propolis Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 1 hour ago, realno *w said: Strašan udarac za tvoju ekipu i to u kakvom trenutku. Jutros uđem na FA da vidim šta ima i prvo vidim njega... Ove sezone sam imao više losih vesti i od bitkoina 😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 23, 2022 Share Posted February 23, 2022 Zvekani ojacao si izgleda. Preskaces Eubanka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 23, 2022 Share Posted February 23, 2022 Do kurca,ode i Nurkic. Bitcoin je ipak smešan za mene 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 23, 2022 Share Posted February 23, 2022 Gle, u B ligi najslobodnije zuje Vatford i Braun. 1 hour ago, propolis said: Do kurca,ode i Nurkic. Bitcoin je ipak smešan za mene 😛 U 3 dana, dva velika igrača za fantazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 23, 2022 Share Posted February 23, 2022 5 minutes ago, Dracarys said: Gle, u B ligi najslobodnije zuje Vatford i Braun. U 3 dana, dva velika igrača za fantazi Smor do jaja,ajde bez CP sam mislio da se koprcam kvalitetno,a sad nemam šansu ni za to. Ali kad pogledam sa druge strane drago mi je da sam uspeo da udjem u B ligu sa poslednjom wild kartom i sam ulazak u PO, nadam se da mi to ne visi, je veliki uspeh za prvu sezonu u B 🙂 Grateful u svakom slučaju 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 23, 2022 Share Posted February 23, 2022 On 2/20/2022 at 6:30 PM, Zvezdinho said: Evo Zveki, nemoj nikad da sumnjaš u fantazi eksperta. Nema šanse da on zaigra u poslednje dve ili tri nedelje regularne sezone Per Indiana Pacers coach Rick Carlisle, center Myles Turner is still a couple weeks away from returning. Turner’s last NBA action came on January 14, and it doesn’t seem like he’s all too close either. Promising big man Isaiah Jackson (right ankle sprain) went through today’s practice and looks on track to play for their game against the Thunder on Friday, and with Turner out, he’s more attractive at least for a while. Big men Jalen Smith and Goga Bitadze should continue to see increased run as well, with Oshae Brissett having a better chance to post nice lines like he was doing before the break. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 24, 2022 Share Posted February 24, 2022 12 hours ago, propolis said: Do kurca,ode i Nurkic. Bitcoin je ipak smešan za mene 😛 Jbg. To me podseća na moju prošlu sezonu, cele godine u vrhu, onda kreću povrede pred plejof. Kada sam ispao u plejofu, imao sam tipa 250 minuta manje i to uz gomilu nekih bezveznih FA minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 24, 2022 Share Posted February 24, 2022 37 minutes ago, realno *w said: Jbg. To me podseća na moju prošlu sezonu, cele godine u vrhu, onda kreću povrede pred plejof. Kada sam ispao u plejofu, imao sam tipa 250 minuta manje i to uz gomilu nekih bezveznih FA minuta. Jbg,ali zato sam već upisao neka imena u biljeznicu za sledeći draft 🙂 Fantazi pored znanja zahteva ipak i jednu dozu sreće,takva je igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 26, 2022 Share Posted February 26, 2022 Grant 3/15, juce Rendl 2/15, JE-BO-TE. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted February 26, 2022 Share Posted February 26, 2022 Pricaj mi o tome... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 Ode izgleda OG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted February 28, 2022 Share Posted February 28, 2022 Biće opasno klanje za plej-of, treba da nadoknadim 2-3 kategorije ali igram sa Delpjerom čija ekipa je sakata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 28, 2022 Share Posted February 28, 2022 (edited) Malik Monk propo. Steta sto su moji bukvalno sutirali kao nogama pa izgubismo FG u drugoj nedelji. Edited February 28, 2022 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 28, 2022 Share Posted February 28, 2022 @Zvezdinho ovo kolo može da se desi da igram za tebe. Ukoliko zadržim we loose na 6,7 kategorija imaš velike šanse da izbegnes skveba i da dodjes do 1/2 finala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 28, 2022 Share Posted February 28, 2022 1 hour ago, propolis said: @Zvezdinho ovo kolo može da se desi da igram za tebe. Ukoliko zadržim we loose na 6,7 kategorija imaš velike šanse da izbegnes skveba i da dodjes do 1/2 finala. Ja da sam na tvom mestu, ja ne bih menjao igrače, niti pravio izmene. Ako želi u A, neka ide preko Skvebija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 28, 2022 Share Posted February 28, 2022 17 minutes ago, Dracarys said: Ja da sam na tvom mestu, ja ne bih menjao igrače, niti pravio izmene. Ako želi u A, neka ide preko Skvebija. To nikako nije u duhu fer pleja jbg. Igram do kraja jako 💪💪💪😉 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 28, 2022 Share Posted February 28, 2022 (edited) Maksa pametan covek, lepo istankovao 12. mesto koje je bolje od 7-10 mesta i milinka za PO. Sad jos da zadrzi 12. mesto i milina Ne znam sto u prici oko super timova se ne prica o tripu kad i on ima oslican tim i on je za izbegavanje. Edited February 28, 2022 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 Jabadabuuu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 Izgleda da sam rano poceo da se radujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted March 2, 2022 Share Posted March 2, 2022 Bas loseg protivnika imam za poslednji matchup u kojem se borim za 12o mesto😂 Plus sinoc Stjuard 9p 9sk; Kat 7 skoka na HT i na kraju 9... Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted March 4, 2022 Share Posted March 4, 2022 (edited) Lepo se zahuktava pred PO i dosta iznenađujućih rezultata u ovom kolu za sada. Da li to Skvebova ekipa pokazuje da je ipak ranjiva? Da li se maxa oprostio od PO? Da li ce zveki uspeti da izbegne skvabita u 1/4finalu? Da li u PO ulaze josip ili lomovi ili čak obojica? Da li moja ekipa može nešto više bez CP3 i Nurka? Ostanite uz Espn Nba fantazi vox92 B divizije 😎😎😎 Edited March 4, 2022 by propolis 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 4, 2022 Share Posted March 4, 2022 (edited) Ne znam sto mene spomijes za izbegavanje kad i ti mozes i igras da izbegnes Skvabita i dobro ti ide, ja bezim tebi samo 1 kategoriju ili 2 na tabeli pre pocetka ovog kola. Maxa pRopo ko muda kroz pocepane gace. Edited March 4, 2022 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted March 4, 2022 Share Posted March 4, 2022 34 minutes ago, Zvezdinho said: Ne znam sto mene spomijes za izbegavanje kad i ti mozes i igras da izbegnes Skvabita i dobro ti ide, ja bezim tebi samo 1 kategoriju ili 2 na tabeli pre pocetka ovog kola. Maxa pRopo ko muda kroz pocepane gace. Ja bih voleo kada bih uspeo da izbegnem taj duel,ali imam znatno manje šanse u odnosu na tebe. Bežiš mi dve kat i bolji si u medjusobnom skoru. Tebe sam spomenuo jer se nadam/očekujem da će svih 5 odgovara biti Da. Iskreno nisam očekivao da ekipa može ovako dobro odigrati poslednji duel bez CP i Nurka. Verujem da je Avdija dobar zabod jer će imati dosta prostora/lopte bez obzira na Satoranskog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted March 4, 2022 Share Posted March 4, 2022 8 hours ago, propolis said: Lepo se zahuktava pred PO i dosta iznenađujućih rezultata u ovom kolu za sada. Da li to Skvebova ekipa pokazuje da je ipak ranjiva? Da li se maxa oprostio od PO? Da li ce zveki uspeti da izbegne skvabita u 1/4finalu? Da li u PO ulaze josip ili lomovi ili čak obojica? Da li moja ekipa može nešto više bez CP3 i Nurka? Ostanite uz Espn Nba fantazi vox92 B divizije 😎😎😎 Prosle godine, cele sezone smo se klali Josip i ja za prvo mesto (posle ja ispadoh glupo u PO), sad se koljemo za PO 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted March 4, 2022 Share Posted March 4, 2022 Oldboisi su u fazonu make it rain on whoeva!!Tu smo, da Lowry nema problema sa kučetom assist i stl bi bile jos gušće i rez drugi.. no sve je to ok, meni bitno prvo mesto regulareLaureat ako dodje dosao je. Avdiju uzese a cenim da ce dobro da peglaSent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts