Jump to content

KK CRVENA ZVEZDA 2021/22 - LIVE

Recommended Posts

Posted

I nije bilo realno da ih onoliko sere šut za 3, mada jesmo odigrali očajnu odbranu... a da mi bacamo cigle... nema CedOli igru da nas dobije, sem neke šuterske rapsodije... Ostin brat je, uz Kalinu, okrenuo vodenicu na našu stranu...

Posted

Davidovac legendica 6 puta sam za 3pt i ubaci dve. Kosarkas...

Al generalno bi bilo sramno da nismo ispogadjali pred kraj. Prebezobrazno su nas pustali na sut, a mi kao nogama da sutiramo. Da nismo nesto poubacivali, svi bi nas tako skautirali, da skupljaju reket.

Lepo je i sto Holins trpa.

Posted

Mi smo tim koji bez energije ne moze da funkcionise ni i odbrani ni u napadu.

Cim smo to uradili, demolirali smo ih.Tada i sutevi krecu da ulaze, sve je drugacije. Cak ni u ABI ne mozemo da spustimo gard i odigramo letargicno, nemamo toliki kvalitet kao nekad.

Posted
Just now, DijametralnoSuprotan said:

Mi smo tim koji bez energije ne moze da funkcionise ni i odbrani ni u napadu.

Cim smo to uradili, demolirali smo ih.Tada i sutevi krecu da ulaze, sve je drugacije. Cak ni u ABI ne mozemo da spustimo gard i odigramo letargicno, nemamo toliki kvalitet kao nekad.

Zasto je Pionir poluprazan?

Posted

Bravo Zvezdo,Kalina,Valters standardno dobri,Holins odlican,ono sto me najvise iznenadjuje i raduje zadnjih utakmica je brzina Kuzmica,sve stigne da zatvori,kontre cak trci,mislim na brzinu nogu,ruke nisu na tom nivou ,za odbranu to i nije toliko bitno,za napad je problem .Luka dobar,pametan,Davidof i Dobric veceras za sada slabi,izasli iz povreda,bice bolji,Ivanovic zabrinjava pravo

Posted
5 minutes ago, drakon1 said:

Zasto je Pionir poluprazan?

Bolje je da je poluprazan nego da je pun.Ozbiljno ovo mislim.

Ipak ima neka epidemija tu negde ako smo zaboravili. 

• Like 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...