ćušpajz Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 da se nadjemo na medzika, postara i kleja : i Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Ne. Chris Haynes says Jordan Poole was asking for it - Draymond apologized, but someone let Yahoo’s senior insider know that Jordan Poole was acting cocky about his impending contract Poole and Draymond had a yelling match that escalated to a chest-to-chest staredown to pushing and shoving. Then Draymond delivered an “escalation of the physical altercation”, which we assume means he punched Poole. Maybe he kicked him in the groin, which was Draymond’s classic finishing move in 2016. Still, “escalation of the physical altercation” feels like when the police kill a suspect and journalists call it an “officer-involved shooting.” Mrze ga jer je talentovaniji od svih ostalih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 https://twitter.com/anthonyVslater/status/1576147588721410048 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 @freethrow Poole se malo uobrazio😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Ne pratim zbivanja. Jel ce ovaj Wambanjamba da se bavi profesionalno kosarkom ili ce da odradi reverse oprostajnu turu godinu dana dok ga ne draftuju? Produzena kombajna, kucanje preko cunjeva i skokovi u prazan bazen? 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Meni su i Orlando i Detroit zabavni u najavi, ima tu šta da se vidi. Orlando ima finu mladu ekipu sa par korektnih veterana. OKC je sami podrum lige, ako im skloniš SGA ostatak je klasična vreća za nabijanje. Spursi close second worst. Rocketsi makar imaju nekog pucačkog potencijala mada verujem da će Spursi igrati smisleniju košarku od njih. Najdepresivnija ekipa su mi def Hornetsi - oni su se baš zaglavili i kretenčina Bridges ih je dosta sjebao i ostavio rupu na rosteru. Nagradno pitanje - ko će u Majamiju igrati na PF? Deluje mi da nemaju nijednog igrača koji je primarno ta pozicija osim upravnika teretane Haslema, mada je i on verovatno petica dok igra sa ortacima na terminu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 19 hours ago, Milos 3.14 said: Izjava Henderson bi bio prvi pik da se ja nisam rodio je 🤮 Svaka mu čast za izjavu, puna podrška 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 2 minutes ago, Bobby Shurda said: Svaka mu čast za izjavu, puna podrška upravo tako, ovoj ligi fali malo zdravog kurčenja a da nije banalno na nivou psovki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 59 minutes ago, LordOfTerror said: Jel ce ovaj Wambanjamba da se bavi profesionalno kosarkom ili ce da odradi reverse oprostajnu turu godinu dana dok ga ne draftuju? Produzena kombajna, kucanje preko cunjeva i skokovi u prazan bazen? Gde si Terrore, nedostajao si nam. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Drejmond provalio da ce Dubsi da ga izbace na bunjiste posle kraja aktuelnog ugovora a Pulu da daju dukate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 59 minutes ago, uini said: upravo tako, ovoj ligi fali malo zdravog kurčenja a da nije banalno na nivou psovki dosta lažnoj skromnosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 1 hour ago, uini said: upravo tako, ovoj ligi fali malo zdravog kurčenja a da nije banalno na nivou psovki I rivaliteta medju igracima. Vise mi je preko one stvari a vjerujem i vecini te price svi smo drugari, ljubav itd itd 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 (edited) Uini Knicks uradio Freethrow GSW uradio Delgisa Lakersi i Heat Dametime Portland Chaos Spursi i Cavsi Steve Francis Sunsi Manu Dallas uradio Agrolaki Kingsi Mr clutch Klipani i Wizardsi Lmx Grizzlies Igor Orlando Avodzobi je napisao za 76erse i Hawkse a uzeo je raditi i Denver, Detroit i Buckse Grof Pelikane i Netse Greenenvy Celticse Budzak Raptorse Threepwood Bullse Zorex Thunder i Wolvsi Ostali su Pacersi, Hornetsi, Rocketsi posto se @Alex_Serbia ne javlja i Jazz tako da cu to ja. Ne mogu se rijesit Pacersa, proganjaju me😀 Edited October 6, 2022 by Miki28 typo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 E @Miki28, vazi, odradi ti ovog puta za Rakete...ja se nesto mucim zdravstveno pa nisam bas u stanju da se fokusiram lepo... Samo budi fer i pohvali sto se pohvaliti moze, i ne preskaci cinjenicu da imamo najgoreg i najškrtijeg vlasnika u ligi, koji ce da pre nego kasnije da mi ogadi voljeni tim 😁😟 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Razmišljam već par dana kako se pojavilo to pitanje i iako sam veliki fan igre Tajlera Hiroua sve više mislim da je ipak suludo porediti ga sa Pulom... Mislim, jbt, klinac je jedan od najtalentovanijih napadača u NBA. Malo bacam kurč jer se ložim na njega od kada je došao u ekipu. Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Kris Hejns i Klač Sport - zlo. Osloboditi sport od ovih petokolonaša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 2 minutes ago, freethrow said: Kris Hejns i Klač Sport - zlo. Osloboditi sport od ovih petokolonaša. Sta su ti ucinjeli? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Novi igrac Lejkersa Potpisan za minimalac normalno 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 6, 2022 Author Share Posted October 6, 2022 green ce u lakerse nakon sledece sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Pa nema tu nekog iznenađenja oko ovog sukoba: Poole je poleteo u nebesa i tripuje da je važniji igrač nego što jeste, nije mu strano da se puva; Draymond je i dalje najveći ljomber u ligi, plus uplašen za svoj status s obzirom da mu igračka moć lagano kopni. Dovoljno je pametan da zna da Steph i Klay ne mogu da mu budu mete jer će izvući deblji kraj, pa diže frku na skorojevića u odnosu na koga ipak ima mnogo jaču reputaciju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Draymond iskusno,da osigura nov ugovor,prvo sa KD frka,sad opet glavni konkurent posto Wigins ne ide nigde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 ma gluposti, nadrkani likovi se posvadjali, jaka vest. to se desava kod mene u kuci periodicno. .... nemamo chest2chest interacton, doduse, to je zajebano 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 48 minutes ago, uini said: ma gluposti, nadrkani likovi se posvadjali, jaka vest. to se desava kod mene u kuci periodicno. .... nemamo chest2chest interacton, doduse, to je zajebano Istina, nedostatak chest to chest interaction-a u braku je svakako zajebano 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 6, 2022 Author Share Posted October 6, 2022 sad sam malo pregledao rostere i jebote kurac ala su jadni spursi i rocketsi. ainge bi trebao bar malo da se potrudi da posalje ove korisne igrace negde jer nece biti ni blizu najgorih ekipa. indiana je isto veliko dno, jos ako daju hielda i turnera bice jos dnoiji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 5 minutes ago, gggggggg said: sad sam malo pregledao rostere i jebote kurac ala su jadni spursi i rocketsi. rocketsi nisu jadni, imo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts