gggggggg Posted February 9, 2022 Author Share Posted February 9, 2022 Quote NAW looked good until I looked at his FG%...yikes. Is he the new-age Milt Palacio? komentar sa jazz subreddita 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 9, 2022 Author Share Posted February 9, 2022 pitam se hoce li clippersi trejdovati morrisa. sve mislim da su ova dvojica zdravi da bi ga trejdovali. mirno je i oko ibake poslednjih par dana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 Navodno Indijanci hoce odmah da proslede negde Badija i da trejduju Brogdona, da grade oko Tajrisa. Sto rece Haos, umesto Brogdona, imace njegovog mladjeg brata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 (edited) https://www.reddit.com/r/nba/comments/so6f2r/faigen_russell_westbrook_on_him_trying_to_cheer/?utm_medium=android_app&utm_source=share хахахахах, сад ми је јаснија реакција Леброна и Дејвиса Edited February 9, 2022 by Урош19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 Ovako je upečatljivije: 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 9, 2022 Author Share Posted February 9, 2022 never forget: 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 Ajde Pelinko, dovedi nam Badija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 (edited) Sta ce vam Badi, kad imate Monka. Vise vam fali neko umesto Vestbruka, tima Vol, Dinvidi, Kemba i tako to. Edited February 9, 2022 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Ja bih rekao da Lejkersima najvise fali odbrana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0shMi Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Harden za Westbrook-a i 7 pikova prve runde, top 6 zaštićenih. Da li bi ste pristali da ste Njetsi? Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 3 hours ago, Урош19 said: https://www.reddit.com/r/nba/comments/so6f2r/faigen_russell_westbrook_on_him_trying_to_cheer/?utm_medium=android_app&utm_source=share хахахахах, сад ми је јаснија реакција Леброна и Дејвиса Na kraju ce mi bio zao RW. On je u stvari u nekom svom svetu, totalno deluzion ali cistog srca. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 (edited) Ovo stoji na sajtu nbcs sports sajtu, poznatiji kao roto (za fantazere) : LAK: Westbrook (Lakers need a W) ruled out vs. POR Edited February 10, 2022 by delgado 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Derozan ubija Sarlot, trenutno je na 11/16 iz igre, a spakovao je 3 trice. Poezija kako igra Bridges najbolji otpor pruza u Sarlotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 (edited) Lakersi 4 poena za 6 minuta bez RW 😄 Edit: Na sta ovo lici jbt, na kraju 1/4 Lakersi sutarali bacanja 2/8, ubacili jedva 18 poena i Winslow pored Lebrona deluje kao Janis od juce, ovoliko poena i skokova za sezonu nije nabio... Edited February 10, 2022 by LordOfTerror 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Evo spejsing je bez RW bolji, ekipa pogadja trojke + THT je dao 11 poena za poluvreme. King flertuje sa tripldablom Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 šta je sve monk uspeo da proda u ovoj četvrtini koju gledam, neverovatno 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 (edited) Za sve je Russ kriv. Edited February 10, 2022 by Miki28 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Леброн постаје emptystat играч. Последњих пар сезона игра у леру одбрану, али ово је безобразлук. Врло слаб утицај на игру екипе. Много су дубљи проблеми кад их евролигашка екипа овако добије. Признајем, сваки пут кад ови Лејкерси изгубе, дан је фино почео. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 7 minutes ago, Big Ticket said: Леброн постаје emptystat играч. Последњих пар сезона игра у леру одбрану, али ово је безобразлук. Врло слаб утицај на игру екипе. nije da ga nešto branim ali kli sa 37 godina igra po 37 minuta, nije realno očekivati ikakvu odbranu. veći problem po meni je što u ovoj poslednjoj četvrtini koju sam jedino i gledao, davis nije dobio dve lopte a vidim da je šutirao 8/11. da li je problem to što lebron insistira na ol'man 2na2 basketu koji kreće njegovim pozicioniranjem sa lakta ili je davis previše pasivan (ili oba), tek, baš je to onako bezidejan a zapravo one-trick poney napad. pri tome, lakersi su toliko nehajni sa loptom u napadu (a bušni u odbrani) da lebron mora da igra kao john mclaine u die hard = bukvalno dve greške znače da će sve da eksplodira. a takav basket može eventualno durant da igra kada je u top formi. sve je problem ovde, nemanje igre pre svega. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 (edited) 43 minutes ago, Miki28 said: Za sve je Russ kriv. Шта су лејкерси одиграли Саша Обрадовић специјал на крају Edited February 10, 2022 by Урош19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 15 minutes ago, uini said: nije da ga nešto branim ali kli sa 37 godina igra po 37 minuta, nije realno očekivati ikakvu odbranu. veći problem po meni je što u ovoj poslednjoj četvrtini koju sam jedino i gledao, davis nije dobio dve lopte a vidim da je šutirao 8/11. da li je problem to što lebron insistira na ol'man 2na2 basketu koji kreće njegovim pozicioniranjem sa lakta ili je davis previše pasivan (ili oba), tek, baš je to onako bezidejan a zapravo one-trick poney napad. pri tome, lakersi su toliko nehajni sa loptom u napadu (a bušni u odbrani) da lebron mora da igra kao john mclaine u die hard = bukvalno dve greške znače da će sve da eksplodira. a takav basket može eventualno durant da igra kada je u top formi. sve je problem ovde, nemanje igre pre svega. Па то је то Уини. Човјек гура своју игру као да има 27, а не 37 љета. Баш одбија да се прилагоди биолошком сату. Разумљива је мени и сујета и жеља за рекордима, али баш му је игра труба гледе утицаја на екипу с обзиром на статистику. Велика одговорност је на њему као лидеру екипе. А тек однос у одбрани, фуј. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 2 minutes ago, uini said: nije da ga nešto branim ali kli sa 37 godina igra po 37 minuta, nije realno očekivati ikakvu odbranu. veći problem po meni je što u ovoj poslednjoj četvrtini koju sam jedino i gledao, davis nije dobio dve lopte a vidim da je šutirao 8/11. da li je problem to što lebron insistira na ol'man 2na2 basketu koji kreće njegovim pozicioniranjem sa lakta ili je davis previše pasivan (ili oba), tek, baš je to onako bezidejan a zapravo one-trick poney napad. pri tome, lakersi su toliko nehajni sa loptom u napadu (a bušni u odbrani) da lebron mora da igra kao john mclaine u die hard = bukvalno dve greške znače da će sve da eksplodira. a takav basket može eventualno durant da igra kada je u top formi. sve je problem ovde, nemanje igre pre svega. Ovo sto Lebron i Lakersi igraju jedino mogu da uporedim sa ekipom Vojvodine iz 2008/2009. kada su imali solidan budzet i najgoru igru na svetu u tom trenutku. Kako su vec gubili tlo pod nogama i maltene ispadali iz ABA lige dovedu pred sam kraj Jovu Stanojevica koji je jednom nogom bio u kosarkaskom grobu. I sad posto su toliko losi bili da ni jedan napad nisu mogli da organizuju da primi loptu na postu, suntavi Sutalo je pretera nekako preko pola za 7.9 sekundi i onda Jovo Stanojevic stupa na scena i krece da igra ledjima sa polovine terena. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 3 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 2 minutes ago, Big Ticket said: Па то је то Уини. Човјек гура своју игру као да има 27, а не 37 љета. Баш одбија да се прилагоди биолошком сату. Разумљива је мени и сујета и жеља за рекордима, али баш му је игра труба гледе утицаја на екипу с обзиром на статистику. Велика одговорност је на њему као лидеру екипе. А тек однос у одбрани, фуј. ja se slazem, samo, da li uopste lakersi imaju mogucnosti za nesto drugo? ne znam da li je vogelu zabranjeno ili ne ume da ponudi nesto gde bi davis bio centralna figura. muka mi je kad gledam te neke satro kontrolisane napade bez plana i programa ako ne prodje taj jedan basket pristup. i thibsa su pobedili na temu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 (edited) @uini da Dejvis uzima 10 pa 11 suteva u b2b utakmicama je sramotno. Sve je podredjeno Lebronu da gura te poene i da juri rekord ali zato ekipa pusiona. Mislim da je vrijeme da se sutne Vogel, jednostavno njegov gameplan je ocajan, njegovi setovi u napadu su blagi uzas. Nema 2 uigrane akcije na koje mozes da se pouzdas. O odbrani da ne trosim rijeci sto je njegov forte. Da sam AD, bio bih bijesan da uzmem 21 sut u 2 utakmice jer ne moze da se dodje na red. Umesto da on ima po 20 suteva po utakmici, posebno vcrs kad nema ko da ga cuva, njemu 11 suteva. Pipnuo loptu 2 puta. Odigra brutalnu odbranu na -2, kontra 2 na 1 ali stupa egomanijak i kakav pas daje, ko na treningu i bam, trojka i cao dovidjenja. Edited February 10, 2022 by Miki28 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts