Dropkick Murphys Posted January 19, 2022 Share Posted January 19, 2022 (edited) 10 minutes ago, Drug Crni said: Sa druge stane Beograd je dao Evroligi garancije da će na turniru u Areni moći da prisustvuju navijači, ali samo uz validnu potvrdu o vakcinaciji. Dobro,obicno se pred svetom i zbog sveta uljudimo,inace ne znam kako bih ovo protumacio i prokomentarisao.. Pa i sada na EL tekme zvanično idu vakcinisani ili sa negativnim PCR testom Edited January 19, 2022 by Dropkick Murphys 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted January 19, 2022 Share Posted January 19, 2022 Jel će smeti Novak da gleda iz prvog reda, jel se zna šta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 19, 2022 Share Posted January 19, 2022 21 minutes ago, Klipan said: Jel će smeti Novak da gleda iz prvog reda, jel se zna šta? Za tekme Zvezde će dobiti medicinsko izuzeće 💪💪💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted January 19, 2022 Share Posted January 19, 2022 Shabazz Napier poceo sa treninzima posle povrede zbog koje jos nije debitovao za Zenit. Fenerbahce prijavio 2 slucaja pozitivnih na testu, Zalgiris juce prijavio 3. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 Kava energija John Browna i 4 ukradene lopte za poluvreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 Kakva sezona Zoa. Ono što je igrao u Zvezdi ali sad u kontinuitetu, bez crnih serija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 Puče slika ko Barsa 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 Braun je Laprovitoli radio ono sto bi Laprovitola radio meni. no homo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 Au kakva sezona Zo-a! Bas mi je drago! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 Steta sto je Plavsic na bolovanju, zao mi je sto on nije prenosio ovu utakmicu. Zo doktore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гио94 Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 Не зна се ко је бољи од два Брауна у Униксу... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 Zahuktao se Monaco, odličan potez dovođenje Saleta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 Kakva dva potrosaca su James i Bacon. Neko treba da napravi kompilaciju suteva Bacona, James pored njega izgleda kao Jason Kidd. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 Sta se uopste dogadja sa plasmanom u EL iz Eurocupa ako i Monako i Uniks budu u 8? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 Onaj ko je bolje plasiran ostaje a drugi ispada. Ulazi samo osvajač evrokupa. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 (edited) Ako oba tima koja igraju EL na osnovu plasmana preko EK (ove sezone Monako i Uniks) udju u top 8 EL onda EL u narednoj sezoni igra bolje plasirani od ta 2 tima, a preko EK onda u EL ulazi samo sampion. E sad ovo "bolje plasirani od ta 2 tima" cini mi se da je bilo objasnjeno kao npr tim A zavrsio na mestu broj 6, tim B na mestu broj 8 onda tim A igra EL i naredne sezone. Nisam siguran da li se nesto menja ako npr tim B iako je bio losije plasiran pred pocetak top 8 ode dalje (npr na F4) od tima A u plej-ofu. Edited January 20, 2022 by Borca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 1 hour ago, Borca said: Ako oba tima koja igraju EL na osnovu plasmana preko EK (ove sezone Monako i Uniks) udju u top 8 EL onda EL u narednoj sezoni igra bolje plasirani od ta 2 tima, a preko EK onda u EL ulazi samo sampion. E sad ovo "bolje plasirani od ta 2 tima" cini mi se da je bilo objasnjeno kao npr tim A zavrsio na mestu broj 6, tim B na mestu broj 8 onda tim A igra EL i naredne sezone. Nisam siguran da li se nesto menja ako npr tim B iako je bio losije plasiran pred pocetak top 8 ode dalje (npr na F4) od tima A u plej-ofu. Taj drugi bi dobio WC, i vuci siti i koze na broju ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 1 hour ago, Borca said: Ako oba tima koja igraju EL na osnovu plasmana preko EK (ove sezone Monako i Uniks) udju u top 8 EL onda EL u narednoj sezoni igra bolje plasirani od ta 2 tima, a preko EK onda u EL ulazi samo sampion. E sad ovo "bolje plasirani od ta 2 tima" cini mi se da je bilo objasnjeno kao npr tim A zavrsio na mestu broj 6, tim B na mestu broj 8 onda tim A igra EL i naredne sezone. Nisam siguran da li se nesto menja ako npr tim B iako je bio losije plasiran pred pocetak top 8 ode dalje (npr na F4) od tima A u plej-ofu. Bez da citam bylaws, verujem da se gleda plasman u ligaskom delu. E sad zamisli Monako kao 8-plasirani tim ode na F4 i uzme titulu! 😄 Sta onda, da sampion ne brani titulu? Onda ce nesto smuljati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 A kad je pa ULEB-u bio problem da promeni pravila u bilo kom trenutku, onako kako im odgovara... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 21, 2022 Author Share Posted January 21, 2022 Dva za EL neuobičajena individualna učinka juče - John Brown čak 7 ukradenih protiv Barse, čak i za njegove standarde je to mnogo (ima skoro 3 krađe po meču, ubedljivo prvi u EL u tom segmentu); Mickey nalupao 5 blokada Monakovcima ali u porazu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Biće zanimljivo vidjeti Barsu sad kad se vratila ćelava prevara. U onom periodu bez njega su baš plesali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 (edited) Koliko ima tih ćelavih prevara treba mi par minuta da skontam o kojoj je riječ. Edited January 21, 2022 by Ne sam Safete 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Jedan je Sale😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 1 minute ago, krzna said: Jedan je Sale😄 I njih ima dvojica🤣 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 24 minutes ago, Gudura said: I njih ima dvojica🤣 Pa to ti kazem🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts