Jump to content

Recommended Posts

Posted
45 minutes ago, uini said:

igraju na istoj poziciji

?

vec vidim kako nakon 2-0 za celticse gde tatum bude imao prosek od 33.5 poena da se javljaju likovi koji traze od giannisa da ga cuva jer je najbolji defanzivac u milwaukeeju 😞

• Thanks 1
Posted
15 minutes ago, gggggggg said:

?

vec vidim kako nakon 2-0 za celticse gde tatum bude imao prosek od 33.5 poena da se javljaju likovi koji traze od giannisa da ga cuva jer je najbolji defanzivac u milwaukeeju 😞

čuvaće ga najbolja opcija za plejmejkere, jrue, to svi znamo.

Posted

Otvaraj fritrou, da se izjinx-uje Boston na vreme i da romantično prognoziram prolazak Milvokija. Janis igra za spas košarke od još jedne protežerske ekipe i Durenta za sirotinju. #FearTheDeer 

spacer.png

Posted
Just now, DameTime said:

i da romantično prognoziram prolazak Milvokija.

zvuči kao neka davna prošlost: đanis od 56 godina pokušava da zaustavi tatuma od 24. a ne, to će ipak jrue od 30ak, mora žana da zakuca iz lakta u facu : i

Posted
Just now, uini said:

zvuči kao neka davna prošlost: đanis od 56 godina pokušava da zaustavi tatuma od 24. a ne, to će ipak jrue od 30ak, mora žana da zakuca iz lakta u facu : i

Pa kad nije tu mlađahni Kris Midlton, prvi igrač, mora da posluži ovaj drugi. A treći će da se prišljamči njihovom uspehu i kamenjari sa linije za tri poena. 

Posted
Just now, DameTime said:

Pa kad nije tu mlađahni Kris Midlton, prvi igrač, mora da posluži ovaj drugi. A treći će da se prišljamči njihovom uspehu i kamenjari sa linije za tri poena. 

nek' lepo đana lokdaunuje tejtuma i biće goat drugog kola.

Posted (edited)

4-2 Бостон. Иако Милвокију фали Мидлтон не верујем да ће бити метла или скоро метла од стране Бостона.

Edited by Урош19
Posted

Ako ste pratili fabulu do povrede krezubog Portis skoro da nije bio u rotaciji.

Kako je ovaj otpao ludi Boby igra po 35+ minuta u proseku i to jako dobro. Jeste da Cikagao sa onom ojebinom Vucevicem po kosem nije reper ali svakako imaju drugu dimenziju.

Pri tom i Conagton i Allen su jako lepo istupili.

Naravno da ce ima faliti Middleton ali nije to bas toliki hendikep da ce biti 4-1.

Blagi favorit Boston mislim da ce biti mnogo govnjivije nego sto mislite...

Posted
1 hour ago, DameTime said:

Janis igra za spas košarke od još jedne protežerske ekipe

Mis'im, gotivan je meni Đana lik, ali ako on igra za spas košarke, da sklapamo koševe i vezujemo mrežice polako. :classic_biggrin:

• Like 1
Posted
7 minutes ago, Barkley#34 said:

Mis'im, gotivan je meni Đana lik, ali ako on igra za spas košarke, da sklapamo koševe i vezujemo mrežice polako. :classic_biggrin:

Smatram te razumnim forumašem, malo sam razočarana što nisi prepoznao preuveličavanje. 😆😌

Posted

Kad najbolji igrač lige bude imao poštovanje koje zaslužuje (nebitno ko ga voli, ko ne, kome se svidja a kome ne svidja), neće biti ni preuveličavanja. Mada i toga ima u svim smerovima i pravcima. 😋

Posted
58 minutes ago, Barkley#34 said:

Čekaj, pa najbolji igrač lige, da ne kažem konjušar, ima sasvim dovoljno poštovanja i veliki broj fanova ođe. :s_d:

E nasmeja me. 

Posted

Da li je po do sada prikazanom i hajpu koji to prikazivanje prati, Boston sada kandidat broj 1 za titulu? Ili su se jednostavno savršeno pripremili za Netse - koji su savršenoj pripremi protivnika bili skloni, s obzirom da igraju bez trenera, sa par zunzara na bekovima i KDem koji sve to nosi na svojim očigledno ne baš snažnim i pokretljivim plećima? Netsi su lagano mogli da zatvore i dobiju G1 u seriji - i ta utakmica se ispostavila kao prelomna za dalji potop Netsa i hranjenje samopouzdanjem Bostona. Sve u svemu, pokazali su i šampionski mentalitet, ali sada idu na šampione (koji su najzad prošle godine probili barijeru čouka) i mislim da je ta serija daleko od izvesne.

• Like 5
Posted

Gledao sam malo Kardašijane sada, moram da priznam da je slično kao i NBA, nisam do sada nikada gledao. Bili su u Jermeniji u memorijalnom centru, ali ih je užasno smorila gužva i fotografi.

• Like 1
  • Thanks 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...