Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne znam da li će dati šampiona, ali će dati finalistu lige, jer ne verujem da Majami išta može protiv obe ekipe.

Inače za 17 minuta, Bostonu nije sviran nijedan slobodnjak.

Posted

Prejak tempo da bi bio održiv cijelu utakmicu. Ono što mi se sviđa u ovom paru je muški basket, ali u granicama fer pleja. Čini mi se da ima najmanje floppinga, glumljenja zvijezda, kukanja na sudije i slično. Igra se čvrsto i u kost, ali pošteno.  :thumbsup:  Janis tri faula, White odlična rola u finišu - pristojna prednost Kelta na poluvremenu...

• Like 4
Posted

Ubaciše Kelti 11 trica, ali su dosta i šutnuli, čak 25 za poluvreme. Veoma dobra partija Smarta, očekivao sam da mentalno poklekne nakon prethodne utakmice u kojoj je bio veliki tragičar.

Imaju 10 razlike prednosti, što u ovakvoj utakmici mnogo znači, jer se ne zna čija je odbrana tvrđa. Za Boston će takođe veoma bitno i da Tajs ne bude minus igrač u drugom poluvremenu, kako bi se što više odmorili Vilijams i Horford za kraj.

Ne probudili se neko od bekova Baksa da smesti par trica, loše im se piše u nastavku, jer su trice do sad stavljali samo Džru i Janis.

Posted

Četvrti Janisa i 17 razlike.

A i probudio se Brown.

A onda glupost posle gluposti igrača Celtics-a. Baš umeju da imaju pomračenje uma.

Posted

Kakav je razbijač Tejtum, ne mogu ovo Baksi dobiti, guraju ih sudije debelo, Janisu ne sviraju ofanzivne faulove, ali džaba, ovo je Tejtumovo veče.

• Like 1
Posted

Sta radi nesrecni George Hill, vec ih je jedne titule kostao sa svojom borbom za Floyda kada je sam razjebao ekipu. Sada nije u stanju kos da postigne zadnjih 50 minuta terenu, hvaraju mu skokove sa glave. 

Zasluzen brejk Bostona.

• Tuzno 1
Posted

Jeste da je George prilično beskoristan, ali daleko je on od glavnog krivca. Pogledaj samo +/- Allena i Lopeza i kako su izgledali Bucksi s njima na parketu. Naravno, ovdje je nešto i do trenera, koji ne uspijeva da im pronađe pravu ulogu, prije svega mislim na Brook-a. Nadam se da će i sedma partija donijeti ovako neizvjestan, uzbudljiv, a istovremeno super kvalitetan basket. :thumbsup:

• Like 1
Posted
2 hours ago, greenenvy said:

Prvih 6 suteva, sve za 3. Nece ovo dobro da se zavrsi. 

Prvih 8 suteva, sve za 3

Kad god to kazes Boston pobedi🤣

Posted

Svaka čast Janisu ali ne može sam. U svakom slučaju, koji god je ishod u Game 7 dokazao je kakva je igračina u pitanju. Očekujem tesnu utakmicu i pobedu Bostona.

• Like 1
Posted

White jeste neka vrsta tasa na vagi koji je pretegnuo na stranu Kelta. Mislim da on još uvijek igra pomalo u grču i da može mnogo bolje, sjećam se koliko je dobar bio u onoj seriji od sedam utakmica sa Nuggetsima prije tri sezone. 

Izgleda da se JJJ povrijedio, a mislim da je glavni igrač u seriji za Međede. :smiley7:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...