Jump to content

gggggggg

Recommended Posts

1 minute ago, delgado said:

RW-ranjeni Nunn-Reaves... imacemo najgori backcourt u ligi..

Nisi mi odgovorio za ovo gore oko toga da smo taoci Russa? 

Jel on nekom prislonio pistolj na glavu da ga dovedu u trejdu? Jel on nekom drzi pistolj na glavu da ga ne trejduju? 

Decko radi svoj posao, uziva u zivotu.

Zamisli bezobraznika, uzeo PO. 

• Like 2

Pa ja citam kao nije bilo dobrih ponuda za Westbricka ? Ne postoji losa ponuda za Vestbruka. Ocigledno nije bilo nijedne ponude 

Opet cu citati kako King pumpa statse i Russ ne moze da dodje do izrazaja. I kako jbg, Kinga stigle godine, nije to to, ne moze do plejina. 
Videsmo na primeru Jokica i repke da igrac moze bude vrhunski i igra konstantno vrhunski i opet ispadne, jer - team. 

19 minutes ago, delgado said:

Pa ja citam kao nije bilo dobrih ponuda za Westbricka ? Ne postoji losa ponuda za Vestbruka. Ocigledno nije bilo nijedne ponude 

skoro sam siguran da su uz westbrooka trazili oba pika runde i da to lakersi (s pravom imo) nisu prihvatili.

4 hours ago, delgado said:

Opet cu citati kako King pumpa statse i Russ ne moze da dodje do izrazaja. I kako jbg, Kinga stigle godine, nije to to, ne moze do plejina. 
Videsmo na primeru Jokica i repke da igrac moze bude vrhunski i igra konstantno vrhunski i opet ispadne, jer - team. 

Pa i nije. Sad sto ti ocekujes Kyrie jbg, nismo ti ni ja a ni Wbrk krivi. 

Buddy i Turner za onu cijenu koja se pominje, presmijesno. 1 ok igrac i jedna kesetina od igraca koja provede pola sezone povrijedjena. 

Conley Jr? Olupina na ogromnom dvogodisnjem ugovoru.

Edited by Miki28
typo

3 minutes ago, delgado said:

Dennis Schroder’s daughter was wearing a Lakers jersey during EuroBasket.

Je l ovo nije lazna vest ? 

Nemam pojma. Imajuci u vidu da je igrao za Lejkerse pa onda za Boston, vidio je iz prve ruke koja fransiza je no1 pa nije ni cudo da hoce da se vrati u tu no1 fransizu. 

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...