Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Malkolm Brogdon said:

Durent se suklja po terenu kao Entoni Benet u najboljim danima

AJde sto je u napadu beskorisno govedo, nego sto obranu igra kao skretnicar i samo upravlja protivnike kako da dodju do lakog polaganja.

Posted
Just now, LayupFromTheMidget said:

AJde sto je u napadu beskorisno govedo, nego sto obranu igra kao skretnicar i samo upravlja protivnike kako da dodju do lakog polaganja.

Pri tom je i na skoku manje prisutan od strica Brunsona, upravnika midgetlanda...

• Like 2
  • Ha-ha 5
Posted
9 minutes ago, LordOfTerror said:

Kakav Harden pa on lik ni u Fili ne zna gde se nalazi.

Njima treba da Durant i Irving budu dominanatni a ne najobicnije mekane peezde i da strucni stab bude malo mastovitiji, za pocetak Drummond sa ovim supljim rukama  na teren ulazi samo kad pozovu time out...

harden bi apsolutno dobro dosao ovde, lagano bi vodio napad netsa kao pravi plejmejker, nesto sto durant i irving nisu.

• Like 1
Posted (edited)
4 minutes ago, gggggggg said:

harden bi apsolutno dobro dosao ovde, lagano bi vodio napad netsa kao pravi plejmejker, nesto sto durant i irving nisu.

Mislim da bi Harden seriju  zavrsio u prvoj utakmici u onom ritmu u kom se igrala.

Skupljali bi mu delove pluca po obliznjim striptiz barovima...

Edited by LordOfTerror
  • Ha-ha 8
Posted
3 minutes ago, Dracarys said:

Neka dođe u Lejkerse, tu ima Brona (pleja) i odbranu (AD)

Previse su mladi u tom sastavu, treba im neki veteran tu kao LMA ili Grifin.

Mozda da iskopaju ZBo-a, ali verujem da je zauzet dilovanjem, verovatno mu je i isplativije.

• Ha-ha 9
Posted

Durant trenutno dozivljava meltdown onaj u rangu Lebrona protiv Dallasa.

Lik je totalno mentalno prso, usrao se toliko da vise nema samopouzdanje da se digne na one svoje automatske midrange suteve nego sve nesto okleva.

Prosle godine mislim da je bio najbolji igrac u ligi, trenutno mu vade srce na zivo...

Posted

Ekipa koja je sa sedmog mesta ušla u plej of, nikada nije bila šampion, izgleda da će se ta tradicija nastaviti.

Grifin prvi pas, prva izgubljena, lol

Posted
2 minutes ago, Dracarys said:

Ekipa koja je sa sedmog mesta ušla u plej of, nikada nije bila šampion, izgleda da će se ta tradicija nastaviti.

Polako, gube tek 2-1, nista nije gotovo.

Ako KAT veceras odigra kako treba svasta moze da bude.

• Ha-ha 6
Posted

Kako impotentno deluju Netsi, baš sam iznenađen. Prognozirao sam da će Kelti da uzmu seriju, ali ako ovako Netsi nastave može ladno biti metla. Ko da su se mamurni pojavili na tekmi posle neke epske zabave u javnoj kući.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...