Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nije baš non factor, ali ciglar jeste i prilično je loš večeras. Nekako ni govor tijela nije baš najbolji, ne znam o čemu se radi?

Ipak za razliku od Treja, nešto pokazuje. Ovog drugog Heat je totalno ugasio...

Posted

Oladipo potpuno odmenjuje Djimija. Ima performanse da to uradi u jednoj utakmici,

i slicnu mesavinu izgubljenih lopti, jakih i kontroverznih poteza. 

Posted (edited)

Tacno ih je povreda Lovrija spasila metlanja.
@ovo oko Moranta, naravno da je non faktor, pravi mali Rasel, uzima ove sirotinjske tdove bez nekog uticaja(pozitivnog) na rezultat, u odbrani ne moze ni stolicu da odbrani. Tu su negde on i Trej po raspadu samo jedan igra protiv ozbiljne masinerije dok drugi igra protiv zelenih Vulvsa. Mogli bi retardirani novinari da prestanu da guraju svakakve na silu, kako su generacijski talenti, mega giga zvezda, kurci palci, takav je trenutno samo Luka, ovi mozda dobace za koju godinu.

Edited by LayupFromTheMidget
  • Like 5
Posted (edited)

Ovo je meni vrlo klimava pobeda Memfisa, jer Minesota vidno bila bolja. Suđenje ne bih komentarisao. Ide ovo u 7. 

Memfis i ako nekim čudom prođe, sledi im metla od Golden Stejta.

Edited by Dracarys
Posted (edited)
50 minutes ago, Dracarys said:

I opet će u nastavku da ciglari i bude non-faktor

Prozvao si ga i vidi šta se desilo :classic_biggrin:

15 minutes ago, Miki28 said:

Brutalno kucanje a i kakav takeover u 4)4 od strane Moranta.

Zar ovo nije ofanzivni? Iz snimka, čini mi se da je odbrambeni igrač imao poziciju.  

Edited by Darko
Posted (edited)

Sunsi i Pelsi igraju najbolju seriju prve runde. Stvarno uživanje za neutralnog posmatrača. :thumbsup:  Bridges i Alvarado noćas sjajni, pored standardnih Ingrama, CP3, Vala i Deandre-a. 

Još jednom mitsko kucanje Moranta, suditi ovdje faul u napadu bi bila čista blasfemija:

Edited by Ječmendo
Posted

This team is a mess and I really hope Travis Schleink isn't stupid enough to think this roster can compete for a NBA Championship. Got to get Trae some help in the off-season.

He was stupid enough to trade Luka for a dwarf

everything-proceeding.gif

• Ha-ha 2
Posted

Top dojmovi plejofa, 4 now:

5. Blamiranje Sunsa protiv Pelsa

4. Blamiranje Memphisa protiv Sote

3. Ispadanje Njetsa

2. Sumrak Duranta

1. Dipo is back! 🥰

Posted (edited)

samo jos da kazem koliko mi ide na onu stvar reggie miller. bio je iritantan kao igrac, kao komentator jos vise ako je to moguce uopste.

Edited by stoudemire
Posted
17 minutes ago, stoudemire said:

Brutalna partija Mikala Bridgesa, 31p i lockdown odbrana.

Ovo lici na prave Sunse, mada ima jos prostora za bolju igru.

i 4 blokade

• WOW 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...