvave! 9
Posted
8 minutes ago, Drug Crni said:

Promoter zla. Tako ga je najlakše definisati.

Od devedesetih na strani mržnje. Vođa paravojne formacije, optuživan za kidnapovanje ljudi i iznude. Vređao cele nacije. Umesto da odgovara i sedi u zatvoru, seo u fotelju predsednika UO Narodnog pozorišta.

Sramota za državu, sramota od države!!

Plus teeeeski Rusofil

Neverovatno je da takva osoba uopste moze prici nekom upravljackom mestu nekog pozorista.

Mada nama medijsku scenu kroji DJV koji je osudjivan za izmisljanje laznih vesti.

Zemlja paradoksa.

Posted

Paradoks bi bio ta neko takav nije izabran, pogledaj nam skupštinu, ministre i ministarke, gradonačelnike i gradonačelnice, direktore i direktorke javnih preduzeća, sve od zla ova i gore majke.

• Like 3