Smrtokapa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, freethrow said: govna, najgora bolest koja se zahvatila ovde ikada Dahije su za njih svetionik demokratije, bez preterivanja. 1
Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Velika izlaznost je dobar podatak pa makar se i ne osvojio lokal. Prosto verujem da ne moze toliko da ukrade, uceni, kupi, dovuce sa strane da bi imao neku relevantnu pobedu. U Kosjekricu ce biti ili tesna pobeda huljinog kartela ili lagana pobeda opozicije. Ne znam, eto, opet sam nesto optimistican. 1
Drug Crni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja jednostavno ne vidim kako u Kosjeriću nismo pobedili? Morao bi se desiti neki poseban vid pljačke 2
quentin Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, Drug Crni said: Ja jednostavno ne vidim kako u Kosjeriću nismo pobedili? Morao bi se desiti neki poseban vid pljačke Koliko se žale na režimskom medijima na izborne uslove (da, ONI se žale na izborne uslove) očito je u najmanju ruku neizvjesno. Možda bi, psihološki, korisniji bio i tijesan poraz, nego pobjeda. Da ljudi vide da je promjena moguća, i da samo još malo mora da se radi. 1
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Skotina je okacila stori u 20:00:01 pokusali su kurac palac srbija ide napred kurac palac, srbija nije poklekla mrsh skote 3
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kaze sad DJV kako studenti ne mogu za 2 minuta da prebroje glasove al zato SNS moze jel da?
Jakob Aman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago https://x.com/MasinaRS/status/1931777172139864457 1 2
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Gomila sela po Kosjericu (hard core sela btw) pobeda nad SNSom AJDEEEEEEEEEEEEEEEE 1 2 1
Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 1 minute ago, NMX said: Gomila sela po Kosjericu (hard core sela btw) pobeda nad SNSom AJDEEEEEEEEEEEEEEEE Quote BM 10 RADANOVCI SNS 93 UJEDINJENI 132 Quote BM 18 TUBIĆI SNS 137 UJEDINJENI 168 Edited 3 hours ago by Kooineeperk 4 11
Jakob Aman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago https://www.youtube.com/live/xyhIbQhlQ3Q?si=_-o67j-t9D28hm5L 1
Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Seca Reka je osvojena! Na N1 su sada naveli nekoliko BM na kojima su osvojili Ujedinjeni. Cak i na nekom koje je tvrdo SNS jezgro bila je tesna pobeda Ujedinjenih. 3 1
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jbm ti kao da gledam finale SP gde mi igramo a ne izbore u dva manja mesta. NIJE DOVOLJNA POBEDA NEGO U DA SE SLOGIRA KAD VIDI REZULTATE 3 2 10
Drug Crni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pa, jel moguće da za 45 minuta mi u tako maloj opštini nemamo zvaničnu objavu?!?! Od naših Pa,pušite ga i bi bre!! Averujem 2
Volter Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Quote U Kosjeriću pristižu prvi rezultati, a Ujedinjeni za Kosjerić vode na skoro svim biračkim mestima koji su stigli, javlja reporter N1. Kako javlja reporter N1 Ujedinjeni za Kosjerić čekaju rezultate sa još nekoliko najvećih izbornih mesta koja će biti presudna za rezultate izbora. Kažu da ukoliko tu budu imali više Ujedinjeni za Kosjerić, onda sigurno mogu da proglase pobedu. 1 1
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Don Dusko brate, ti imas zeludac za Informer tv, javi koliko skice od 1 do 10 to je najbolji pokazatelj 1
srlepajce Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Drug Crni said: Pa, jel moguće da za 45 minuta mi u tako maloj opštini nemamo zvaničnu objavu?!?! Od naših Pa,pušite ga i bi bre!! Averujem Sa druge strane on na republickim izadje u roku od pola sata i kaze pobedili smo 4
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 5 minutes ago, NMX said: Don Dusko brate, ti imas zeludac za Informer tv, javi koliko skice od 1 do 10 to je najbolji pokazatelj Solidna 7 do skoro 8. Non stop pricaju sta studenti rade i onako samo sto se ne slogiraju. :D Msm da jos nisu objavili rezlutate od ovih sto su dospeli do nas. :D Edited 2 hours ago by Don Dusko
Recommended Posts