Nikola Posted January 27 Share Posted January 27 Kakvo je ovo intelektualno mačevanje u vreme protesta? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 27 Share Posted January 27 😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 27 Share Posted January 27 Odradih nekih 100 monita danas na Autokomandi, šarenilo na sve strane, ima kretivnih, manje aktivnih, nekih koji filozofiraju ali generalno je dobra atmosfera. Noć je duga, treba bito istrajan i pametan da služba i psiho preko svojih jastrebova ne uspeju da nešto poentiraju. Ovaj kad se ukurvi je opasniji nego kad galami i preti. Opasniji od njega je šešeljuga sa svojim ljudima koji su spremni na svaku gadost. Nadam se da će naša omladina biti na oprezu i udaljiti takve elemente pre nego nanesu štetu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola Posted January 27 Share Posted January 27 Toliko o huljinoj iskrenosti večeras Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted January 27 Share Posted January 27 18 minutes ago, Perkos2 said: Odradih nekih 100 monita danas na Autokomandi, šarenilo na sve strane, ima kretivnih, manje aktivnih, nekih koji filozofiraju ali generalno je dobra atmosfera. Noć je duga, treba bito istrajan i pametan da služba i psiho preko svojih jastrebova ne uspeju da nešto poentiraju. Ovaj kad se ukurvi je opasniji nego kad galami i preti. Opasniji od njega je šešeljuga sa svojim ljudima koji su spremni na svaku gadost. Nadam se da će naša omladina biti na oprezu i udaljiti takve elemente pre nego nanesu štetu. Današnja omladina je veoma praktična i pragmatična, tako da ne verujem da će pasti na njegove lopovske fore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 27 Share Posted January 27 10 minutes ago, DJ_Vasa said: Današnja omladina je veoma praktična i pragmatična, tako da ne verujem da će pasti na njegove lopovske fore. Verujem i ja u omladinu ali iz iskustva znam da hulja i šešeljuga imaju još puno prljavij trikova koje će sigurno probati da iskoriste, zato pozivam na oprez. Dobro je krenull ali ništa nije još gotovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted January 27 Share Posted January 27 11 minutes ago, Perkos2 said: Verujem i ja u omladinu ali iz iskustva znam da hulja i šešeljuga imaju još puno prljavij trikova koje će sigurno probati da iskoriste, zato pozivam na oprez. Dobro je krenull ali ništa nije još gotovo. Apsolutno se slažem da su puni trikova k'o pas buva, ali osećam da oni mogu da to prepoznaju i da ga otkače. Nisu se primili na jeftina obećanja koja je izrekao večeras, niti na minorne ustupke koje je morao da im pruži. Možda nemam čvrste argumente, ali osečam da umeju da prepoznaju šarenu lažu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 27 Share Posted January 27 (edited) Mali izveštaj sa velike Autokomande Atmosfera otprilike ovakva Spoiler Prelepa energija, posle 18h je bilo baaaaš mnogo ljudi, jedva smo uspeli da se probijemo ka Veterinarskom fakultetu. Što kaže moja cimerka, kao veliki vašar, samo veoma koristan. Svuda su grupice ljudi u različitim aktivnostima, neko svira, neko peva, neko igra odbojku, basket, peče prase, deli kafu... Redari redovno opominju ljude da ne prilaze ivičnjaku koji AK deli od autoputa, nose namirnice, nude slatkiše, vodu itd. Fenomenalna organizacija. Ja sam tokom protesta ispred RTS-a izgubila pištaljku i sretnemo čoveka koji prodaje, kaže koju ćeš boju? Ja se prvo uhvatim za plavu, ali se onda setim Gangule i njegove nemanjićko plave, reko dajte bolje roze. Kaže a jel to pink zato što gledaš Pink, ja tu kažem nemojmo da se vređamo sad A on meni ma šalio sam se, sve najbolje. Popila sam i najlepšu kafu ikada, ako me pitate kakvog je ukusa bila - iako gorka, ima ukus slobode Spoiler Prof. Bakić je pokidao sa govorom, to sam već spomenula, meni omiljen deo je kada se obratio preCedniku: poruka za onog koji danas kaki, a kaki već danima, napunio je gaće, je da je njegov režim već pao, ali ga niko nije o tome obavestio. Što bi rekao dobro dete Vanja, košarka nam je pružila radost kada vremena nisu bila dobra, pa je tako i sada. Spoiler Nisam doduše mnogo toga uspela da vidim... Evo opet i tebe @Eddard Spoiler Inače, Autokomandu je posetio i Relja, zajedno sa Nikolijom, čisto da još jednom naglasim kakav je to gospodin... Spoiler Ja nekako mnogo očekujem, pre svega od ove energije, ljudi su se konačno pokrenuli, biće dovoljno da se to prenese na dalji građanski i politički aktivizam. Kada ćemo ovo zlo proterati na smetlište istorije ja ne umem da procenim, ali se nazire svetlo na kraju tunela... Da ne zaboravim, idite na proteste, to je dobro za naše zdravlje! Spoiler Edited January 27 by DameTime 18 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted January 27 Share Posted January 27 Samo da prijavim i potvrdim da je na skupu na Autokomandi vrhunska atmosfera. Gledam ljude i baš izgleda kao da na sve njih ovo deluje lekovito. Što se mene tiče, osim što sam slušao Jovu Bakića kako viče "predajte se!" sreo sam ekipu sa letovanja od pre devet godina i neki poljoprivrednici iz Orlovata su me nahranili domaćim čvarcima, znači ne može bolje. 18 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 27 Share Posted January 27 Ja tek krećem na (polu)noćnu stražu. 7 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 27 Share Posted January 27 3 minutes ago, Smrtokapa said: Što se mene tiče, osim što sam slušao Jovu Bakića kako viče "predajte se!" Predajte se, imaćete pravedno suđenje! Ozbiljan car 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 27 Share Posted January 27 Prvi ešalon ce na robiju, ako ne uteknu negde. Problem su ovi ostali koji ce da se operu i presvuku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted January 27 Share Posted January 27 1 minute ago, DameTime said: Predajte se, imaćete pravedno suđenje! Ozbiljan car Deo sa kakenjem je i meni hajlajt govora. Čovek ima i odličan glas i sjajnu dikciju. Šteta što nisi videla basket, jedan lik je bacao ozbiljno dobre poluhoroge 😀 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted January 27 Share Posted January 27 2 minutes ago, Smrtokapa said: Deo sa kakenjem je i meni hajlajt govora. Čovek ima i odličan glas i sjajnu dikciju. Šteta što nisi videla basket, jedan lik je bacao ozbiljno dobre poluhoroge 😀 Ovo odmah na CZ prelazni rok prebacuj 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 27 Share Posted January 27 4 minutes ago, Smrtokapa said: Deo sa kakenjem je i meni hajlajt govora. Čovek ima i odličan glas i sjajnu dikciju. Šteta što nisi videla basket, jedan lik je bacao ozbiljno dobre poluhoroge 😀 Beonegro doso iz Francuske? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted January 27 Share Posted January 27 Naletele sasvim slucajno, a zapravo sasvim sudbinski u, pazi sad, kolonu koja je krenula sa Ceraka 😍 Mi sa jedne strane skole, oni na par stotina metara od Banjicke crkve. Najstarija cerka skapirala sta se desava, ubrzava korak, a ova najmladja naravno negoduje, zastajkuje, buni se nesto i otrca i ostavi me sa njom. Sva srecna, vraca se kod nas, vidi mama vidi mama i spajamo se sa njima tacno kod semafora. Ja naravno, kao prava mama rekoh: upadaj idemo svi zajedno. Kakav osecaj, kakav najez, i njena radost, nesto sto cu zapamtiti za ceo zivot! 5 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted January 27 Share Posted January 27 16 minutes ago, McLeod said: Beonegro doso iz Francuske? Novo pojacanje CZ dolazi iz Francuske, poznat po poluhorogu, povezivali su ga i sa crno-belim taborom. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted January 27 Share Posted January 27 Čuo sam da je bivša razredna odbila blokadu u srednjoj, poslao joj poruku blokada ništa?, dobio informerski odgovor i onda se okliznuo i skotrljao niz nizbrdicu. Mislim da se popilo previše 2 1 1 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 27 Share Posted January 27 Just now, Урош19 said: Čuo sam da je bivša razredna odbila blokadu u srednjoj, poslao joj poruku blokada ništa?, dobio informerski odgovor i onda se okliznuo i skotrljao niz nizbrdicu. Mislim da se popilo previše Ipak si zavrsio na betonu. :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted January 27 Share Posted January 27 2 minutes ago, Урош19 said: Čuo sam da je bivša razredna odbila blokadu u srednjoj, poslao joj poruku blokada ništa?, dobio informerski odgovor i onda se okliznuo i skotrljao niz nizbrdicu. Mislim da se popilo previše Srecne ti rane junace. Nisi ti dzaba autokomandos. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted January 27 Share Posted January 27 1 minute ago, Урош19 said: onda se okliznuo i skotrljao niz nizbrdicu. Mislim da se popilo previše Može čovek da popije litru ili dve, ali ja sam preterao popio sam sve. Nazad više ne mogu, napred nemam kud, kotrljam se niz nizbrdicu misle da sam lud. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted January 27 Share Posted January 27 2 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted January 27 Share Posted January 27 55 minutes ago, Chaos Is Me said: Ja tek krećem na (polu)noćnu stražu. Ponesi hrane i pica, ovaj Uros pojeo i popio sve 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 27 Share Posted January 27 4 minutes ago, Clash said: 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 27 Share Posted January 27 7 minutes ago, Clash said: And the Oscar goes to... Uguših se 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts