ters Posted June 19 Share Posted June 19 Opet svi u svijetu protiv Srba - Putin ljubi i grli Koreanca, a izmakao se Miloradu Dodiku. Nema veze Milorade, US Treasury misli na tebe i na tvoje poslove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted June 19 Share Posted June 19 (edited) Ove godine mi golovi koje Madjarima daju fudbaleri koji su djeca imigranata u Svajcarsku i Njemacku pruzaju poseban uzitak - podsjeca na Jesse Owens momente... Pa i onda kada neki od tih fudbalera kao Gundogan podrzavaju nekog drugog diktatora... Edited June 19 by ters 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted June 20 Share Posted June 20 (edited) Zasto UEFA i FIFA jednom zauvijek ne rastjeraju navijacka govna i zabrane im prisustvovanje na svim utakmicama u Evropi. Samo krenu po spisku kreditnih kartica kojima su platili karte za utakmicu Albanija-Hrvatska u svakom dijelu stadiona iz kojeg su se oglasavali. Edited June 20 by ters 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 20 Share Posted June 20 https://x.com/borhesbg/status/1803459320211775925?t=-Z9xourJFTgkjr-2bZ_udQ&s=19 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted June 21 Share Posted June 21 Ostavcu ovo ovde I dodati malu digresiju: ja ovo očekujem već 2050. https://forbes.n1info.rs/biznis/pogled-na-zapadni-balkan-iz-2089-godine-trziste-rada-nikada-ne-gresi/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Hoksteter Posted June 22 Share Posted June 22 Kako su se oni kao društvo odnosili prema životu, tako se život poneo prema tom društvu. Oni koji su opsednuti mrtvacima i smrću, pa su zbog toga zaboravili na život i na žive, nije ni trebalo drugačije da prođu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 22 Share Posted June 22 Kad on naredi struji.... možda Bibi struji 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 22 Share Posted June 22 Sreca nasa pa nije nasu liniju kacilo to. Inace... Ali kolika radost rezimskih medija i ljudi...To nasladjivanje i pritom velicanje naseg Vucka. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted June 22 Share Posted June 22 Severna Korejo, ti li si? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted June 22 Share Posted June 22 Sta bi region dao samo da ima samo neki mali, najmanji delic Vucica....zato je srbija onaj bogati tigar jer ga ima celog. (btw, subotom radim za rezimlije) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted June 22 Share Posted June 22 9 minutes ago, Mama_mia said: Sta bi region dao samo da ima samo neki mali, najmanji delic Vucica....zato je srbija onaj bogati tigar jer ga ima celog. Slažem se potpuno, mislim da bismo mogli dosta da se obogatimo kad bismo ga izvezli. Vidim sada na vremenskoj prognozi da je Bog-Faraon naredio i zahlađenje za sutra, možda bude i nekih padavina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 22 Share Posted June 22 15 minutes ago, JohnnyDragon said: Severna Korejo, ti li si? Ne računa se dok ne dobije na poklin Aurus (Čajku )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted June 22 Share Posted June 22 Plači sirotiljo! Miki, hugo the big boss of Krstača, kaže nema jeftinjola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 22 Share Posted June 22 CIA Doca iz Niš "ogrebao se od Amera" za još jedan aparat u vrednosti od 200 000 € i to nije sve. Hitno pronaći sponzora da pozlati ona slova na niškog Kardiohirurgiji što se zahvaljuje američkoj vojsci...makar DJ Vučićević precrko od muke..... 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 23 Share Posted June 23 Na pamet mi pade pesma od Jappe iz 80-tih...Majmun radi, što majmun vidi ....naravno, naslov pesme, pre svega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selina Posted June 23 Share Posted June 23 (edited) 6 minutes ago, Selina said: У по бурне црне ноћи Феруз-паша из сна скочи. Жижак дркће, к'о да чита страву санка с бледа лица. Феруз-паша каду пита: Камо кључи од тамница?... Три године како труну - ох, хајдучки пеп'о клети! Па још ни сад мира нема, - у сан дође да ми прети! 6 minutes ago, Selina said: Dacic i misica iz Zitoradje koja kaze da je u diplomatiji i da je on njen sef: Velika prašina u javnosti se podigla nakon što je misica Javorka Ramić (20) iz Žitorađe, tokom gostovanja kod Jovane Jeremić ispričala da je završila saobraćajnu školu, da vozi kamion, i da kao student jednog privatnog fakulteta radi u Ministarstvu spoljnih poslova, te je pozdravila svog “šefa” Ivicu Dačića. Tim povodom juče se oglasio i sam Dačić, navodeći da se misica nespretno izrazil https://www.danas.rs/vesti/drustvo/dacic-misica-msp-zitoradja/ Edited June 23 by Selina Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 24 Share Posted June 24 https://x.com/BNONews/status/1805140067876225223?t=-G-jjPok2t8o8xUdFxgVzg&s=19 Kako li ce tek kod nas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 24 Share Posted June 24 9 minutes ago, berti said: https://x.com/BNONews/status/1805140067876225223?t=-G-jjPok2t8o8xUdFxgVzg&s=19 Kako li ce tek kod nas... Ali zaradićemo...tih nekoliko bi vrv poginulo u nekoj saibraćajnoj nesreći i sl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted June 24 Share Posted June 24 On 6/23/2024 at 11:10 AM, Constantin said: Na pamet mi pade pesma od Jappe iz 80-tih...Majmun radi, što majmun vidi ....naravno, naslov pesme, pre svega. Svi oni imaju trenere javnog govora i jedna od preporuka je da položaj ruku bude ovakav. Spojene ruke iznad kukova kao znak samopouzdanja i autoriteta. Znam jer sam prošao kroz isto. Samo što su oni još pre 7-8 godina angažovali neke Izraelce a ja za trenere imao glumce sa FDU. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted June 25 Share Posted June 25 19 hours ago, Мџе said: Svi oni imaju trenere javnog govora i jedna od preporuka je da položaj ruku bude ovakav. Spojene ruke ................................... Drze ruke kao da su u crkvi na parastosu...sto znaci da im je Porfirije trener javnog govora.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted June 25 Share Posted June 25 Kako svima slučajno ispadaju kontaktna sočiva non-stop, to je čudo jedno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted June 25 Share Posted June 25 ne nosim sociva, ali kanda mi trebaju... sta treba da vidim ovde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted June 25 Share Posted June 25 Pa sta, klanjaju ljudi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted June 25 Share Posted June 25 Metanija je normalna u Pravoslavlju. Ne praktikuje se često ali sam je video nekoliko puta tokom bogosluženja u crkvi cara Konstantina i carice Jelene u Nišu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 25 Share Posted June 25 Metanija bas i nije bila obicaj do pojave ovih novokomponovanih vernika. Ovo sada je prevazislo svaku meru. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts