delgado Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 Just now, alpaka Bereta Sida said: Razumijem ga potpuno. Ja bih na njegovom mjestu vjerovatno pocinio suicid nakon trece cigle s poludistance maloumnika. Isto. Apsolutno nije imao nikakvu sansu da igra igru koja mu odgovara pored doticnog. Videli smo u 20/21 sezoni koliko moze da bude dobar kada dobije loptu u rukama, njegova igra prosto nije catch&shoot niti donosi nekakav spejsing, ali ima daleko smislenije odluke od budaletine i u odbrani je spejs-satl za njega. Ne pamtim da je neki igrac omasio toliko cistih layupa kao THT prosle sezone, imao je definitivno ogromnu mentalnu blokadu. Naravno, RW ih je omasio milijardu, ali to smo i ocekivali. Ode i Millsacha, ocekivano, hoce i on da se obezbedi na 2 godine + dobio je vece pare svakako i kad se podeli. Bukvalno ne znam koga bismo mogli da dovedemo, Vasu Micica ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 (edited) Znao sam, cim su Spursi povukli QO. Edited June 30, 2022 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 (edited) Kakav Loni Voker Edited June 30, 2022 by Dracarys Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 Ovi se zajebaju majke mi 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 Doveli smo igrača koji ima 40% iz igre i 31% za 3. Za MLE. Iskreno, ne znam da li ću da gledam ciglarenje naredne sezone. Ekipa sve lošija i lošija. Sad je najbolji šuter u ekipi Bron. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 30, 2022 Author Share Posted June 30, 2022 vox na aparatima 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 Ne sikiraj se spustit ce to strucnjaci iz shooting staffa na nekih 23 taman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 (edited) Marej i Porter za Duranta i Simonsa Sviđa mi se potez Baksa sa Inglsom Edited June 30, 2022 by Milos 3.14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 Nije ni ovo los potpis, za ove pare i nema boljeg igraca na trzistu. Koliko se secam, kocile su ga dosta povrede, ali itekako ume da odigra. Dobrodosa, Luni not Kevoonu! Troy Brown Jr. - jos jedan mlad igrac bitno je samo da se ne skupljaju starkelje i istroseni poluigraci, apsolutno podrzavam ove potpise kao i produzavanje Johnsona, Gabriela.. Ocekivati neku magiju na FA nakon sto nam je ubacena jos jedna smrtonozna doza 47-milionskog otrova je svakako iluzorno. Gadjao bih i Derrick Jones. Jr-a ako je voljan da igra za minimalac... Ako smo vec suterski govna neka bar imamo borbene i defanzivne igrace, pa da se gleda makar neki pokusaj kosarke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 30, 2022 Author Share Posted June 30, 2022 10 minutes ago, Milos 3.14 said: Marej i Porter za Duranta i Simonsa Sviđa mi se potez Baksa sa Inglsom meni ne bas. 6 miliona 35-godisnjem liku koji je nedavno pokidao ligamente a ni pre toga nije bio onaj stari... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 (edited) 10 minutes ago, delgado said: Nije ni ovo los potpis, za ove pare i nema boljeg igraca na trzistu. Koliko se secam, kocile su ga dosta povrede, ali itekako ume da odigra. Dobrodosa, Luni not Kevoonu! Troy Brown Jr. - jos jedan mlad igrac bitno je samo da se ne skupljaju starkelje i istroseni poluigraci, apsolutno podrzavam ove potpise kao i produzavanje Johnsona, Gabriela.. Ocekivati neku magiju na FA nakon sto nam je ubacena jos jedna smrtonozna doza 47-milionskog otrova je svakako iluzorno. Gadjao bih i Derrick Jones. Jr-a ako je voljan da igra za minimalac... Ako smo vec suterski govna neka bar imamo borbene i defanzivne igrace, pa da se gleda makar neki pokusaj kosarke. Ma gotovo je ovo, ne pravi se pita od govana. Imaju ekipu eventualno za drugu rundu, a za dalje i da ne govorimo. Ekipa Bron i AD i gomila g ligaša. Nadao sam se da možda mogu izvući neki opasan potpis, a oni ne samo da nisu ništa uradili, već su izgubili i jedinog šutera kog su imali. Ovo je era trica i u današnjoj košarci je spejsing mnogo važan. Jedino pozitivno po sve je trejd Brona i AD. Obojica bi otišli u konkurentnije timove za titulu. Ovu sezonu će se samo mučiti i ništa neće uraditi. Edited June 30, 2022 by Dracarys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 2 minutes ago, gggggggg said: meni ne bas. 6 miliona 35-godisnjem liku koji je nedavno pokidao ligamente a ni pre toga nije bio onaj stari... Da, u pravu si, zaboravio sam koja je povreda u pitanju, značio bi im zdrav sa nekim redukovanim minutama, ovako je prilično nelogično Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 4 minutes ago, gggggggg said: meni ne bas. 6 miliona 35-godisnjem liku koji je nedavno pokidao ligamente a ni pre toga nije bio onaj stari... Ni meni. Ali MPJ za Duranta može nekako da prođe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 Jedan poznanik me upravo ubeđuje zašto Dame nije superstar ali jeste odlična TREĆA opcija u timu, kao i da je CJ dobra opcija za drugog pleja. 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 Eto za tih 6M se dobijaju mosti Inglesa, a mi smo izvukli Luni Vokera. Apsolutno nema sanse da ce dobri suteri i defanzivci dolaziti za minimalce ili ove neke bedne egzepsne TOSCANO U LAKERSIMA!!! Freethrow na aparatima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 (edited) 9 minutes ago, Darko said: Ni meni. Ali MPJ za Duranta može nekako da prođe MPJ za Simonsa , Marej za Duranta i da se bruklinćani biju nogom u guzicu😂 9 minutes ago, DameTime said: Jedan poznanik me upravo ubeđuje zašto Dame nije superstar ali jeste odlična TREĆA opcija u timu, kao i da je CJ dobra opcija za drugog pleja. 🤣 Ćuti ima i ljudi koji porede westbrikovu i Lukinu igru Edited June 30, 2022 by Milos 3.14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 2 minutes ago, Milos 3.14 said: Ćuti ima i ljudi koji porede westbrikovu i Lukinu igru Infantilnost ti je ipak jača strana od humora, tako da drž se ti toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 9 minutes ago, delgado said: Eto za tih 6M se dobijaju mosti Inglesa, a mi smo izvukli Luni Vokera. Apsolutno nema sanse da ce dobri suteri i defanzivci dolaziti za minimalce ili ove neke bedne egzepsne TOSCANO U LAKERSIMA!!! Freethrow na aparatima Nema sumnje da smo doveli pristojnije defanzivce. Sezonu može spasiti samo dolazak Irvinga. Nadam se da će ih Kajri pritisnuti jako. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 Gee u Dallasu 20M/3y Stvarno ima tekstova po tviterima gde se spominje ovaj massive swap RW+AD za Kajrija i Kevina. Kakav bi to blockbuster bio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 6 minutes ago, DameTime said: Infantilnost ti je ipak jača strana od humora, tako da drž se ti toga. Evo još nešto infantilno Dame za Duranta Tre za Duranta U stvari mislim da su samo Luka, Jokić, Janis, Embid i Morant bezbedni Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Slažem se, evo predlažem da uz Dejma zapakujemo i Šarpa, Kronin se baš sprema da pošalje tu ponudu (koja se ne odbija). Kaže da je i to mala cena za šampiona i rasturača ekipa kakav je Durent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 22 minutes ago, Milos 3.14 said: MPJ za Simonsa , Marej za Duranta i da se bruklinćani biju nogom u guzicu😂 Menjaš jednog problematičnog i jednog ok lika za dva problematična - neka, ne bih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 (edited) 18 minutes ago, Darko said: Menjaš jednog problematičnog i jednog ok lika za dva problematična - neka, ne bih. Ja ne vidim Duranta kao problematičnog u profesionalnom smislu, a ako ima ekipa u kojoj Simons može da dođe do izražaja to je Denver. Neće se desiti jer Netsi hoće all stara, a Denver je konzervativan , ali svejedno mislim da bi pasalo svima. Svi spominju Irvinga kao drugog u trejdu,a meni pre na pamet pada Simons i to u Trejdu tri tima kako bi se izbeglo pravilo po kome sad Netsi ne mogu da za KD dobiju igrača koji je na ruki ekstenziji. Ja da sam GM Atlante zavaljao bih Trea na keca. Dobiješ lepo Duranta, imaš Mareja i lepo popunjenu ekipu. Isto važi i za Finiks , Buker za KD i ćao. Jedino što to onda uključuje i treći tim koji uzima Simonsa ili da i Ben ide u Atl, Phoenix Edited July 1, 2022 by Milos 3.14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 1, 2022 Author Share Posted July 1, 2022 brunson ima po za poslednju godinu ugovora. mozda je i to presudilo da izabere new york [osim, naravno, sto mu je cale asistent thibsu]. kyle anderson je dobar ubod za minnesotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts