maXa88 Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 Pa ko te zajebo? Da nije Gerison? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 Redzi Dzekson. Nego pusti sad to sto razmisljam koji je najbolji nacin za samoubistvo, nego mi odgovori na PM poruku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 Blokiran si mi na pm. Gori si od polno venericne bolesti iskreno da ti kazem a da bih ti prodao Aytona iskreno mora da te oderem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 (edited) Niko trejd da prokomentarise? Meni deluje da je ok. Edited January 4, 2022 by greenenvy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 (edited) Zna se ko je ledolomac kad su trejdovi u pitanju Inace prvi trejd u sezoni , da ne poveruje covek Edited January 4, 2022 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 Sutra uveče spremam 3 piva, kokice i da vidimo čika Kyrie šta će da kaže 😎🔥🔥 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Maksonije sta trazis za Kola, vidim stavio si ga na trejd blok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Baci neku ponudu zvekani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 (edited) Necu nista da bacam jer i kad bacim i kad se slozis onda e moram da vidim da pitam delgada i onda e znas ne svidja mi se ponuda. Kazi onda lepo sta hoces pa da krenemo. Mozes i da ga bacis ko Monka onomad nista ti ne bi falilo Edited January 5, 2022 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 31 minutes ago, Zvezdinho said: Necu nista da bacam jer i kad bacim i kad se slozis onda e moram da vidim da pitam delgada i onda e znas ne svidja mi se ponuda. Kazi onda lepo sta hoces pa da krenemo. Mozes i da ga bacis ko Monka onomad nista ti ne bi falilo Najjace je da to kaze Zveki koji mora da pita Xperta za sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 1 hour ago, Zvezdinho said: Necu nista da bacam jer i kad bacim i kad se slozis onda e moram da vidim da pitam delgada i onda e znas ne svidja mi se ponuda. Kazi onda lepo sta hoces pa da krenemo. Mozes i da ga bacis ko Monka onomad nista ti ne bi falilo Nikad se nismo slozili, nemo' da lazes A i vidim da dajes izdasne ponude za povredjene igrace dok moje degradiras. Monk je veliki gubitak za deglija, upao je u depru, nece cak ni kintu da mu uplatim na mozart nalog (mozes misliti koliko se sjebo kad nece ni pare) a evo dok ovo pisem me zove i place na telefon. s druge strane, ja tu vidim priliku da izdominira recimo startno krilo roketsa i fala ti na tome. znao sam da ces se revansirati bratu nislijskom, samo nisam racunao da ce biti ovako brzo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Ako je neko raspoložen za trade 3 granična FA igrača za jednog prosečnog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 Христос се роди. Čestitke Zveki na Kavaju i tituli. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 (edited) Vaistinu se rodi. Srecan Bozic NBA fantazerima. Iskreno Kavaia ocekujem tek sredinom ili krajem marta tako da mozda zahvati 1/2 i finale, tako da ne ocekujem nesto tu da ce da pomogne, al ajd za svaki slucaj nek stoji u izmenama dok se ne oporavi od kovida Karuso na IR slotu. Da ne bude posle jao sto ga nisam pokupio a mogao sam. Al se nesto ne nadam da ce puno da pomogne. Edited January 7, 2022 by Zvezdinho 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 @maXa88 jel mozes da mi kazes koliko je Monk imao poena nocas, kako je odigrao, ne mogu da se nakacim na espn sajt nesto mi ne da kasperski da udjem na sajt ili sta je vec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 (edited) Bolje delgada pitaj, njemu radi app ja mogu da ti kazem Geroson koliko je imao sinoc ako te zanima Edited January 8, 2022 by maXa88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Vidim na livescoru da je bio neki blowout u Hjustonu, moguce da je solidno odigrao zbog toga. Jel dao vise poena od Monka, ne mogu da vidim ni za jednog i drugog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Nadam se da će ostati minuta za Smitha kad se vrati Ejton. Ne kapiram sto su produžili Bijomba do kraja sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 (edited) Nadaj se propolise. Sve je to u duhu fantazija 😋 Kaminski se isto tako nadao na pocetku sezone Cak mislim da je i manja rupa u odbrani bio pa opet kurcina da izvines Vrlo slican blow onom u LA. Kida Gerison i duvaj ga tebra. Svakako bi bilo lakse da je tu i Monk ali jbg. Ako nista drugo, eliminisao sam deglija da ne kenja. Evo ga vec peti dan ni ziv ni mrtav. Ni komplet lepinju ne moze da jede Edited January 8, 2022 by maXa88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Ne ide fantazi i dva dana rakija... zaboravih da ubacim Kat-a I Porter.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 (edited) 2 hours ago, maXa88 said: Nadaj se propolise. Sve je to u duhu fantazija 😋 Kaminski se isto tako nadao na pocetku sezone Cak mislim da je i manja rupa u odbrani bio pa opet kurcina da izvines Vrlo slican blow onom u LA. Kida Gerison i duvaj ga tebra. Svakako bi bilo lakse da je tu i Monk ali jbg. Ako nista drugo, eliminisao sam deglija da ne kenja. Evo ga vec peti dan ni ziv ni mrtav. Ni komplet lepinju ne moze da jede Samo sto je Monk starter i dao 21p u 1.pol, a ovaj Raketas je white trash izmena A pre blowouta protiv Vash 5 puntitosa samo Nema sta Makso, pravi si Bozic Bata i pre Bozica Jos kad Vola trejduju u Boston Edited January 8, 2022 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 I ja cekam da trejduju Ibaku negde i postane DD igrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 19 minutes ago, Dracarys said: I ja cekam da trejduju Ibaku negde i postane DD igrac. Nije ga Maksa dropovao, znaci nema od toga nista, pokusaj sa nekim igracem koga je Maksa dropovao i nema da omanes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 @maXa88 sta trazis za Kol Entonija, kad ne mogu da se salju PM poruke moze ovako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts