Jump to content

KK Budućnost


bergkamp bcd

Recommended Posts

5 hours ago, Brat od Korneta said:

 

Rasid je odlican igrac za nivo Evrokupa, ni blizu prosecan za to takmicenje. Cak u par najboljih na svojoj poziciji u tom takmicenju sa vrhunskih 18.2 poena po mecu uz 38% za 3 i imao je 4.1 asistenciju a primarno je sg. Odlicno pojacanje za Buducnost. Jedino sto se postavlja pitanje je to poslednje sto si napisao kako ce se uklopiti na terenu sa Jogijem/Vrajtom posto ce uvek igrati u paru sa jednim od njih. 

Placenicke beze hulje - ide Rasid bez kosulje

:classic_biggrin:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Ispratio sam neke meceve i solidno je to izgledalo.

 

Osovina Yogi - Wright - Magee - Slavkovic - Tanaskovic - Kamenjas je i dalje tu (+ kapiten Ilic), Dreznjak je takodje jos jedan Zakeljev vojnik, a Jovanovic mnogo bolje resenje od ex kapitena koji je izgleda davno digao ruke od kosarke i neke bolje karijere (ako nista drugo, barem bi naucio da sutira kako treba).

 

Sve ce zavisiti kako ce se uklopiti Sulaimon, Morgan i Azubuike. Rasheed je dobar skorer, ali treba naci dovoljno suteva i za njega i za Ferrella. Morgan deluje kao neko lagano krilo, ali ima sut sto je napredak na poziciji 4 u odnosu na kamenjare Makondoua, O'Briena i Kuridzu. Ovaj novi centar deluje nezgrapno, morace on mnogo bolje.

 

Kako ce teci nova sezona mocice vec da se vidi u prva dva kola EC - gostovanje Besiktasu (koji je po meni slabiji od Bascesehira) i GC kod kuce. Dva poraza vec mogu da najave staru dobru Buducnost koja je tu da trosi velika sredstva samo da bi vodila imaginarnu borbu za 3. mesto u ABA ligi.

 

Sto se pomenute ABA lige tice, sutra ce to biti laksi trening, a prava iskusenja se ocekuju vec od 3. kola do 6. kola (gostovanja Cedeviti, Igokei i Zadru, docekuje se Crvena zvezda). Posle toga ide mnogo laksi raspored.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...