Squabbit Posted December 30, 2021 Share Posted December 30, 2021 On 12/24/2021 at 10:18 AM, threepwood said: Squabbit draftovao samo ove sa superiornim imunitetom. Covek nije imao nijednog igraca u protokolu dok ostali ne mogu da se skupe za petorku neko bi rekao jinx al ja velim statistic je nemoguce da nemam kovidara.. Evo ih i kod mene.. za sada kiks protiv fenjera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted December 30, 2021 Share Posted December 30, 2021 Ma neka ga ovakvo, nikakvo dodavanje izmena i ir spota. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 Sudija sviraj kraj da ostanem na divnih 5:8 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted January 1, 2022 Share Posted January 1, 2022 Je l' ovo neki rekord u TD? Al garantujem da narednih nedelja ima ta kategorija da bude lagana 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted January 1, 2022 Share Posted January 1, 2022 7 hours ago, greenenvy said: Je l' ovo neki rekord u TD? Al garantujem da narednih nedelja ima ta kategorija da bude lagana 0 Puni prase dok ne u blatu a? 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted January 2, 2022 Share Posted January 2, 2022 On 1/1/2022 at 9:21 PM, Igor_ said: Puni prase dok ne u blatu a? 😂 Jbg, sta da ti kazem. Imam vise srece nego ostatak lige trenutno za covid-om. Licno ne mislim da mi je ekipa bas za ovaj skor koji imam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 3, 2022 Share Posted January 3, 2022 Quote Malik Monk scored 22 points on 8-of-14 shooting (4-of-9 3-pointers) to go with two blocks, one steal, one assist, and two turnovers in the Lakers 108-103 win over Minnesota on Sunday. Nije los ovaj Monk u poslednje vreme. Istice se, sta kazes za Monka Makso, nije uopste los. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 3, 2022 Share Posted January 3, 2022 Long term ulov zvekani, nema tu sta Ali mislim da sam mu nasao zamenu u Hjustonu. Ne, nije Vol 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 3, 2022 Share Posted January 3, 2022 (edited) Ne mogu da verujem da svake nedelje solidno vodim i do 10-2-1 i uvek poslednjeg dana mi neverovatno istope prednost i bude smesna neka pobeda, prosto neverovatno da se iz nedelju u nedelju to ponavlja. Edited January 3, 2022 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 3, 2022 Share Posted January 3, 2022 U duelu sa Oldbojsima bilo 15 dabl dablova, mogao bi to biti neki rekord za ove Covid uslove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted January 3, 2022 Share Posted January 3, 2022 19 hours ago, greenenvy said: Jbg, sta da ti kazem. Imam vise srece nego ostatak lige trenutno za covid-om. Licno ne mislim da mi je ekipa bas za ovaj skor koji imam. Ma sve je to sreca, niko ne zna ko ce de zaraziti. Svaka cast tebi odvalio si me posteno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted January 3, 2022 Share Posted January 3, 2022 41 minutes ago, Igor_ said: Ma sve je to sreca, niko ne zna ko ce de zaraziti. Svaka cast tebi odvalio si me posteno. Iskreno mi se fantasy dosta i ogadio zbog toga. Zadnje 2 godine to je puka sreca i koga kako usere. Ok, uvek je sreca sastavni deo svega u smislu da ne smeju ti se bitni igraci povredjivati, ali ovo i nedelje u nedelju izvlacenje kuglica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 3, 2022 Share Posted January 3, 2022 1 hour ago, propolis said: U duelu sa Oldbojsima bilo 15 dabl dablova, mogao bi to biti neki rekord za ove Covid uslove. U A ligi je sinoć u jednom duelu ukupno 16 DD. Što se tiče samog rekorda jednog tima u DD, taj rekord je napravljen protiv mene sa 15 DD. Što je najjače, ja sam i taj duel mogao izvući da Nurkić onda nije doživeo povredu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted January 3, 2022 Share Posted January 3, 2022 6 minutes ago, Dracarys said: U A ligi je sinoć u jednom duelu ukupno 16 DD. Što se tiče samog rekorda jednog tima u DD, taj rekord je napravljen protiv mene sa 15 DD. Što je najjače, ja sam i taj duel mogao izvući da Nurkić onda nije doživeo povredu. A rekord u TD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 3, 2022 Share Posted January 3, 2022 4 minutes ago, greenenvy said: A rekord u TD? Za to se ne mogu setiti koliko je jedan tim najviše imao TD, ja sam imao jednom 4 zbog Vestbruka. Moguće je i da je neko imao, najviše zbog njega, koji je mogao lagano do 4 TD i onda još jedan igrač da to ostvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted January 3, 2022 Share Posted January 3, 2022 Ode i Porz.. Sad su krenuli da se zarazavaju ovi sto nisu stigli jer su bili povredjeni. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 3, 2022 Share Posted January 3, 2022 Uco izvini, a sta ces ti na ovom topiku?!?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 3, 2022 Share Posted January 3, 2022 Prezupcile Fujitsu baterije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted January 3, 2022 Share Posted January 3, 2022 napisali tobisha umesto toshiba. nema, bugari su cudo. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 Nista lepse nego kad ti dan pocne saznanjem da si *ebeni idiot, a onda shvatis da si jos veci idiot nego sto si mislio 😄 Skuvam ti ja kaficu, lagano krenem da gledam kako su moji odigrali nocas, sve fino i onda vidim da je Simons, za koga se nije znalo da li ce igrati, a cije sam unistavanje FG-a trpeo stoicki do sad, zapravo igrao i strpao 43 poena. Najbolja partija sezone odigrana na mom IR slotu. A onda sam usao u moj tim i shvatio da su mi Durant i Holidaj ostali na klup, sto ne znam kako se desilo jer sam u svom drugom timu sve igrace regularno ubacio. Dobro jutro... 😄 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 sad gledam nešto može da se desi da do kraja izgubim sve duele a kao 3. sam trenutno na tabeli hahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 47 minutes ago, Bobby Shurda said: sad gledam nešto može da se desi da do kraja izgubim sve duele a kao 3. sam trenutno na tabeli hahah Ko zna šta će do kraja da bude jer će covid ludovati i u narednom periodu. Mene se u duelu protiv Frikija ubili Dialo,Hart i Lavert, a zadnjih mesec dana su mi svi imali covid sem Pola i Konlija(matorci imaju imunitet ili ne idu u štetu često😎) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 57 minutes ago, Bobby Shurda said: sad gledam nešto može da se desi da do kraja izgubim sve duele a kao 3. sam trenutno na tabeli hahah Mozes sve da izgubis i 0-13 ta neka teorija, a onaj poslednji sve da dobije 13-0 do kraja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 De si zveki, sta ima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 1 hour ago, maXa88 said: De si zveki, sta ima? Cuti Makso skenjao sam se totalno, pao bezveze neki tiket na NBA igrace, a imam neko pravilo ako ima sta da se igra ne igraj igrace posle 4 ujutro i zajebem se i tako to ide kadne postujes sebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts