Jump to content

Recommended Posts

Posted
25 minutes ago, JohnnyDragon said:

Bome, ja kada sam isao, mesecima sam IŠAO svaki dan,  nije bilo ni trte mi mrte.

I šta si uradio na kraju? Pobegao iz države. Kraj priče.

Svi vi koji pozivate na nasilje i krvoproliće treba da se zamislite da li se razlikujete od ove gamadi na vlasti koja to isto radi.

Zato i podržavam samo studente jer su do sada pokazali da su pametniji i bolji ljudi od svih ostalih opcija.

• Like 3
Posted

Jesam.

Otišao. 

Jer sam video da time što sedimo kao majmuni na sredu ulice neće ništa da se desi .

A šta ti misliš @Knipex, hoće babe u žene da ti donesu slobodu, ako ti ta reč i treba u svakodnevnom funkcioniranju?

Ima ljudi koje baš i zabole za tu reč,  dobro mu da ima stan i platu 1000e i nešto ga ne tangira što nekoga lemaju,  što je nekome dete nastradalo.

Kad bolje čovek pogleda, ima, ima , i to baš dosta ih ima..

Jer im ni jedna tuđa muka nije dovoljna valjda da kažu: Pa ne može više prijatelji.

Jer da nije tako, 15ti bi bio svaki mesec.

Posted

@Son_of_a_gunsve te razumem i potpuno se slažem. A mislim da i ti razumeš da ovde nema ni blizu dovoljno ljudi spremnih da idu do kraja. Bar ne još uvek.
Hulja se boji ogromen mase na ulici, ja u to nikada neću prestati čvrsto da verujem jer je tako.

Problem je što oni deluju organozovanije sa 1000 ljudi nego mi sa pola miliona.

Nadu mi daje pobeda na izborima. Ona bi sve promenila. Ona se mora dobiti.

• Like 2
Posted
5 minutes ago, JohnnyDragon said:

A šta ti misliš @Knipex, hoće babe u žene da ti donesu slobodu, ako ti ta reč i treba u svakodnevnom funkcioniranju?

Lakše malo, svojevremeno su nam hrabre partizanke donele slobodu.

Posted (edited)

O čemu mi pričamo? Pa ovde ljudi neće da se odreknu ovakvih sns Zvezde i Partizana, ili makar zalede navijanje dok je ovakva situacija. Nego baš naprotiv već sklapaju milionske timove za iduću sezonu kao da je sve to normalno i da se ništa ne dešava...

Još ako im to spomeneš brane to iz petnih žila nekakvim budalaštinama tipa - nemoj da ideš kod lekara to su SNS bolnice, i slično...

More...

Edited by Utopista
  • Like 1
Posted
3 minutes ago, Utopista said:

Pa ovde ljudi neće da se odreknu ovakvih sns Zvezde i Partizana,

Ajde brate ja bi se prvi obradovao da padne SNS.Pa to znacilo da ovakvoj Zvezdi i ovakvom Partizanu dodje kraj. Kao i vecina foruma ovde.

• Like 4
Posted (edited)

Jel' sam nešto slagao, pogrešio? Jel'  se besramno sklapaju milionski timovi ili ne? Prizivaju Milutinovi i Gudure?

Niko ne spominje da bi se trebalo vratiti u realnost, ili su takvi baš malobrojni i često se od njih prave ludaci, budale... O privatizaciji da ne pričamo, zabranjena reč u vezi ta dva kluba - navikli smo se već svi da jedini u toj Evroligi imamo državne klubove...

Mnogo toga je ovde trulo i svako treba da podje prvo od samoga sebe...

Svi bi da, a da im ne udje... 

Edited by Utopista
Posted

To što su pojedinci priželjkivali 15. marta, priželjkivao je i Nenadležni, tako bi sve ovo brzo utihnulo i vratili se na staro. Mora se i prepoznati i vreme za tako nešto, a to tada svakako nije bilo. Još na početku smo pričali da će ovo biti maraton, nema prečice, hokus pokus trikova. Ovih nekoliko meseci su doveli do toga da danas oni ne mogu štand postaviti, da im plaćenici sada sakrivaju lica, da ne mogu pronaći aktiviste već šalju svoje funkcionere, da na tajnim lokacijama održavaju sastanke, da imaju fijasko sa mitingom u Beogradu. Sva ova hapšenja bi do pre godinu dana prošla neopaženo, imali smo onu situaciju iz parka prilikom ''napada'' na Ćacija Pavlovića kad onaj lik sa kapom drži uspravno ruke da se vidi da ništa ne radi, ranije bi čoveku polomili svaku kost i nikom ništa. Ono što boli Nenadležnog i zbog čega mu sujeta pati jeste i što zna da mi spontano za sat vremena možemo se okupiti i biti nas nekoliko hiljada, njemu je potrebno nekoliko dana da pronađe ljude, plati ih i dovede autobusima kako bi mu ispred skupštine skandirali.

Da, i dalje se oni kurče, i dalje žele da pokažu silu, ali to više nije na nivou na kom je bilo, i sva ova hapšenja, privođenja su samo njihova želja da vide da li će biti reakcija, a reakcija ima. Ponavljam još jednom, energija jeste pala, ali odlučnost ljudi da se smeni monstruozni režim nije. Na kraju smo dobili ono što smo svi priželjkivali, a to je izborna lista studenata. Koliko vidim oni su već u kampanji, obilaze mesta i razgovaraju sa ljudima.

Protivnik nije lak, ima svu moć, al sloboda će uskoro doć i diktatoru reći laku noć. :smiley53:

• Like 7
  • Thanks 1
Posted

Ali sto rezimski mediji bombarduju sada koliko je nenadlezna institucija izgradio objekata u Nisu....A koliko strucnih ljudi je zaposlio koga briga u te objekte?!

A da se recimo srusi na nekoga taj objekat odmah bi bilo pa nije nenadlezna institucija to gradila....

Posted
1 hour ago, Don Dusko said:

Ajde brate ja bi se prvi obradovao da padne SNS.Pa to znacilo da ovakvoj Zvezdi i ovakvom Partizanu dodje kraj. Kao i vecina foruma ovde.

koliko ljudi vole ovakvu Zvezdu i Partizan pokazuje poseta na stadionima

Posted
1 hour ago, Perkos2 said:

koliko ljudi vole ovakvu Zvezdu i Partizan pokazuje poseta na stadionima

Pa Arena je krcata a mislim da kolega priča o košarci.

Posted
40 minutes ago, Ledd said:

Pa Arena je krcata a mislim da kolega priča o košarci.

to su šminkeri i oni koji dobijaju besplatne kartze, fudbal je uvek odraz raspoloženja navijača

• Like 1
Posted
1 hour ago, srlepajce said:

Ako nije tajna, za čim se tuguje? Mislim, most kao most, ništa posebno lep ili unikatan, jebat ga. Jedino što će saobraćaj da bude još gori, ali ako će napraviti neki funkcionalniji, so be it. Gradovi se menjaju, razvijaju, grade, stari objekti se ruše, novi grade.... Čak i u Beogradu. Ne razumi me pogrešno, znam kakva je vlast, kontam da je sve što rade u startu loše, ali to ne znači da je sad ovaj most nešto poseban pa treba žaliti za njim. 

• Like 4
Posted
4 minutes ago, Eddard said:

Ako nije tajna, za čim se tuguje? Mislim, most kao most, ništa posebno lep ili unikatan, jebat ga. Jedino što će saobraćaj da bude još gori, ali ako će napraviti neki funkcionalniji, so be it. Gradovi se menjaju, razvijaju, grade, stari objekti se ruše, novi grade.... Čak i u Beogradu. Ne razumi me pogrešno, znam kakva je vlast, kontam da je sve što rade u startu loše, ali to ne znači da je sad ovaj most nešto poseban pa treba žaliti za njim. 

Ako mene pita neko, taj most treba da je zatvoren za saobracaj i da se na njemu stavi pesacka zona sa nekim sajamskim kioscima za zabavu. 

Beogradu, kako sada izgleda saobracaj treba bar jos 2 mosta. 🙂 

• Like 3
Posted
12 minutes ago, Eddard said:

Mislim da je to (bio) ubedljivo najbeskorisniji most u Beogradu... Da ne pominjem koliko puta saobraćaj tu zapne bez nekog velikog razloga. Doduše, stanje se pogoršalo zbog Beograda Seljane na vodi, jer taj deo grada uopšte nije "predviđen" za toliko saobraćaja. Anyhow, više je problem simbolika, ruše taj most kao što ruše i ovu državu - stihijski i da naprave nešto još gore.

• Like 4
Posted

Ne postoji uredjena drzava gde se most rusi. Mogao je biti pesacki most. 

Cuj star most, sta bi radili sa onim najstarijim mostom u Njujorku iz 19.veka

Sve i da sagrade (a nece) drugi tu ce biti hrabrost preci preko istog. 

• Like 1
Posted

Tri dana su mislili praviti cirkus u Nišu, al izgleda biće samo jedan dan. Valjda su danas trebali imati neki program, ali da li loše vreme ili nezainteresovanost ih je u tome sprečila.

• Like 1
Posted
41 minutes ago, DameTime said:

Mislim da je to (bio) ubedljivo najbeskorisniji most u Beogradu... Da ne pominjem koliko puta saobraćaj tu zapne bez nekog velikog razloga. Doduše, stanje se pogoršalo zbog Beograda Seljane na vodi, jer taj deo grada uopšte nije "predviđen" za toliko saobraćaja. Anyhow, više je problem simbolika, ruše taj most kao što ruše i ovu državu - stihijski i da naprave nešto još gore.

Onima koji nisu iz Beograda nije bio. Mislim da sam u zivotu presao tri puta vise preko tog mosta nego svih ostalih zajedno u Beogradu.

Rusiti most bez zamene je debilno.

Beogradu treba sigurno most na tom mestu plus jos jedan ili dva.

A da je bio dotrajao, jeste.

• Like 3
Posted
58 minutes ago, Eddard said:

Saobraćaj je postao zagušeniji jer su tim mostom išli tramvaji i autobusi, a o automobilima da i ne govorimo. Most je rekonstruisan pre petnaestak godina, pa je bio zatvoren neko vreme i već tada se videlo da su gužve veće ako se saobraćaj prebaci na Brankov most i Gazelu. Izlazio je kod autobuske i železničke stanice, čime je smanjivao opterećenost Brankovog mosta i Gazele jer je preko njega išao saobraćaj ka Novom Beogradu i Zemunu. Tačno je da nije bio baš lep jer su ga izgradili Nemci tokom rata, pa su se koncentrisali na funkcionalnost, što je bitno i nama kojima je saobraćaj postao još gori. Jedini razlog za rušenje je što je stanovnicima onog čudovišta smetala buka, a verujem da će tu nabiti još neku zgradurinu.

• Like 5