Jump to content

Recommended Posts

Posted

Blokiran si mi na pm. Gori si od polno venericne bolesti iskreno da ti kazem a da bih ti prodao Aytona iskreno mora da te oderem

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Necu nista da bacam jer i kad bacim i kad se slozis onda e moram da vidim da pitam delgada i onda e znas ne svidja mi se ponuda. Kazi onda lepo sta hoces  pa da krenemo.

Mozes i da ga bacis ko Monka onomad nista ti ne bi falilo:whistling:

Edited by Zvezdinho
Posted
31 minutes ago, Zvezdinho said:

Necu nista da bacam jer i kad bacim i kad se slozis onda e moram da vidim da pitam delgada i onda e znas ne svidja mi se ponuda. Kazi onda lepo sta hoces  pa da krenemo.

Najjace je da to kaze Zveki koji mora da pita Xperta za sve.

Posted
1 hour ago, Zvezdinho said:

Nikad se nismo slozili, nemo' da lazes

A i vidim da dajes izdasne ponude za povredjene igrace dok moje degradiras.  Monk je veliki gubitak za deglija, upao je u depru, nece cak ni kintu da mu uplatim na mozart nalog (mozes misliti koliko se sjebo kad nece ni pare) a evo dok ovo pisem me zove i place na telefon.

s druge strane, ja tu vidim priliku da izdominira recimo startno krilo roketsa i fala ti na tome. znao sam da ces se revansirati bratu nislijskom, samo nisam racunao da ce biti ovako brzo

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Vaistinu se rodi. Srecan Bozic NBA fantazerima.

Iskreno Kavaia ocekujem tek sredinom ili krajem marta tako da mozda zahvati 1/2 i finale, tako da ne ocekujem nesto tu da ce da pomogne, al ajd za svaki slucaj nek stoji u izmenama dok se ne oporavi od kovida Karuso na IR slotu. Da ne bude posle jao sto ga nisam pokupio a mogao sam. Al se nesto ne nadam da ce puno da pomogne.

Edited by Zvezdinho
  • Like 2
Posted (edited)

Bolje delgada pitaj, njemu radi app

ja mogu da ti kazem Geroson koliko je imao sinoc ako te zanima

Edited by maXa88
Posted

Vidim na livescoru da je bio neki blowout u Hjustonu, moguce da je solidno odigrao zbog toga. Jel dao vise poena od Monka, ne mogu da vidim ni za jednog i drugog.

Posted (edited)

Nadaj se propolise. Sve je to u duhu fantazija 😋

Kaminski se isto tako nadao na pocetku sezone

Cak mislim da je i manja rupa u odbrani bio pa opet kurcina da izvines

Vrlo slican blow onom u LA. Kida Gerison i duvaj ga tebra. Svakako bi bilo lakse da je tu i Monk ali jbg. Ako nista drugo, eliminisao sam deglija da ne kenja. Evo ga vec peti dan ni ziv ni mrtav. Ni komplet lepinju ne moze da jede

Edited by maXa88
Posted (edited)
2 hours ago, maXa88 said:

Nadaj se propolise. Sve je to u duhu fantazija 😋

Kaminski se isto tako nadao na pocetku sezone

Cak mislim da je i manja rupa u odbrani bio pa opet kurcina da izvines

Vrlo slican blow onom u LA. Kida Gerison i duvaj ga tebra. Svakako bi bilo lakse da je tu i Monk ali jbg. Ako nista drugo, eliminisao sam deglija da ne kenja. Evo ga vec peti dan ni ziv ni mrtav. Ni komplet lepinju ne moze da jede

Samo sto je Monk starter i dao 21p u 1.pol, a ovaj Raketas je white trash izmena:whistling: A pre blowouta protiv Vash 5 puntitosa samo:wicked:

Nema sta Makso, pravi si Bozic Bata i pre Bozica :ss: Jos kad Vola trejduju u Boston  :thumbup:

Edited by Zvezdinho
Posted
19 minutes ago, Dracarys said:

I ja cekam da trejduju Ibaku negde i postane DD igrac.

Nije ga Maksa dropovao, znaci nema od toga nista, pokusaj sa nekim igracem koga je Maksa dropovao i nema da omanes :thumbup: