Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Da bi jedan Detroit bio dobiven, Durant je morao giljati 40 minuta, a kad je bio napolju raspad.

Luka sprzio unutra i napolju malene Lejkerse, pustao Dinvidija da im kuca u facu.

+

Ponovo je Monk zreo da bude zastitno lice u porazu.

And also, sta li se desava sa Simonsom i zasto on ne igra? Nije valjda da mora da da dva bacanja da bi se upisao?

Edited by KfJ
  • Ha-ha 1
Posted
12 minutes ago, Chaos Is Me said:

Kako su Džezeri uspeli da izgube ni sami ne znaju, dobiše Klipersi poslednju četvrtinu 39-21. Najvažnija vest je svakako povratak Georgea. Odmah je izgledao dobro.

gledao sam baš poslednju četvrtinu:

parirali su juti defanzivno a u napadu su imali puno više rešenja (iako nisu bili spektakularni po broju šuterski raspoloženih igrača) - reggie, đorđo, hartenstein, kennard je ubacio mnogo važnu i ne baš otvorenu tricu. ovamo samo donovan mitchell igrao napad, što je delimično i njegova ili trenerova krivica.

iako je reggie jackson bio dobar, u clutchu je đorđo preuzeo PG ulogu, pa je cepao po ulazu i asistirao otvorenim igračima na 3.

ništa spektakularno ali su imali plan, dok juta nekako izgleda kao da im se ne igra ili makar da ne znaju šta bi.

Posted

U očekivanju sutrašnjeg bambergovanja od strane Feničana, naleteh na ovu ljepotu, verovarno sveti gral među krosoverima:

Pool ima tu neku gotivnu auru old skul šmekerskog basketaša koji nema dinamitare u nogama ni vertikalno ni horizontalno, ali napreduje bukvalno svakog meseca.

• Like 7
  • WOW 4
Posted

ovi iz Jazza baš opasno brljaju. postoji objektivna mogućnost da osim što su izgubili HCA i skliznu na 6. poziciju iza Denvera

• Like 1
Posted
20 minutes ago, Marvin said:

Jeste delimicno, mada ne izgleda 🙂

Ovo mu je cale, Florian Hartenstein, bivsi kosarkas i sada trener:

c34e47993d94b7da98e8f5d2a300f5b6_crop_ex

Brojač krvnih zrnaca mode on: deluje i da mu je ćale melez, tako da je Ajzea najviše 1/4 crnac, dovoljno da ga neki okarakterišu kao crnca. 😄

Posted

Mislim da je porodica Jokić dugo uz SNS. Negde sam pročitala da su dobili hipodrom na korišćenje u narednih 90 godina zahvaljujući tome, ali ne znam koliko je to pouzdana info. 🤔

Posted (edited)

Jao jeste, i Jo je bio na toj inaukuraciji, potisnuo sam to.

Pa nista, eto Partizanu centra za sl. sezonu 😄

Edited by Marvin
Posted
8 minutes ago, Mile1 said:

Nikad mi to nece biti jasno imas para da lagodno zivis za tri zivota, i ti odlucis da podrzis zvalavog

Nije sve u parama, ima nesto i u teniskom kompleksu na Kalemegdanu npr.

• Like 3
  • Tuzno 1
Posted
10 minutes ago, Mile1 said:

Nikad mi to nece biti jasno imas para da lagodno zivis za tri zivota, i ti odlucis da podrzis zvalavog

Ne mogu da tvrdim da li on, bilo javno ili intimno, zaista podržava trenutni politički režim (vidimo i demant gore), ali meni ovo što si naveo ne bi bilo iznenađujuće. Ljudi koji imaju mnogo novca teže da ga umnože pa odatle i neki konformirajući stavovi, priklanjanje "tamnoj strani" i sl.

• Thanks 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...