Jump to content

Recommended Posts

Posted
40 minutes ago, DJ_Vasa said:

Upravo sam pročitao vest da je AV otišao u Moskvu. Bilo bi dobro da EU počne još jače da pumpa jer sada ima osnova.

Da je sreće da ga smeste u najvišu zgradu u Moskvi.

1920px-Lubyanka_Building.jpg

• Like 2
  • Thanks 1
Posted
2 hours ago, DJ_Vasa said:

Upravo sam pročitao vest da je AV otišao u Moskvu. Bilo bi dobro da EU počne još jače da pumpa jer sada ima osnova.

Posto su mu zabranili vec prelet u nekim zemljama ne bi me iznenadilo da se vrati, u fazonu jbg nemam kako da dodjem, ja probao majkemi.

Posted (edited)

Kad vec ide mogao je sa Ficom. Ficu je Poljska dozvolila prelet i verovatno ce leteti preko Belorusije iako su im svi u Evropi uveli sankcije zbog onog prizemljenja putnickog aviona da otmu disidenta...

Ovako ce da leti zaobilazno, ocekujem da ce da leti iz Bukua za Kazahstan pa onda Rusija. A opet gde ce u Rusiji da sleti i to je pitanje jer Rusi izgleda zatvaraju sve blize aerodrome Moskvi...

Edited by MeanMachine
Posted
6 minutes ago, berti said:

Pa neka krene peske iz Bakua

povede i brnabu,đuku bizona, malog, jovanova,atlagića a iza njih vojvotkinja šešelj na noslilima koje nose martinović, gojković, orlić i gašić

Posted
44 minutes ago, McLeod said:

Posto su mu zabranili vec prelet u nekim zemljama ne bi me iznenadilo da se vrati, u fazonu jbg nemam kako da dodjem, ja probao majkemi.

U međuvremenu su ga pustili. Moguće je da će povratak biti veseo ako bude morao da obiđe pola Azije.

Posted

Aj da napišem i ovde. Zaista se nadam da smo ispaštali sve dugove i grehe i da će nam neka viša sila nekad dozvoliti da budemo normalni.

Ponovo smo septička jama Evrope. Opet se svi nas gade, a mi stojimo ponosno zbog toga. Kakva odvratna boleština je ovaj narod.

• Like 2
Posted

Ne bi mrcina smeo da pomisli da ide u Moskvu bez amina svojih "evropskih prijatelja". Sada ce ga kao napadati, a cilj je da ovaj sto duze ovde vlada i ispunjava im sve zelje. Pa se nadaju  da ce odlazak kod Putina povratiti mrcini delimicno poljuljan ugled kod svojih pristalica.

• Tuzno 1
Posted
53 minutes ago, DJ_Vasa said:

U međuvremenu su ga pustili. Moguće je da će povratak biti veseo ako bude morao da obiđe pola Azije.

Iz nekog razloga, isključena identifkacija kod volgograda. Nije poznato šta se dešava.

Aerodromi u mAskoviji rade, ali su i dalje otkazani mnogi letovi. Izgleda da opet idu ukrajinski dronovi, mogući tepih mod.

• Pumpaj! 2
Posted
24 minutes ago, 033zero330 said:

Iz nekog razloga, isključena identifkacija kod volgograda. Nije poznato šta se dešava.

Aerodromi u mAskoviji rade, ali su i dalje otkazani mnogi letovi. Izgleda da opet idu ukrajinski dronovi, mogući tepih mod.

Moguće je da su isključili transponder iz bezbednosnih razloga, videćemo.

Posted (edited)

Trenutno "stoji" kod rzanja, ne kreće se na mapi, ali i dalje smanjuje visinu. Što bi moglo da znači, da je u blizini mAskve, koju sad dobar deo aviona obilazi.

Izgleda da stiže, sleće, u poslednjoj sekundi.

Ili se ne zna gde je sleće... :smiley33:

Edited by 033zero330
  • Like 1