Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, srlepajce said:

Meni ovo malo lici na PR, tesko mi je da poverujem da je tako u stvarnosti. Ne zato sto evropski politicari na visokim pozicijama to ne bi hteli, nego sto u danasnjoj situaciji ne mogu i da hoce. Valjda ne moram da objasnjavam zasto mi ovo izgleda nerealno.

• Like 1
Posted
33 minutes ago, vilhelmina said:

Meni ovo malo lici na PR, tesko mi je da poverujem da je tako u stvarnosti. Ne zato sto evropski politicari na visokim pozicijama to ne bi hteli, nego sto u danasnjoj situaciji ne mogu i da hoce. Valjda ne moram da objasnjavam zasto mi ovo izgleda nerealno.

Ma Austrija je vekovima daleko

Predsednici im neretko imaju i po 70% glasova 

Ovaj intervju je bio fenomenalan 

Posted
39 minutes ago, srlepajce said:

Ma Austrija je vekovima daleko

Predsednici im neretko imaju i po 70% glasova 

Ovaj intervju je bio fenomenalan 

Nisam uopste mislila na podrsku koju on ili bilo ko drugi na slicnoj poziciji ima ili nema, nego na bezbednost uopste u danasnjem svetu. Ne verujem ni da je njegova licna odluka da li ce da se vozi metroom i kupuje rucak u obliznjem restoranu. Mislim, ako je tako, mogao bi i u drzavne posete da ide Ryanairom, ekonomskom klasom. Samo sto to vise ne biva ni u Svedskoj gde je to ranije bilo uobicajeno, pa bi mi bilo cudno da je i ovom coveku dopusteno da se igra sa sopstvenom bezbednoscu, a time i bezbednoscu zemlje. Zato sto je laka meta za teroriste i ludake svih vrsta.

Pre bih rekla da je ovo poruka gradjanima da su i oni bezbedni ako on moze tako da se seta. Pozitivna poruka, sve ok, ali i dalje ne verujem da su ove slike napravljene bez poveceg broja policije u civilu u okolini. 

Posted
3 minutes ago, vilhelmina said:

Nisam uopste mislila na podrsku koju on ili bilo ko drugi na slicnoj poziciji ima ili nema, nego na bezbednost uopste u danasnjem svetu. Ne verujem ni da je njegova licna odluka da li ce da se vozi metroom i kupuje rucak u obliznjem restoranu. Mislim, ako je tako, mogao bi i u drzavne posete da ide Ryanairom, ekonomskom klasom. Samo sto to vise ne biva ni u Svedskoj gde je to ranije bilo uobicajeno, pa bi mi bilo cudno da je i ovom coveku dopusteno da se igra sa sopstvenom bezbednoscu, a time i bezbednoscu zemlje. Zato sto je laka meta za teroriste i ludake svih vrsta.

Pre bih rekla da je ovo poruka gradjanima da su i oni bezbedni ako on moze tako da se seta. Pozitivna poruka, sve ok, ali i dalje ne verujem da su ove slike napravljene bez poveceg broja policije u civilu u okolini. 

Pa ne znam 

Isti ovaj predsednik je kaznjen za vreme korone jer se zadrzao sa zenom u restoranu posle 23h

Bile su i slike gde opusteno seta psa 

Posted
1 hour ago, vilhelmina said:

Ne znam koliko snimak odslikava stvarnost u Austriji, ali znam da sam tu i tamo znao ko je kancelar Austrije, a osim Kurta Valdhajma nijednog predsednika u zadnjih 60 godina nisam znao imenom. Možda je i u tome zec, predsednik je neko ko nema baš nijednog neprijatelja jer nema nikakva ovlašćenja. Mada...

Posted
14 hours ago, nunilo said:

Moje misljenje da je to sto je uradjeno u Kastel Sucurcu jako ruzno a i kontra produktivno.

Moje mišljenje je da je ono prelijepo, kao i nedavno spaljivanje lutke vojvode mandića u Kotoru.

• Like 1
Posted
3 hours ago, srlepajce said:

Pa ne znam 

Isti ovaj predsednik je kaznjen za vreme korone jer se zadrzao sa zenom u restoranu posle 23h

Bile su i slike gde opusteno seta psa 

2 hours ago, Div said:

Ne znam koliko snimak odslikava stvarnost u Austriji, ali znam da sam tu i tamo znao ko je kancelar Austrije, a osim Kurta Valdhajma nijednog predsednika u zadnjih 60 godina nisam znao imenom. Možda je i u tome zec, predsednik je neko ko nema baš nijednog neprijatelja jer nema nikakva ovlašćenja. Mada...

Nebitno je ko je on licno, kakva su mu ovlascenja i dali ima ili nema neprijatelje. Ali ovo nisu vise 70 i 80-te. Nerealno mi je da se u zemlji koja je vec imala teroristicke napade i gde se otkazuju koncerti svetskih zvezda zbog pretnje istima, predsednik secka okolo bez pratnje.

I Olof Palme je svojevremeno isao u bioskop, a Anna Lind kupovala carape u trznom centru, ali nijedan svedski politicar to vise ne radi. Kao sto rekoh, ne daju im i da hoce. S tog aspekta mi je cudno ako ovaj covek to radi. 

• Like 2
Posted (edited)
7 hours ago, vilhelmina said:

Ne verujem da je PR, ovaj je od toga operisan, ja sam u centru pre par godina, gde je onaj trg sa drzavnim zgradama u pesackoj zoni srela i gotovo se ocesala o Kurca (smejanje zabranjeno :classic_biggrin:)Prelazio iz zgrade u zgradu prethodno prosetavsi i prosavsi neki izlog. Oko pola tri, ljudi se muvaju kud koji, neko radi, nesto turista. Sam bez ikoga pored. Ne konstatuju ga. Da li ga je neko diskretno pratio ili cuvao, verovatno jeste. Ali jao da nije,

Edited by Plavi Golub
  • Ha-ha 1
Posted
24 minutes ago, Plavi Golub said:

Ne verujem da je PR, ovaj je od toga operisan, ja sam u centru pre par godina, gde je onaj trg sa drzavnim zgradama u pesackoj zoni srela i gotovo se ocesala o Kurca (smejanje zabranjeno :classic_biggrin:)Prelazio iz zgrade u zgradu prethodno prosetavsi i prosavsi neki izlog. Oko pola tri, ljudi se muvaju kud koji, neko radi, nesto turista. Sam bez ikoga pored. Ne konstatuju ga. Da li ga je neko diskretno pratio ili cuvao, verovatno jeste. Ali jao da nije,

A što nisi lepo napisala da si bila do... Sebastijana? :classic_tongue:

Mogla si i da napišeš nešto u novinarskom stilu, npr. prolazak Sebastijana kroz centar Beča nije gotovo ni primećen :lol_2:

• Ha-ha 3
Posted

Koje "izvinjenje" Vučića RTS-u :s_d:

Ko da ga je sastavljao oguljenim limunom u rektumu.

Koje su to REČI, UBISTVO, SMRT, ĐILAS, PEPEO

E lebe mekani.

• Ha-ha 2
Posted

Ma ta retorika je nesuvislo oznacavanje tzv politickih neistomisljenika, mnogo je bitnije sta sve u tom mlacenju predstavlja nameru ili nakanu da uradi glede protesta.

Posted

Šta ti je život: zove studente na dijalog, a oni ga neće, a ne želi da ode tamo gde neko baš želi da ga vidi.

Recimo, u Miločaju... Tamo su spremni za dijalog.

Ali izgleda da su meštani tog sela toliko dobri u debatama, da mu se baš i ne ide tamo radi dijaloga. 

Posted (edited)

Možda će gradonačelniku Kraljeva zatrebati i jedan kozmetički preparat zanimljivog naziva:

jajoper-gel-za-intimnu-negu-dzentlmen

Edited by DJ_Vasa
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Je l' ovo u Milocaju uvertira za dizanje kuke i motike? Moglo bi biti?!

Edited by Cyber
  • Like 1
Posted
3 minutes ago, Cyber said:

Je l' ovo u Milocaju uvertira za dizanje kuke i motike?

To što se desilo nije prvi put. Gradonačelnika Kraljeva su već gađali jajima, a nedavno je bilo slično u Novom Sadu. Zemljoradnici u Rači su zauzeli opštinu dok im nisu ispunjeni zahtevi vezani za porez, ali to je prošlo.

Deluje da se u nekim sredinama kreće ka tome, premda je sve što sam nabrojao bilo lokalnog karaktera. Ne bih isključio da će se ovo desiti još u nekim mestima gde lokalni šerifi prekardašuju.

Posted
1 minute ago, DJ_Vasa said:

To što se desilo nije prvi put. Gradonačelnika Kraljeva su već gađali jajima, a nedavno je bilo slično u Novom Sadu. Zemljoradnici u Rači su zauzeli opštinu dok im nisu ispunjeni zahtevi vezani za porez, ali to je prošlo.

Deluje da se u nekim sredinama kreće ka tome, premda je sve što sam nabrojao bilo lokalnog karaktera. Ne bih isključio da će se ovo desiti još u nekim mestima gde lokalni šerifi prekardašuju.

Nisam ispratila sve, zato se pitam. Ali, zrno po zrno ... mesto po mesto ... strahovi i shavovi pucaju.