Jump to content

KK CRVENA ZVEZDA 2021/22 - LIVE

Recommended Posts

Posted

Kuzmić bratina pegla neverovatnu odbranu u poslednje vreme :Hail:

Izgleda da su one informacije da se ozbiljno spremio za ovu sezonu bile istinite.

Posted
Just now, Knipex said:

Kuzmić bratina pegla neverovatnu odbranu u poslednje vreme :Hail:

Izgleda da su one informacije da se ozbiljno spremio za ovu sezonu bile istinite.

A i u napadu je krenuo da isporucuje nesto.Odmah bolje izgleda u paketu.

Posted (edited)

Ma Mornar je krsina i čim su stale one lude trojke kraj priče.

Nema više Pulena, Whiteheada i Nidama koji mogu da prangijaju celu tekmu i tako drže visok ritam utakmice.

Edited by propolis
Posted
1 minute ago, Sector said:

Na koliko bješe potpisao Kuzmić? Da se bar neko obeštećenje uzme ako ne budemo mogli da ga zadržimo. 

Celava prevara ga potpisala na 3 godine. Dakle ovu i jos jednu. 

Posted
9 minutes ago, Issey said:

Teško će i da isporuči kad ima manju minutažu i od Uskokovića...

Već treća uzakmica zaredom u kojoj pravi 3 lične do poluvremena. 

• Like 1
Posted

Polako sa Kuzmarom... Jeste vezao nekoliko odličnih utakmica, ali nikad se ne zna sa njim. Tri godine je igrao kao rekreativac...

• Like 1
Posted

Hollins krece pravo na Mosleya i pogadja ivicu tablu. Umesto da izbaci pas on je hteo valjda da zakuca preko njega? Ne znam da li sad vec forsira ili je jednostavno glup, ali ovo sto on igra u napadu moze i Lazic.

• Like 1
Posted

Uskokovic srpski Dijamantidis..treba mu dati sansu sa njim na terenu uvek imamo plus...

elem...samo da im ne damo se razmasu njihovi Amerikanci jer u nekoj jbnoj situaciji tj tie mogu biti presudni..

Dejova produzena ruka Volters..ima sut ala Luka Mitrovic..da su meni stajali na ruci i dali mi loptu da sutnem bolje bi....

• Ha-ha 1
Posted
Just now, Devil In My Pants said:

Uskokovic srpski Dijamantidis..treba mu dati sansu sa njim na terenu uvek imamo plus...

elem...samo da im ne damo se razmasu njihovi Amerikanci jer u nekoj jbnoj situaciji tj tie mogu biti presudni..

Dejova produzena ruka Volters..ima sut ala Luka Mitrovic..da su meni stajali na ruci i dali mi loptu da sutnem bolje bi....

:lol_2:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...