Darth Steva Posted June 5, 2022 Share Posted June 5, 2022 Obrnuo Rafa igricu, nema sta… samo na jednom GS je dostigao “nedostizni” rekord Samprasa IMO, najvece sportsko dostignuce ikada… mada ima i Joey Chestnut 14 titula u Njukorku i napada 15 ove godine 😄 Danas je jedino falilo da na kraju govora, dok se zahvaljivao publici, samo dodao i “Ne postoji bolje mesto i prilika da odigram svoj poslednji mec u karijeri… merci beaucoup” *mic drop i da ode u penziju na najlegendarniji nacin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 B92: Nadal čeka prvo dete: Trudna Marija, sa kojom je teniser u ljubavi već 17 godina http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2022&mm=06&dd=15&nav_id=2171413 Nize uspjehe👍💪 da se rodi zivo i zdravo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 Jel pod bolovima pravio Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 Komentari na B92 nisu razocarali. Pravi srbski, domacinski. 😄 Doduse, u zavisnosti sta je sve isprimao, to svakako utice na broj ''progresivno pokretljivih'', svaka cast da je uspeo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 On 6/15/2022 at 11:33 AM, Miki28 said: B92: Nadal čeka prvo dete: Trudna Marija, sa kojom je teniser u ljubavi već 17 godina http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2022&mm=06&dd=15&nav_id=2171413 Nize uspjehe👍💪 da se rodi zivo i zdravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 2003-2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Quote TennisBuzz @TennisBuzz · 3h Rafael Nadal says he was close to retiring from tennis just two weeks ago but he 'no longer feels that way.' https://tennisbuzz.net/rafael-nadal-close-retirement-just-days-before-wimbledon/?feed_id=298&_unique_id=62bea1a01d596 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 (edited) Shvatio je valjda da se zaleteo s onom pričom o poslednjem travnatom turniru https://www.tennis.com/news/articles/stat-of-the-day-nadal-passes-navratilova-for-fourth-most-grand-slam-wins Edited July 1, 2022 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 On 6/15/2022 at 2:36 PM, Helena said: Jel pod bolovima pravio Ja imam cak teoriju da nije njegovo, al bumo videli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 55 minutes ago, Losmi17 said: Ja imam cak teoriju da nije njegovo, al bumo videli. Odlicna teorija Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 5, 2022 Share Posted July 5, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 5, 2022 Share Posted July 5, 2022 14 hours ago, delgado said: Odlicna teorija Hvala kolega. Prica se svasta po teniskim kuloarima o tome. Kako sad odjednom ciska trudna, usred silnih intervencija i cuda na stopalu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 5, 2022 Share Posted July 5, 2022 Deluje da ti poznavanje anatomije nije jača strana Aman bre, povuci negde granicu. Šta bi s onim "samo činjenice na ovom profilu"? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 5, 2022 Share Posted July 5, 2022 Znas ti na sta sam ja mislio 😂 Ako je vama u redu da lik jedne nedelje sepa i ne oslanja se na nogu a druge trci 15 sati, onda zalim slucaj. Covek sad vec otvoreno laze i maze, cak i botovski mediji i po koji lekar/sportista daju oprecne izjave. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 5, 2022 Share Posted July 5, 2022 Nije u tome stvar, mada je pitanje koliko je u redu da se takvi postovi štancuju na fan temi, ima gomila drugih tema gde se piše i o dopingu i o licemerju i sve ostale varijacije na temu. Ali fino bi bilo da ostanemo u nekim minimalnim granicama dobrog ukusa na ovom pdfu i da preskočimo uvlačenje ostatka Nadalove familije koja nije Toni u sopstvene frustracije. Da se ovako nešto piše na Novakovoj temi, digao bi se džumbus u roku od odmah. Ne valja se toliko nervirati oko sporta, nije zdravo. Kamo sreće da nemamo većih problema u svetu danas od toga ko će završiti sa najviše slemova Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 5, 2022 Share Posted July 5, 2022 9 minutes ago, alcesta said: uvlačenje ostatka Nadalove Dalje me strah bilo čitati 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 5, 2022 Share Posted July 5, 2022 18 minutes ago, alcesta said: Nije u tome stvar, mada je pitanje koliko je u redu da se takvi postovi štancuju na fan temi, ima gomila drugih tema gde se piše i o dopingu i o licemerju i sve ostale varijacije na temu. Ali fino bi bilo da ostanemo u nekim minimalnim granicama dobrog ukusa na ovom pdfu i da preskočimo uvlačenje ostatka Nadalove familije koja nije Toni u sopstvene frustracije. Da se ovako nešto piše na Novakovoj temi, digao bi se džumbus u roku od odmah. Ne valja se toliko nervirati oko sporta, nije zdravo. Kamo sreće da nemamo većih problema u svetu danas od toga ko će završiti sa najviše slemova Jel ti to meni delis dijagnoze? Drugo, ja nemam nista protiv pisanja o novaku na razlicite nacine. Evo vidim da ga neki oslovljavaju sns botom pa nisam skakao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 5, 2022 Share Posted July 5, 2022 Pa ja imam štošta protiv pisanja o bilo kome na "različite" načine, ali očigledno to neće ništa promeniti u široj slici, samo sam mislila da si ti neko kome ima smisla to reći jer znam da nisi došao da troluješ. Žao mi je ako izgleda kao da delim dijagnoze ali ne znam kako drukčije da nazovem ovu generalnu atmosferu na forumu u zadnjih mesec dana, bez obzira što se sa dosta stavova slažem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 5, 2022 Share Posted July 5, 2022 I ja se slazem da jesam preterao. Ali ja pisem na ovom pdfu tek poslednja 2 dana. Nisam stigao ni da citam sta se pisalo poslednjih mesec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 5, 2022 Share Posted July 5, 2022 Eto, glavno da smo se razumeli. Možda je trebalo i ja da napravim još dužu pauzu od foruma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 cestitke i losmiju 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 (edited) GOAT. Samo su ga povrede sprijecile da vise neko pomisli da moze i prici njemu alii pored svega toga, naosvajao se svega i opet GOAT. Respect za Federera i Djokovica ali Rafa je Rafa. Steta za ovaj W ali bice ubrzo US Open, treba se oporaviti i odmoriti. Da se uzme i 23 GS titula. Edited July 10, 2022 by Miki28 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Naš genetičar - teoretičar @Losmi17 će nas napustiti na neko vreme kako bi se posvetio naučno-istraživačkom radu na svojoj teoriji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Quote https://t.co/dLUTiMVu7d Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Quote Nadal: "The last few weeks have been tough. Now I just want to go home, I have more important things to care about than tennis. I have to fix a major thing like having my first son." 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts