Jump to content

Recommended Posts

Posted
11 minutes ago, Constantin said:

Nema, a twitt je od pre dva dana..otišao, ko će ga nadje. Čekamo da vidimo....

To sam i ja vidio, ali je neko pisao da je otisao u Njemacku i da nije istina.

Posted
6 hours ago, ters said:

Čudno....baš kad je neko rekao da mu je promenjen lični opis, on otišao za Nemačku...a s druge strane, baš bi bilo bolesno da neko iskoristi eventualni put u inostranstvo, i izmisli tako nešto...

Posted
On 4/20/2024 at 6:35 PM, Koca Popovic said:

@Drug Crni  ... Trebas da gledas stvari i sa svjetle strane.

To govori 

On 4/20/2024 at 10:57 PM, Koca Popovic said:

Norveska.

iz tebe :classic_smile:

Mi smo ovde 35 godina u vrtešci ludila s pauzom od par godina u kojima se, dok smo gledali u svetlu stranu stvari i života, samo odradio remont i apgrejd iste, vrteške, i sad može da fura beskonačno...

Ne, više ne vidimo svetlu stranu, jbg. Samo u prekratkim trenucima, koje sve manje pamtimo.

Vrteška fura prebrzo.

• Like 1
  • Tuzno 1
Posted
7 hours ago, ters said:

Pretpostavio sam. Svaka budala može da lupeta po tom Tnjiteru, a šteta je što se čitaoci pecaju na to. Hajde da je to rekao neko sa imenom i prezimenom, neka poznata ličnost i slično, ali anonimni Pera koji piskara gluposti dok češa m*da je možda zabavan u kafani, ali samo ako je ekipa dovoljno pijana.

Posted (edited)
11 hours ago, 033zero330 said:

:lol_2:

Treba gledati sa pozitivne strane - Vucic se danas susreo sa predstavnikom Malte, ostaje jos da se sretne sa prestavnicima drugih 119 drzava....

Edited by ters
Posted
41 minutes ago, Don Dusko said:

Normalno nasi mediji o ovome cute. ;D

Vekovni neprijatelji Srba Maltezani ponovo pokusavaju da ponize Srbiju ali najveci srpski sin nije hteo to da dozvoli i odbrusio im je da je GRMELO u sali!!!! Bez foto video verujte na rec

• Thanks 3
Posted
4 minutes ago, Constantin said:

Ja i Zoki smo veliki prijatelji i zajedno smo bili u FK Radnički i perfektno saradjivali...

Mi smo i prijatelji i kumovi. Mali je niški svet...

• Like 1
Posted

juce sam se zadesio ispred TVa u toku drugog dnevnika...
voditeljka najavljuje hitno uzivo ukljucenje u zgradu UN "gde ce predsednik AV drzati govor pred stalnim clanicama UN"...

...kad ono cicvu u portretnom kadru, jedva se vide dve sprske zastave i beli zid tik iza njegovih ledja. Nijedan zvuk se nije cuo osim njegovog glasa, nijedan kadar, osim njega u vrlo uskom kadru, nijedno testiranje mikrofona, aplauz, negodovanje...

jbs mi mater ako nije bio potpuno sam u nekoj kotlarnici, maloj konferencijskog sali koja je tada bila prazna, samo on i kamerman.

Posted
2 hours ago, RatzenStadt said:

jbs mi mater ako nije bio potpuno sam u nekoj kotlarnici, maloj konferencijskog sali koja je tada bila prazna, samo on i kamerman.

Bio je u "glavnoj" sali.

I nije bilo skoro nikoga. Kao sto obicno i nema nikoga maltene ko god da govori o bilo cemu. Samo za "main event" svakog zasedanja je sala manje vise puna.

UN je izgubila svoju svrhu, bukvalno ih treba ukinuti i osnovati novu organizaciju na drugacijim osnovama.

• Like 1
Posted
19 minutes ago, McLeod said:

Bio je u "glavnoj" sali.

I nije bilo skoro nikoga. Kao sto obicno i nema nikoga maltene ko god da govori o bilo cemu. Samo za "main event" svakog zasedanja je sala manje vise puna.

Kakva bre glavna sala...što kaže Rac, neka kotlarnica, neka puno manja prostorija,,,ko zna, možda je i neki hodnik, deo hodnika.

19 minutes ago, McLeod said:

UN je izgubila svoju svrhu, bukvalno ih treba ukinuti i osnovati novu organizaciju na drugacijim osnovama.

Kako npr. ?

Posted
5 hours ago, McLeod said:

Vekovni neprijatelji Srba Maltezani ponovo pokusavaju da ponize Srbiju ali najveci srpski sin nije hteo to da dozvoli i odbrusio im je da je GRMELO u sali!!!! Bez foto video verujte na rec

Neka se spremi lujkača Jeremić..sledi 7 sati uživo programa..

Posted
59 minutes ago, Constantin said:

Kakva bre glavna sala...što kaže Rac, neka kotlarnica, neka puno manja prostorija,,,ko zna, možda je i neki hodnik, deo hodnika.

Kako npr. ?

To ti je vezano sa ovom Maltezankom, ona predsedava, jos par ljudi u sali.

Na primer nesto sto odgovara malo vise danasnjem stanju u svetu, posto ovo oslikava pat poziciju za vreme hladnog rata. Zapad treba da ima dominantnu poziciju ili UN ne treba da postoji. Zbog ruskog i kineskog prava veta UN i nema nikakvu ulogu u svetu danas, verovatno bi bilo drugacije da to ne postoji.