Nicklord Posted March 4 Posted March 4 Ja mislim da postoji tačno 0% šanse da Vučić izgubi jednog jedinog glasača 5
Big Ticket Posted March 4 Posted March 4 (edited) 28 minutes ago, nemanjaol said: Ja sam ovde bio mozda i najveci apologeta opozicije u prethodnim godinama. Svestan sam bio kakva je situacija i u koliko teskoj situaciji su bili, ali ovo je potpuno van razumevanja trenutka. Sta su mislili da ce ovim postici. Samo su poslali ruznu sliku, sednica se nastavila normalno posle svega. Ne znam da li razumete ali izbori se mogu dobiti samo ako i neko od glasaca sns-a glasa protiv Vucica. Evo sad Brnaba kaze, oni ce pocistiti skupstinu posle Bukvalno su im seli na penal Uzas, jako sam ljut. Za mene su svi iz opozivine zavrsili karijeru. Glupi su ko tri kurca Апсолутно дијелим ове ставове. Ако је постојао начин да додатно хомогенизују идиоте против страног непријатеља, нашли су га. Грозан потез Сад ће тек изједначити највеличанственији покрет отпора у модерној Србији са овом неспособном групом људи која се декларише као опозиција. Одмах се почело са сатанизовањем опозиције и жртвом, с друге стране. -Ми ћемо чистити (просечан крезубац јееее, то су моји људи) -Рањена трудница (искрено се надам да је жена океј, ако је истинита прича) -Руше уставни поредак (просечни крезубац уааа Усташе) Никад овакав мрак у ЦГ није постојао. Никад. Можда најодвратнији политички ентитет у универзуму(икад) ми је СНС. Не могу ни да замислим како је вама, који живите у Србији Edited March 4 by Big Ticket
Stiletto Posted March 4 Posted March 4 Just now, JPM said: I kinda jumped the gun on that 😄 Da se nadovežem na "ono moje", zato se i ne traže izbori odmah, već prvo prelazna vlada koja će da pripremi izbore po poštenim uslovima i uz poštenu kontrolu. 1
Chaos Is Me Posted March 4 Posted March 4 opozicija (ovakva kakva je jadna) koja se potpuno skine gola i bukvalno sere po skupštini >>>>>> sns i brabonjci Ovaj potez je, moguće, vrlo glup, ali ovde se izgleda ne shvata da mahatma gandi i mir u svetu princip ovde ne prolazi. Da bi priklao svinju, moraš ući do kolena u blato. 19 2
fancy Posted March 4 Posted March 4 Da se razumemo... Srbi: Ua opozicija, Opozicija duradi nešto!!! * Opozicija uradi nešto * Ua opozicija, ne ovo al duradi nešto!!! Ovo je trenutak kad spavači pokazuju svoje pravo lice. Samo pratiti ucveljene "Na šta ovo liči" komentare... 10 2
McLeod Posted March 4 Posted March 4 Ovo je odlicno. Trebalo je jos jace. Pkslanicu je pogodio Zika Gojkovic, SNS, koji je bio lazni predsednik pola POKSa 5 2
nemanjaol Posted March 4 Posted March 4 Ne znam, ajde videćemo. Ja se nadam da će ovo više da potpali narod nego što će imati druge efekte, vreme će pokazati. @fancy Sram te bilo. Lepo sam vaspitan pa neću napisati sve što sam pomislio kad sam video ove insinuacije za službu i spavače 2
srlepajce Posted March 4 Posted March 4 Činjenica je da je legitimno sve ono sto bi oni radili da su opozicija 1
djurava Posted March 4 Posted March 4 Sve je bolje od bojkota. Sad treba jahati da je Zika Gojkovic izazvao mozdani udar, i to jahati stalno 2
NMX Posted March 4 Posted March 4 1 minute ago, djurava said: Sve je bolje od bojkota. Sad treba jahati da je Zika Gojkovic izazvao mozdani udar, i to jahati stalno Evo lepo objava pa ispod u 100 komentara ponoviti snimak ko je pogodio nesrećnu ženu
fancy Posted March 4 Posted March 4 4 minutes ago, nemanjaol said: Sram te bilo. Lepo sam vaspitan pa neću napisati sve što sam pomislio kad sam video ove insinuacije za službu i spavače Napiši, nema veze... sad definitivno nije vreme da se morališe i svako ko poteže te pristojnity argumente je saboter. Odn. 49 minutes ago, nemanjaol said: Za mene su svi iz opozivine zavrsili karijeru.
Kooineeperk Posted March 4 Posted March 4 3 minutes ago, NMX said: Evo lepo objava pa ispod u 100 komentara ponoviti snimak ko je pogodio nesrećnu ženu Da li smo uopste sigurni da je to ista ta zena? Ona na snimku koju je pogodio neko njen je neka mladja zena. 4
NMX Posted March 4 Posted March 4 Ovo su ljudi sa kojima ćemo da pričamo na note i po Chatham house pravilima 3
nemanjaol Posted March 4 Posted March 4 2 minutes ago, fancy said: Napiši, nema veze... sad definitivno nije vreme da se morališe i svako ko poteže te pristojnity argumente je saboter. Odn. Jel misliš da sam glup koliko i ti pa da ću popušiti ovu navlakušu za ban? 4
DameTime Posted March 4 Posted March 4 6 minutes ago, fancy said: Napiši, nema veze... sad definitivno nije vreme da se morališe i svako ko poteže te pristojnity argumente je saboter. Odn. Mislim da se ne treba ovako lako odricati ni saboraca iz naših redova. Isto tako, vrlo lako se mogu razlikovati ti na koje aludiraš i neko kao @nemanjaol. Ne treba ti ovo, pogotovo jer si moderator i valjda treba da budeš neki pozitivan primer ovde. Ako to ikog uopšte interesuje, ja sam skroz za radikalizaciju opozicije i podržavam ih u tome. 9 1
NMX Posted March 4 Posted March 4 au druže koji poster za neki mix Trainspottinga i Requiem for a dream 1 2 16
fancy Posted March 4 Posted March 4 1 minute ago, nemanjaol said: Jel misliš da sam glup koliko i ti pa da ću popušiti ovu navlakušu za ban? Ne zajebavaj. U kojim ti teorijama zavere živiš... stvarno me zabole da nekog navlačim na nešto... imaš PP pa si olakšaj dušu ako si baš zapeo. Al ti fazoni "jao pa ovo nije trebalo" su, ponavljam i ostaću uvek pri tome, direktna podrška Vučiću / SNSu. Kao i ono (po sećanjui) sa "opozicija je završila kod mene". Daj molim te... Na kraju dana - svi bi da se jebu al da im ne uđe. Pa ne može, sa ovima će biti i prljavo i krvavo...i verovatno beznadežno, ali to ne menja odlučnost u onima kojima je istinski stalo.
Luchifer89 Posted March 4 Posted March 4 Just now, NMX said: au druže koji poster za neki mix Trainspottinga i Requiem for a dream Fear and loathing in LV 2
JPM Posted March 4 Posted March 4 Apropo toga šta nije trebalo, znate onu scenu iz Tri palme gde Moma kaže Žiki Todoroviću: Pa da...najbolje da se vi upoznate, lepo skrasite, pa na desetogodišnjicu braka, krenemo mi polako u pljačku...parafraziram. Ne, najbolje je da svi sede u poslaničkim klupama i daju legitimitet svakodnevnom rušenju bilo kakavog reda i poretka. Ajde bre... 3
Bul-Kathos Posted March 4 Posted March 4 mislim da su samo nemanja i smrtokapa shvatili da je ovakav razvoj situacije teren na kojem se vucic oseca dominantno i da mu i te kako odgovara da se paznja sa studenata i omasovljenja protesta usmeri na opoziciju. ali dobro, tu su redovni znalci koji sve razumeju, koji do sada iz nekog razloga nista nisu pogodili otkad postoji internet u srbiji i pisanja po forumima. 3 1
fancy Posted March 4 Posted March 4 8 minutes ago, DameTime said: vrlo lako se mogu razlikovati ti na koje aludiraš i neko kao @nemanjaol. Misliš da je stvarno stignem sada da sve pročitam ko, kako i zašto plus i da razmišljam o finim detaljima sitnim slovima? 1 minute ago, Bul-Kathos said: samo nemanja i smrtokapa shvatili da je ovakav razvoj situacije teren na kojem se vucic oseca dominantno Ako nekom nije jasno: SVAKI teren je teren na kome se Vučić oseća dominantno jednostavno zato što ima naoružanu policiju i batinaše iza sebe. Naše pevanje Koombaya oko logorske vatre i držanje za ruke dok lebdimo bosonogi iznad polja tratinčica i čistimo pikavce i papiriće s ulica i jedemo kiflice koje je napravila neka staramajka - neće ni početi da obara ovaj nakazni režim. Jeste lepo i oku ugodno, ali ovde se poeni ne dobijaju za umjetnički dojam.
boki111 Posted March 4 Posted March 4 (edited) Nemoj neko da je spustio tenzije. Ovo mora da se tera do kraja sada, dosli smo davno do tacke da nam nema spasa ako ne isteramo, a na njihovo spinovanje se ne treba obazirati. Edited March 4 by boki111
Don Dusko Posted March 4 Posted March 4 @nemanjaol a sta je po tebi trebala opozicija da radi? Samo da ti kazem da SNS bi bilo sta spinovao bilo uradili ili neuradili. Evo prethodna 3 meseca ide spin kako opozicija stoji iza ovih protesta, Njihovi glasaci vec veruju nije im potreban ovaj performans. A ako ovi drugi poveruju sad sta da im radim. Svako ko rezonuje dobro zna da mora ovako sa njima jbg. Ako pokusaju fino pregazice ih.Ako pokusaju ovako onda ju pa nije trebalo ovako nego kako?
DameTime Posted March 4 Posted March 4 (edited) 9 minutes ago, Bul-Kathos said: mislim da su samo nemanja i smrtokapa shvatili da je ovakav razvoj situacije teren na kojem se vucic oseca dominantno Za dobar plasman na tabeli na kraju sezone treba nekad pobediti i na gostujućem terenu. 5 minutes ago, fancy said: Misliš da je stvarno stignem sada da sve pročitam ko, kako i zašto plus i da razmišljam o finim detaljima sitnim slovima? Mislim da bi trebalo, jer si se tim konstatacijama direktno nadovezao na Nemanjine postove. Edited March 4 by DameTime formulacija
McLeod Posted March 4 Posted March 4 Koga vise boli dupe sta ce on raditi i sta ce spinovati. Je l' smo naucili za ovih 13 godina da njemu povod ne treba? Pa sta i ako su mu dali povod sad? Videli smo kako ga za ovo vreme protesta idu te krize koje izmislja i resava. Sto ce ovo biti drugacije? Studenti neka ignorisu, a ovi nek rade nesto, bilo sta, ovo je bolje nego da sede i ne rade nista. 4
Recommended Posts