Jump to content

KK CRVENA ZVEZDA 2021/22 - LIVE

Recommended Posts

Posted
Just now, StiviKivi said:

Preterujemo? Gubimo 20 razlike.dali smo 20 poena za poluvreme. 

Pa?Sad da lincujemo tim zbog toga?A pre toga ih uzdisali u nebesa?

Jebemu misa.

• Like 2
Posted (edited)

Kuzu ne smeš već dve sezone da pošalješ pas od parketa, ne smeš nizak pas...

sad mu ne radi ni lob iznad obruča.

pa pošaljite mu loptu na kućnu adresu kurirskom službom...to bi valjalo da uhvati.

Edited by Wingwalker
Posted
Just now, Don Radonja said:

Pa?Sad da lincujemo tim zbog toga?A pre toga ih uzdisali u nebesa?

Jebemu misa.

Ko roki poziva na linč? Kažem da je očaj. Zar nije? Ove sezone nam je bitna svaka pobeda u borbi za poziciju. Mi imamo velike šanse da izgubimo meč tamo gde nismo trebali i gde neće konkurenti. 

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
Just now, StiviKivi said:

Ko roki poziva na linč? Kažem da je očaj. Zar nije? Ove sezone nam je bitna svaka pobeda u borbi za poziciju. Mi imamo velike šanse da izgubimo meč tamo gde nismo trebali i gde neće konkurenti. 

Pa konkurenti ce izgubiti drugde.Ajde da kazemo posle 3 kola da je propala ABA sezona.Fino.

Posted

Odem klincima da napravim sendvice i da sebi naspem pivo. Vratim se i dvaput citam rezultat da bih bio siguran da se nisam zajeb'o. Kakav raspad 😄

• Like 1
Posted (edited)

kao biciklama da smo putovali do Laktaša...ali neverovatno da jednog igrača nemamo operativnog.

očigledno je ovo cena visokog izgaranja skraćenog i nekompletnog rostera u samo prva tri kola.

Edited by Wingwalker
  • Like 1
Posted
Just now, Don Radonja said:

Pa konkurenti ce izgubiti drugde.Ajde da kazemo posle 3 kola da je propala ABA sezona.Fino.

Ti pišeš šta ti hoćeš a ne čitaš šta piše. Batali da pišeš nešto što nisam rekao. 

Posted

Ne igramo odbranu uopšte... Ljudi sami stoje na šutu.. Dok njih sere, uz odličnu igru...

Ova nemoć baš jebeno iritira... Bataliti ovo jer em nemamo energije da se jurimo sa njima, em je izgubljena utakmica... Ja bih ubacio klince pa nek bude stoka razlike... Sačuvati se za Žalgiris...

• Like 2
Posted

Klasičan raspad u Laktašima, ovima ulazi bela tehnika, mi ne možemo vola da ubodemo.

No, bilo kako bilo, ne možeš imati igrača na poziciji crnca koji je operisan od probacivanja lopte kroz obruč. Jbg, jednostavno ne možeš. Ili si smešan kao mi.

• Like 4
Posted

Nece ici uz ovakav tempo i bez punog rostera, nazalost prerano je pocelo sa ovakvim raspadima sistema gde Radonja ne moze da zadrzi kola koja krenu nizbrdo...

Posted
3 minutes ago, Don Radonja said:

Pogledaj raspored Partizana, do 8 kola sa donjim domom, do tad ce nam bežati bar dve pobede pa posle ih juri, jbg nažalost tako je.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...