wwww Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 ima jos jedno resenje: da daju WC Endiju. 1 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted November 17, 2021 Author Share Posted November 17, 2021 Kako si se samo setila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 33 minutes ago, wwww said: ima jos jedno resenje: da daju WC Endiju. Da je London, postojala bi ozbiljna sansa Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 59 minutes ago, wwww said: dosli ljudi da planinare u Italiji, Norveska i tenis, kao Kraljevic Marko i ping pong ....................... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 Tu su Alpi relativno blizu, mada sam se ja iznenadila što u Torinu nema snega zimi, nekako sam to očekivala tamo gore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 As soon as he arrived in Turin, Karatsev immediately jumped on the Pala Alpitour during the break of the evening session. He then continued training on the adjacent pitch. His arrival at the #NittoATPFinals doesn't seem like a formality. Will he replace Hurkacz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 Odlična prilika za njega, a i lepe pare ako bude igrao. Ne znam ako samo ostane da čeka i ne zameni Hurkača, ima li pravo na novčanu nadoknadu za zamene, pošto su predviđena samo dvojica. Doduše verujem da ni to nisu pare kao nekad što su bile, kao i za ostale turnire. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 jos jedan Britanac ne-Murray ima dobar nastup u Torinu. Dzejmi izgubio oba meca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 Nadam se da će Britanac da izgubi, pa da gledamo jedan dobar meč za SF između Rubljova i i Ruda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 E moj Norrie... Izdao si i Commonwealth, i Ameriku, i TCU Horned Frogse Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 18, 2021 Share Posted November 18, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 18, 2021 Share Posted November 18, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 18, 2021 Share Posted November 18, 2021 Two words from Craig Boynton, Hubert # Hurkacz's coach, before the game with Zwierew: "Hubi is ready to play 100%. No training yesterday, it's nothing extraordinary. We've done this more than once. It's ok." And finally a big smile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 18, 2021 Share Posted November 18, 2021 Jasno mi je zasto su stavili Sinera uvece, ali sa takmicarske strane, to je izuzetno glup potez. Zverev unistava Hurkaca, tako da vecerasnji mec nista ne odlucuje, bolje da su stavili obrnuto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted November 18, 2021 Share Posted November 18, 2021 Hurkacz dosao da statira. Kakav pocetak.🤐 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 18, 2021 Share Posted November 18, 2021 Na poslu sam pa ne znam je li puna sala, ali verujem da bi i uveče dosta ljudi došlo da gleda Zvereva i Hurkača, a da je Siner stavljen u ovaj termin možda bi privukli i sad više publike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 18, 2021 Share Posted November 18, 2021 Zverev je obezbedio duel sa Novakom u polufinalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted November 18, 2021 Share Posted November 18, 2021 Novi big3 je Novak, Meda i Sasha - nek potraje nekih pet godina pa cemo da vidimo sledece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 18, 2021 Share Posted November 18, 2021 7 minutes ago, ciao said: Novi big3 je Novak, Meda i Sasha - nek potraje nekih pet godina pa cemo da vidimo sledece a Cicinjo Ili je Cicinjo novi Endi, nesvrstan Novak će u penziju sa njima, s obzirom na kom je nivou Novak i koliko generalno voli tenis i da bude u centru pažnje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 18, 2021 Share Posted November 18, 2021 13 minutes ago, Dracarys said: a Cicinjo Ili je Cicinjo novi Endi, nesvrstan Novak će u penziju sa njima, s obzirom na kom je nivou Novak i koliko generalno voli tenis i da bude u centru pažnje. Ti mislis da ce Djokovic igrati jos 10 godina? Ili mislis da ce ovi igrati jos maksimalno 5? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 18, 2021 Share Posted November 18, 2021 1 minute ago, Boxy said: Ti mislis da ce Djokovic igrati jos 10 godina? Ili mislis da ce ovi igrati jos maksimalno 5? Dobro, možda će Novak par godina ranije pre njih ići u penziju, ali ja sam vrlo optimističan po pitanju trajanja njegove karijere. Poznajući Novaka, a i sam je rekao da posle završetka karijere bi ostao u tenisu kao trener, mislim da bi mogao par godina i u četrdesetim da igra, naravno sve zavisi od povreda, jer se na to jako teško utiče. Recimo da Novak igra do 42-e, tada će Medvedev imati 33, Zverev 32, a Cicipas 31. Vidiš Federera, posle silnih problema sa povredama, on želi da se vrati i igra tenis, jer veruje u sebe da može, a sledeće godine puni koliko? Tu je i faktor novca od sponzora, a malo ko je alergičan na novac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted November 18, 2021 Share Posted November 18, 2021 23 minutes ago, Dracarys said: a Cicinjo Ili je Cicinjo novi Endi, nesvrstan Novak će u penziju sa njima, s obzirom na kom je nivou Novak i koliko generalno voli tenis i da bude u centru pažnje. Nesto mi je Cicinjo sumnjiv po pitanju konstantnosti, videcemo. I na Tima smo racunali, mozda se ustabilise Tim i to je moguce. Po meni Medi ce kroz pet godina da dosadi, on je pricao kako mnogo voli Safin-a, a inace obozava brza kola i slicno tako da mislim da ce Medi da dosadi kroz pet, otprilike kada i Novaku. Sasha mi nekako izgleda stabilan u svakom pogledu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 18, 2021 Share Posted November 18, 2021 3 minutes ago, Dracarys said: Dobro, možda će Novak par godina ranije pre njih ići u penziju, ali ja sam vrlo optimističan po pitanju trajanja njegove karijere. Poznajući Novaka, a i sam je rekao da posle završetka karijere bi ostao u tenisu kao trener, mislim da bi mogao par godina i u četrdesetim da igra, naravno sve zavisi od povreda, jer se na to jako teško utiče. Recimo da Novak igra do 42-e, tada će Medvedev imati 33, Zverev 32, a Cicipas 31. Vidiš Federera, posle silnih problema sa povredama, on želi da se vrati i igra tenis, jer veruje u sebe da može, a sledeće godine puni koliko? Tu je i faktor novca od sponzora, a malo ko je alergičan na novac. Do 42.? Daj i meni malo te droge Federer ozbiljan tenis nije igrao 2.5 godine, ako mislis da ce Djokovic tako da "igra", onda je mogice da igra i do 50. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts