LordOfTerror Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 Kako onaj odbrambeni cunj moze da bude nosilac uspesne fransize? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 1 minute ago, LordOfTerror said: Kako onaj odbrambeni cunj moze da bude nosilac uspesne fransize? ako može mali trejo, može i šarlot akrobata. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 Lamela i Lonza kada gledaš kada odapinju one strele sa ramena sa 7,5m, kao bazuku iz Ramba da pripaljuju, bude ti prosto krivo onog jadnog Simmonsa. Nešto je istripovao da će za svaki šut dalji od dva metra da mu neka sotona iz parketa odgrize ... ruku. Elem, braća Ball toliko opušteno pripaljuju da je to milina. 2 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 sinoć dok sam gledao vs nju džersi, setio sam se tvoje opaske da izgleda kao 13ogodišnjak koji se igra u parkiću. okej, moraće da se uozbilji donekle, jer nije džaba freakin' ish smith završio tekmu ali neverovatno lako dolazi do obruča, pogotovo sa desne strane. visok je, vešt i krakat a ako pokušaju da ga udvoje sa centrom, ima zaista elitni pregled igre i pas. čak je i hardona isprovocirao, pa je krenuo i on da ulazi u kontinuitetu, samo na levo, nije mu se dopalo da lamela ukrade šou. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 4 minutes ago, oubrevo. said: ako može mali trejo, može i šarlot akrobata. Nisam siguran ni da Orlando Blum za cigane moze. Atlanta je ioanko svoj preokret zapocela dok je bio povredjen, oni su i bez njega solidna ekipa... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 2 minutes ago, freethrow said: Lamela i Lonza kada gledaš kada odapinju one strele sa ramena sa 7,5m, kao bazuku iz Ramba da pripaljuju, bude ti prosto krivo onog jadnog Simmonsa. Nešto je istripovao da će za svaki šut dalji od dva metra da mu neka sotona iz parketa odgrize ... ruku. Elem, braća Ball toliko opušteno pripaljuju da je to milina. Lonzo je bas dosta radio na sutu, on je mijenjao 2 ili 3 puta mehaniku suta. Odlican je u defanzivi, sjajan pregled igre. Nece biti glavni igrac ekipe ali moze u sampionskoj ekipi biti 2 ili 3 igrac bez problema sa ozbiljnim doprinosom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 Braća još jednom pokazuju koliko je bitan roditeljski uticaj u ranom detinjstvu. 😌 Lamelo mi je gotivan od kad sam ga prvi put gledala, pogotovo jer je unapred ishejtovan i prikazan kao propalitet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 Jeste, znam, meni je još u glavi onaj šut što ih je ćale obučavao, kao bacanje koplja na konoplji. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 2 minutes ago, Miki28 said: Lonzo je bas dosta radio na sutu, on je mijenjao 2 ili 3 puta mehaniku suta. Odlican je u defanzivi, sjajan pregled igre. Nece biti glavni igrac ekipe ali moze u sampionskoj ekipi biti 2 ili 3 igrac bez problema sa ozbiljnim doprinosom. Cenim i ja Lonza, ali on šampionskoj ekipi može biti najviše četvrti nosioc. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 2 minutes ago, Dracarys said: Cenim i ja Lonza, ali on šampionskoj ekipi može biti najviše četvrti nosioc. 2 je vrvt preterivanje ali 3 itekako. Evo da je on bio prosle sezone umesto njemacke prevare, imao bi ozb statse i veliki uticaj na ibje strane parketa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 Just now, Miki28 said: 2 je vrvt preterivanje ali 3 itekako. Evo da je on bio prosle sezone umesto njemacke prevare, imao bi ozb statse i veliki uticaj na ibje strane parketa. Pa bio bi kompatibilniji igrač sigurno, jer igra bolju odbranu i ima mnogo bolji šut za 3. Ovo su retke situacije gde su dva igrača jako moćna, pa onda može da prođe i Lonzo kao treći igrač. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 Mogao bi Lonzo možda da bude treća opcija u šampionskoj ekipi ali da su prva i druga baš elita od igrača. Realnije je četvrti, peti igrač po značaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 14 minutes ago, freethrow said: Jeste, znam, meni je još u glavi onaj šut što ih je ćale obučavao, kao bacanje koplja na konoplji. Ja sam više ciljala na usađivanje samopouzdanja i saznanje o moći marketinga. 😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 Bkn na startu sezone bas u qrcu, sinoc ih u 4/4 Sarlot svaki napad rešeta kao da igraju protiv KK Beočin (pojacan durentom ofc). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 Baš je bio sweet onaj prodor Lamelice kada je položio desnom rukom direktno u koš umesto od tablu što je bilo očekivano, mislim da je bilo krajem treće Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 Lamela ima verovatno najgotivnije ulaze sa jednom ispruženom rukom u ciloj ligi danas. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 Kako je Lamelo od igranja u nekom B Litvanskom klubu stigao da ovako delje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 8 minutes ago, AgroLaki said: Kako je Lamelo od igranja u nekom B Litvanskom klubu stigao da ovako delje. To je put kojim će se sve češće ići. Obilaziće klinci koledž i ići rano u seniorsku košarku u timove gde će imati ovlašćenja. Uglavnom će to biti G liga ili Australija 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 Najviše je do njega, odnosno talenta, ali barem 20% je do današnjih pravila u smislu koraka (polazak pre svega), nošenja lopte (videti pod Isaiah Thomas, protiv Chicaga) i dobar deo je što je jednostavno klinac koji je navikao da može da proba apsolutno sve što hoće na terenu, od underhand bacanja kontre, preko fejdavej trice sa 8 metara u trećoj sekundi napada, mislim da bi on mogao biti i prvi igrač koji će završiti kontru nabacivanjem sebi lopte na glavu ili na koleno. Jednostavno je tako odgajen. 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 Vezbruku se bas ne da TD na pocetku sezone, prosli put falila asistencija, sada samo 1 turnover 3 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 Da ne zaboravim - čestitke Kelćanima na prvencu u novoj sezoni! Našli ste nad kim ćete da se iživljavate 🙄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 2 hours ago, Alex_Serbia said: Da ne zaboravim - čestitke Kelćanima na prvencu u novoj sezoni! Našli ste nad kim ćete da se iživljavate 🙄 Primerena situacija za primenu meni jedne od najomiljenijih narodnih izreka - na sirotinju i mrav diže kurac. 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrvat iz Gospića Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 Bridges je, koliko vidim, popravio ballhandling pa ponešto i izdribla. I dalje je to ekipa za hajlajce ali vidit cemo, mozda vec ove godine naprave iskorak sa LaMelom. Kad se samo sjetim Bobcatsa sa Geraldom MJ23 Hendersonom i lešom Bena Gordona 😱 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 10 hours ago, Miki28 said: 2 je vrvt preterivanje ali 3 itekako. Evo da je on bio prosle sezone umesto njemacke prevare, imao bi ozb statse i veliki uticaj na ibje strane parketa. Ti si upoznat sa pravilnikom lige,da li ce dati Bruklinu neki MLE ili nesto slicno ako se Kajri ne pojavi u dogledno vreme? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts