goldberg bcd Posted 18 hours ago Author Posted 18 hours ago Ferrell i sledece sezone u Buducnosti Quote Biće sigurno promjena u igračkom kadru KK Budućnost Voli, ali je poznato da Jogi Ferel ostaje u plavom dresu. Amerikanac je produžio ugovor, pa će i treću sezonu zaredom biti član aktuelnog vicešampiona AdmiralBet ABA lige. Ovi zaista ne zasluzuju da im se da ni milion, a kamoli da im se povecava budzet. Za sta, za ovakve "igramo na sigurno" ugovore? Igracu koji je rupa u odbrani, koji u napadu doprinosi samo ako carini loptu, koji i nece imati motiva da nesto radi na sebi sa 32 godine? Cim je njima prosla sezone u EC "uspesna", jasno je da ce se sve nastaviti po starom. Dovesce jos cetvorku koja nije suter, peticu koja nije nista posebno (Williams, produzenje Reeda, Jones, Azubuike, Omic, sve igraci koji ne prave razliku u EC), pleja koji je nizak kao i Ferrell i to ce biti to. Ako ih ne zanima sve da nesto naprave u EC, ne treba ni da ucestvuju u tom takmicenju. Nego ce opet biti isto, najbolji ce biti razni Turci koji imaju 6-7 igraca koji nesto vrede + Turci koji su tu da klupa ne bude prazna, naravno Hapoel, a Buducnost ce sa tim milionima da se muci da dobije neki Ulm, Bourg ili Manresu.
qqruz Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Čuo sam info i provjerio na sajt izgleda da je tačna. Budućnost nema ni jednu kladionicu kao sponzora. Navodno, Bokan strongly protiv toga. Ako je tako, makar igrala neki najlijeviji FIBA kup i borila se za opstanak u ABA, za mene je Budućnost najbolja! 1
Nemam_ti_kad Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Bila je ponuda valjda neke velike kladionice prije par godina odbijena
Problem sa licnim greskama Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 12 hours ago, qqruz said: Čuo sam info i provjerio na sajt izgleda da je tačna. Budućnost nema ni jednu kladionicu kao sponzora. Navodno, Bokan strongly protiv toga. Ako je tako, makar igrala neki najlijeviji FIBA kup i borila se za opstanak u ABA, za mene je Budućnost najbolja! Pošten čovek taj Bokan.
Recommended Posts