Jump to content

KK CRVENA ZVEZDA 2021/22 - LIVE


Del Piero

Recommended Posts

Kalina i pre pauze ušao u lošu formu, večeras nikakav doprinos. Dobrić ponovo previše sa loptom i ponovo pokušava prodore i naravno ponovo brlja. Šteta, moglo je ovo otići na +20. Asvel bez nekih bitnih igrača, moramo ovo dobiti.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, bosMan_jr said:

Ubedljivo najjaci navijaci bez konkurencije smo mi. Vodi se 10 razlike na poluvremenu EL utakmice h gostima, a odnos negativnih komentara (kritika, kukanje…) prema pozitivnim je 10:1

Da je protiv Efesa, 100% bi bio u pravu. Ali protiv osakacenog Asvela koji ocajno igra, onda je ovo tesko za gledanje sa nase strane. Vrlo je upitno da li ce Asvel uspeti da do kraja odigra ovako slabo i bez suta. Nije da se ne trude da nastave sa ocajom, ali ne bih se uzdao u srecu da kod njih tako ostane. Ovakve stvari se resavaju sto pre da ne bude nedoumica pred kraj utakmice. Ali, ima i do toga da izlazimo iz korone i da smo bez utakmica.

Link to comment
Share on other sites

Ovo je baš napor za gledanje. Očajna utakmice gdje se ne zna tko ima više brain-fartova. Ali opet ima opravdanje nakon ove covid pauze teško da se može očekivati neki sjajan meč. Ali da je teško za gledanje bogami jest.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...