Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Mina D. Harker said:

Inače, imala je Srbija bar dvije stranke izrazite levice, Čedinu i Čankovu, ali završiše u Vučićevom džepu.

Samo da preciziram.

Nije cela LSV ušla u koaliciju sa njim već novosadski odbor. Mnogi odbori i funkcioneri, kao i veliki deo članstva je bio protiv. Protiv koalicije u Novom Sadu. Grešku su priznali, izvinili se građanima.
LSV je promenio predsednika i promenjeno je rukovodstvo GO Novi Sad. Već neko vreme je na čelu ovog gradskog odbora Maja Mrnuštik koja je veoma angažovana u protestima u Novom Sadu od novembra meseca. Pitanje je: da li je ovo (bilo) dovoljno da se vrati poverenje u LSV?

Ja mislim da je ceo GO Novi Sad trebao biti isključen iz stranke. Šestogodišnja koalicija sa kartelom u Novom Sadu je nanela nemerljivu štetu stranci. Koliko je svojih ljudi LSV pozapošljavao po javnim preduzećima u Novom Sadu u tom periodu? A to je princip političkog delovanja protiv kojeg se navodno svi borimo.

• Like 1
Posted
36 minutes ago, Mina D. Harker said:

Nikad nisam bila za Čanka, ali sam se divila njegovim debatnim vještinama i oštroumnosti, te borbi protiv SM i klike. Avaj...

Ne mogu da kažem da sam bio za ili nisam za Čanka jer je on bio deo koalicija, pokreta koje sam podržavao, a sa drugim delom rečenice se potpuno slažem, vešt polemičar, duhovit, samo kad se setim kko je Šešelja izluđivao. I zapamtio sam njegovu izjavu: Milošević i mi imamo isti cilj, njemu su cilj naši novci i nama su cilj naši novci.

• Like 2
Posted
2 hours ago, Smrtokapa said:

Svaka vama čast ljudi

gpdonjL.png

Ja cekam kad se vrati pa kad kaze da je on jedini naredio da se leti bez obzira na dronove jer je obecao Putinu da ce doci.

A za jedno desetak dana ce kod Marica pricati da je video dron kako ide prema avionu i svi su se uplasili  a on je rekao pilotu da smota puni levi pa poniranje pa puni desni i da su tako izbegli dron.

• Ha-ha 7
Posted
1 hour ago, Div said:

Ne mogu da kažem da sam bio za ili nisam za Čanka jer je on bio deo koalicija, pokreta koje sam podržavao, a sa drugim delom rečenice se potpuno slažem, vešt polemičar, duhovit, samo kad se setim kko je Šešelja izluđivao. I zapamtio sam njegovu izjavu: Milošević i mi imamo isti cilj, njemu su cilj naši novci i nama su cilj naši novci.

Da su se ta dva načitana db klovna još malo izluđivala imali bi prvi 60+ gej brak u Srbiji. I to na njihovom Pinku. 

• Like 9
  • Ha-ha 1
Posted
7 hours ago, MeanMachine said:

Kad vec ide mogao je sa Ficom. Ficu je Poljska dozvolila prelet i verovatno ce leteti preko Belorusije iako su im svi u Evropi uveli sankcije zbog onog prizemljenja putnickog aviona da otmu disidenta...

Ovako ce da leti zaobilazno, ocekujem da ce da leti iz Bukua za Kazahstan pa onda Rusija. A opet gde ce u Rusiji da sleti i to je pitanje jer Rusi izgleda zatvaraju sve blize aerodrome Moskvi...

Mozda su mu dali dozvolu za prelet prema Moskvi. Nesto se mislim kako li ce biti u povratku.

Posted

Ana fiju fikus Brnabić, koja živi u gej zajednici sa svojom gej partnerkom i podižu dete piše:

Predsednik Vučić je sleteo u Moskvu.

I šta ćemo sad?

Volela bih da je i ona pošla u tu Moskvu kao gej žena.

Da oseti atmosferu punu ljubavi.

• Like 7
Posted
3 minutes ago, Helena said:

Da oseti atmosferu punu ljubavi.

Dzaba. Meni se cini da o na nema osecanja. Deluje kao osoba bez senzora(hydra).

😛 

• Like 1
Posted
1 hour ago, DJ_Vasa said:

Da li se meni čini, ili je ovoga na aerodromu dočekao neki anonimus u rangu potpredsednika mesne zajednice?

Ma docekao ga je neko.Putin ni na vidiku....

Al bitno da su njegovi predstavili kako ga je docekao neko bitan od Rusa. :D

Posted
3 minutes ago, mrd said:

Dzaba. Meni se cini da o na nema osecanja. Deluje kao osoba bez senzora(hydra).

😛 

Grešiš, puna je ljubavi za svog precednika, ni Milicu ne voli ko Njega, svaki tvit je o Njemu.

Ali bi joj senzori proradili u majkici Rusiji.

Ne ljubavni.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Ovaj odlazak u Moskvu je potez tragičan na toliko nivoa..i ne, nemojte onu "Ne predstavlja on tamo Srbiju nego sebe". Nažalost, predstavlja i to se tako i tumači.

Da ne idem u političke implikacije..evo da pomenem ekonomske. Mi smo potpuno ekonomski integrisani u Evropu, najveća razmena je sa EU, investicije, kompanije iz EU, doznake naše dijaspore iz zemalja EU itd.
O političkim implikacijama ove sramne posete da se ne piše.

Mi ako ga ne smenimo do kraja leta, i ne zaslužujemo bolje.

• Like 6
  • Thanks 1
  • Pumpaj! 1
Posted
4 minutes ago, Drug Crni said:

"Ne predstavlja on tamo Srbiju nego sebe".

On na zalost predstavlja SRBIJU, a mi smo mu to dali. Da je mudrosti i da mu se zbog toga u odsustvu izglasa nepoverenje i da mu se zabrani povratak u zemlju, mogla bi Sava da nas opere, ali ne i Dunav. Ovako nem nema pranja i Sava ni Dunav, ni Morava nas ne peru.

Mozda malo rakija pomogne da zaboravimo, koja smo beda. 🙂 

• Ha-ha 1
Posted

Ja to gledam sa vedrije strane, (doduše, danas sam radila ceo dan :classic_biggrin:)

Potez očajnika.

Šta veli pokojni Đuro, zna li se šta, jel bolja sveže šljive ili light kasija firange :s_d:

Posted (edited)
54 minutes ago, Don Dusko said:

Ma docekao ga je neko.Putin ni na vidiku....

Al bitno da su njegovi predstavili kako ga je docekao neko bitan od Rusa. 😄

Nisu njegovi, on sam je to uradio - Stigao sam u Moskvu gde me je dočekao zamenik ministra spoljnih poslova Aleksandar Gruško, jedan od najvažnijih ljudi u ruskoj diplomatiji.

Edited by Volter
  • Ha-ha 4
Posted (edited)
38 minutes ago, JohnnyDragon said:

Ruska lutka koja isisava fondove EU.

I to je prestalo. Video sam u nekoj vesti na N1 da nije uplaćena neka suma, valjda 100 miliona evra, i to zbog političke situacije. Ne polazi mi za rukom da pronađem vest jer je u pitanju dodatna informacija uz neki članak, ali su izgleda zavrnuli kasu.

Edit:

Pronašao sam vest koju sam spomenuo: https://n1info.rs/vesti/glasanje-epp-za-rezoluciju-o-srbiji-izbija-sns-u-glavne-argumente-o-piculi-sofija-popovic-o-ep-i-studentima/

Osim što nema napretka u pregovorima, što je odgovaralo srpskim vlastima, sada se vide još neke. Dosta se govori o tome da Srbija nije dobila 111 miliona evra iz predfinansiranja zbog političke situacije... Ovo prolongiranje je očigledno neka poruka, jer su druge zemlje regiona taj novac već dobile", navela je

Edited by DJ_Vasa
  • Thanks 1
Posted
3 hours ago, Drug Crni said:

Ovaj odlazak u Moskvu je potez tragičan na toliko nivoa..i ne, nemojte onu "Ne predstavlja on tamo Srbiju nego sebe". Nažalost, predstavlja i to se tako i tumači.

Da ne idem u političke implikacije..evo da pomenem ekonomske. Mi smo potpuno ekonomski integrisani u Evropu, najveća razmena je sa EU, investicije, kompanije iz EU, doznake naše dijaspore iz zemalja EU itd.
O političkim implikacijama ove sramne posete da se ne piše.

Mi ako ga ne smenimo do kraja leta, i ne zaslužujemo bolje.

Hvala ti na adekvatno mračnom viđenju situacije. No, sad, bez zezanja, užasno me brine ovaj odlazak u Moskvu, u kombinaciji sa onim da na protestima nema EU, niti ukrajinskih zastava, ali su tu Isus i Draža. Prosto se plašim da nas EU sad konačno ne odjebe. Realno im ne trebamo, od njih nam zavisi cela ekonomija i bez njih se vraćamo gladovanju i jedenju korenja (citat za starije). Ne znam što je takav karakter, može da pokrene ulazak u EU, uz opštu mobilizaciju ga izvede i lagano nestane, da ne odgovara za bilo šta i svima bude dobro.

Ali, izgleda da nije taj tip, da ne može to da podnese. Sad, što će cela zemlja i nacija da potonu sa njim, pa, bože moj, što bi to njega doticalo? Ozbiljno brinem.

• Like 2