ćušpajz Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 2 minutes ago, Miki28 said: Znamo svi koga oni hoce ali no, no. Taj je nedostupan. uzeo bih 10ak igrača pre davisa (ne računam one nedostupne superstarove iznad) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 5 minutes ago, Zvezdinho said: Centri danas u NBA moraju da znaju i za 3p da pripale, Ejton je i bez 3p dosta limitiran u napadu. nice to have, ali ne moraju sad sam na brzinu prosao kroz listu 30 startnih centara za proslu sezonu i hajde da kazemo da mozda 10 moze da pripali..od cega 6-7 da kazes da su dobri u tome Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 ayton ima solidno meku ruku, ne bi se začudio da i tricu uvede u repertoar za koju sezonu 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 5 minutes ago, uini said: uzeo bih 10ak igrača pre davisa (ne računam one nedostupne superstarove iznad) Pucaj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 1 hour ago, Miki28 said: Drzi se @freethrow Da li je moguće? Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Čestitke @DameTime. Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Hoce GSW da resi ugovore Wiginsa i Pula,i Lunija da potpisu,mada pitanje je sta ce tu biti. Vreme je da Mudi i Kaminga dobiju priliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 3 minutes ago, DameTime said: Da li je moguće? Dobar potpis. Hteo sam ga u Nuggetsima ali eto 😔 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 1, 2022 Author Share Posted July 1, 2022 sta ce poole traziti nakon ovog simonsovog ugovora 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Očekujem Sacramento Kings sign Stephen Curry to a multiyear deal, details not disclosed. Lejkob ne odgovara na pozive, Gruber nije u gradu. FML. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 5 minutes ago, Miki28 said: Pucaj? pa te neke druge igrače, kao jaylen brown, prosto zato što mi ne vredi sav davisov talenat kada je stalno skršen a i drive za grejtnes mu je diskutabilan edwards pre svih (ne bi ga dali), middleton, jrue, towns, george, deaaron fox, ayton, lamelo, trae Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Najbolje da sruše Čejs Centar i da naprave aerodrom ili parking, ali otvorenog tipa pošto neće biti nikoga da sprečava ulaz. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 2 minutes ago, uini said: pa te neke druge igrače, kao jaylen brown, prosto zato što mi ne vredi sav davisov talenat kada je stalno skršen a i drive za grejtnes mu je diskutabilan edwards pre svih (ne bi ga dali), middleton, jrue, towns, george, deaaron fox, ayton, lamelo, trae Netsi traze Allstar return. Znaci ne pricamo Jaylen Brown, White, pikovi i picke materine za KD nego Brown-KD? Ti bi dao KD za Edwardsa, Lamela, Younga i ove sto si naveo? Lejkersi mogu da dovedu i KD i Irvinga ali cijena je previsoka, koju ja ne bih platio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Bolji u odbrani od Smarta, viši od Gobera, brži od Foxa, bolji kucač od Vinsa... Eh. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 @DameTime e ako ti ovi postovi freethrowa ne pokazu sta ste doveli, onda jbg😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Steal Portlanda. GP69 je slobodan strelac i ne sumnjam da ce svoje kvalitete preneti u bilo koji sistem. Realno nema smisla za GS da mu daju ovakav ugovor pogotovu sto sa njihovim porezom sve ide x3. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Dva omiljena fantasy prašinara u jednoj ekipi... sledece sezone(TM) fen PTB Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 9 minutes ago, Miki28 said: Netsi traze Allstar return. Znaci ne pricamo Jaylen Brown, White, pikovi i picke materine za KD nego Brown-KD? Ti bi dao KD za Edwardsa, Lamela, Younga i ove sto si naveo? dao bih duranta pre za njih nego za davisa. šta vredi što je top5 igrača u ligi kada je toliko povređen a i kada igra, svi su u strahu da se ne povredi u svakom drugom duelu ili nekoj poteri za loptom dao bih bez razmišljanja duranta za edwardsa ili moranta (prvi mi se dopada, drugi nije moja šolja čaja) ali sam ubeđen da minny i memphis to ne bi uradili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Kida Portland cele off sezone, bas sve su doveli sto im treba. Ne bi me zacudilo da i KD bas tamo predje na kraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 2 minutes ago, uini said: dao bih bez razmišljanja duranta za edwardsa ili moranta (prvi mi se dopada, drugi nije moja šolja čaja) ali sam ubeđen da minny i memphis to ne bi uradili Naravno da ne bi jer dovodjenje KD za sobom povlaci da napadas titulu, da treba ulagati u ekipu a to su neke stvari koje te fransize nisu spremne platiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Just now, Miki28 said: Naravno da ne bi jer dovodjenje KD za sobom povlaci da napadas titulu, da treba ulagati u ekipu a to su neke stvari koje te fransize nisu spremne platiti. nije samo napad na titulu. edwards i morant su nova generacija, tj savremenici sadašnje publike. durant je za njih neki čudni veteran koji nema devojku i druži se sa irvingom. za par sezona će njih dvojica da budu neki od glavnih igrača lige a kevin borderline penzos naravno da bi bilo logično dobiti superstara u zamenu za duranta. međutim, ako je davis jedan od retkih dostupnih (kad bi bio), ja bih išao stepenicu niže niko ne želi da gleda prvu zbezdu u civilu ili na korak od toga 5 minutes ago, Magia said: Kida Portland cele off sezone, bas sve su doveli sto im treba. Ne bi me zacudilo da i KD bas tamo predje na kraju. moraće da radi neki od tvojih patentiranih trejd proposala za tako nešto (izvini, ne mogu da se szdržim) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 6 minutes ago, uini said: čudni veteran koji nema devojku i druži se sa irvingom 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 (edited) 9 minutes ago, uini said: nije samo napad na titulu. edwards i morant su nova generacija, tj savremenici sadašnje publike. durant je za njih neki čudni veteran koji nema devojku i druži se sa irvingom. za par sezona će njih dvojica da budu neki od glavnih igrača lige a kevin borderline penzos naravno da bi bilo logično dobiti superstara u zamenu za duranta. međutim, ako je davis jedan od retkih dostupnih (kad bi bio), ja bih išao stepenicu niže niko ne želi da gleda prvu zbezdu u civilu ili na korak od toga KD je i za predjasnju, sadasnju i buducu publiku Kevin Durant, jedan od najboljih igraca svih vremena, cheat code. Minesota je imala KG, imala je kasnije Love-a, evo KAT je tu, stigao je bio i Jimmy. Mislim da je ta publika napacena i zeli da gleda svoju ekipu u plejofu i u borbi za titulu a ne da gleda kako Edwards prikucava i dal je to kucanje no1 u top 10 poteza veceri, nedelje, mjeseca. Mnogi veliki talenti su se izgubili u Minesoti, sam kazes da imaju problema da dovedu FA jer nisu veliko trziste. Otvori ti se sansa da dovedes jednog od najboljih svih vremena i reci ces, ne, imamo Edwardsa? Mislim, znam da ce reci ne jer razmisljaju da ne odu u luxury tax, da bude neke zarade jer nemaju mooda da razmisljaju BIG. Titula se u danasnjoj kosarci ne osvaja bez debelog placanja. Ja, na zalost, je nesreca koja ceka da sw dogodi. Evo JJJ opet operacija, opet odsustvo oko pola godine. Da ne kazem da Morantova kosarka nije kosarka koja dovodi do titule. Vec vidjeno. Edited July 1, 2022 by Miki28 typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 KD kosarka dovodi do titule? Covek je birao sebi fransizu i nekoliko all star saputnika sa iste "talasne duzine". Ima jednu dobijenu PO seriju za 2 godine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 3 minutes ago, LordOfTerror said: KD kosarka dovodi do titule? Covek je birao sebi fransizu i nekoliko all star saputnika sa iste "talasne duzine". Ima jednu dobijenu PO seriju za 2 godine... Da, dovodi. Lebronova kosarka ne dovodi do titula? Ima 4 dobijene PO serije u 4 godine u Lejkersima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts